קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 25/2/2012 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
14:00 | - - | חדלסת הכתמים | 10 | - |
הדו"ח:שלום חברים אחרי הפייט עם הכרישים מחליט שוב לבדוק את גזרת הדניסים מנסה כל סוגי הפתיונות אך לשווא חולפות להם שעתיים ואין לי אפילו דג אחד מחליט לשנות כיוון.... מחבר מצוף זריקה קרס קטנה ובתוך שעה תופס 10 שפיצים. לי זה מספיק לארוחת הצהריים, אומר תודה לאבא ים ופורש מהים שבת שלום
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
תענוג קובי. יופי של תפיסות...ודוח קצר וקולע !  שייקה , דוח יש ? 
|
|
|
|
|
אחלה ארוחה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כיף לתפוס אותם הם נותנים אחלא מופע אקרובטי  במיוחד אלה שהמשתחררות על הדרך עם הבריחה שלהם והריצות על פני המים  סחתין  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יופי של אילתור  שתי שאלות: 1. איך קורה שדגים כאלו לא הולכים לפיתיונות ?  2. בהמשך לשאלה הראשונה,יש מתכון להכנת דגים כאלו למאכל או שפשוט מטגנים ואוכלים ?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של אילתור  שתי שאלות: 1. איך קורה שדגים כאלו לא הולכים לפיתיונות ?  2. בהמשך לשאלה הראשונה,יש מתכון להכנת דגים כאלו למאכל או שפשוט מטגנים ואוכלים ? כמובן ששמרתי 2 לפתיון ועוד 2 במקפיא בשבוע שעבר מחכה לדייג לילה לתפור אותם לחי 2- בדרך אני מטגן אותם בשמן עמוק אך הפעם אני שובר את הראש איך להכין אותם ,נמאס לי מטוגן ככל הנראה אני ינסה בישול עם רוטב עגבניות(פעם ראשונה) שבוע טוב!
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יופי של דוח קוקו קצר וקולע  בפעם הבאה שאתה במים החמים תבדוק אם אנחנו שם גם  ובקשר למתכון יש לניר מתכון סוף  אני אבקש ממנו להעלות אותו לפינת המתכונים  שיהיה לך שבוע טוב ומבורך ידידי היקר 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כמובן ששמרתי 2 לפתיון ועוד 2 במקפיא בשבוע שעבר מחכה לדייג לילה לתפור אותם לחי פעם הבאה תפור אותם במקום - אם כבר חי אז גם נושם וזז  אחלה דוח - 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של אילתור  שתי שאלות: 1. איך קורה שדגים כאלו לא הולכים לפיתיונות ?  2. בהמשך לשאלה הראשונה,יש מתכון להכנת דגים כאלו למאכל או שפשוט מטגנים ואוכלים ? כמובן ששמרתי 2 לפתיון ועוד 2 במקפיא בשבוע שעבר מחכה לדייג לילה לתפור אותם לחי 2- בדרך אני מטגן אותם בשמן עמוק אך הפעם אני שובר את הראש איך להכין אותם ,נמאס לי מטוגן ככל הנראה אני ינסה בישול עם רוטב עגבניות(פעם ראשונה) שבוע טוב! יש לי מתכון בשבילך דג חריף של אישה מתוקה אם הקישור לא נפתח המתכון נמצא בפינת המתכונים של הפורום בהצלחה
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 25, 2012, 21:57:53 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
אחלה של ארוחה סידרת לעצמך ! יופי של תפיסות ! 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אכן קצר וקולע, רק חסר לי - איזה פתיון?!
ואם כבר שאלות: איזה עומק מהמצוף עד לקרס?!
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|