פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ״כבד באבא״ |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: ״כבד באבא״ (נקרא 6286 פעמים) |
הדפסה |
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חגיגה לעיניים שרון, הדרום חם עכשיו, תנצלו כל עוד אפשר
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אח יקר, כמה התמוגגתי מכל שורה בדוח הכל כך יפה, כבר מהכותרת עלה לי חיוך שלא ירד עד סוף הדוח, וישראל ההודי...אגדה אמיתית!! רק שימשיכו הימים, העונה התחילה חזק בחוף, אישית לא מאמין שזה יסתיים בגלל רשתות, אני חושב שהמרחבים הפתוחים איפשרו ללהקות הגדולות להכנס, הם לא כל כך מהר יקחו לנו את כולם. ואם אפשר להאריך יותר במלל היה נהדר, לקצר זה ממש יהיה חבל 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
שרונאס.. יש פתגם עתיק שאמר אחד החכמים: "מאות אם לא אלפים".... מכיר??  זרוק רחוק וגלגל מהר..... ב-ד-י-ו-ק  איזה יום.... אחחח תענוג!!! הכי חשוב... יישוב טוב בבית החדש.. דירה נאה מרחיבה דעתו של האדם.... 
|
|
|
|
|
אח יקר, כמה התמוגגתי מכל שורה בדוח הכל כך יפה, כבר מהכותרת עלה לי חיוך שלא ירד עד סוף הדוח, וישראל ההודי...אגדה אמיתית!! רק שימשיכו הימים, העונה התחילה חזק בחוף, אישית לא מאמין שזה יסתיים בגלל רשתות, אני חושב שהמרחבים הפתוחים איפשרו ללהקות הגדולות להכנס, הם לא כל כך מהר יקחו לנו את כולם. ואם אפשר להאריך יותר במלל היה נהדר, לקצר זה ממש יהיה חבל  גם שנה שעברה ככה,התחיל בסערה ועם הסרת המגבלות הדייג ירד חזק. אחלה צ’יקו ,אני יותר מאשמח לראות דוחות ממך ומהבן התותח, אני יודע שאתם בשקט בשקט שוחטים ,כדי שהפורום הזה ימשיך לחיות מין הראוי שכול מי שתופס יכתוב ביומן הדוחות אפילו כמה מילים או דוח סיכום של כמה יציאות,הרי זה הלב של הפורום ונשמח לשיתוף משני דייגים כאלה אלופים .  ותאמין לי אם אני יכול בתקופה כל כך לחוצה,כל אחד יכול...
|
|
|
|
|
שרונאס.. יש פתגם עתיק שאמר אחד החכמים: "מאות אם לא אלפים".... מכיר??  זרוק רחוק וגלגל מהר..... ב-ד-י-ו-ק  איזה יום.... אחחח תענוג!!! הכי חשוב... יישוב טוב בבית החדש.. דירה נאה מרחיבה דעתו של האדם....  ״מאות אם לא אלפים״ זה אחד ממשפטי המחץ של מזרזרי הדרום, ומתכוון לבליץ במים,תודה על הברכות מאחל לך ליפול עליהם ככה טוב שתשבור להם את הפרצוף כמו שאתה יודע.
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזה יא שועל קרבות,אתה גם עושה שיעורים פרטיים...כייף לראותך ככה חוגג,תמשיך להפציץ ובעיקר להדריך אותנו..
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תודה לבורא עולם על ימים מטורפים של דייג ואשתדל לקצר להבא  אתחיל מהסוף של הדו"ח שרון, כי יש כאן "כן ולא"... תמשיך להודות לבורא עולם על ימים מטורפים של דיג - זה במקום... אך ממש אל תשתדל לקצר להבא - אלא רק אם אתה חייב....  למה לקצר לי את הכייפ שיש לי לקרוא כל שורה בדו"ח שלך  ואם כבר הקדמות - תפיסה של ברקודה יפה בוודאי מצדיקה דו"ח עם תמונה של איזה ספי שיכלול גם אותך  ואם אין זמן אז אפילו קצרצר.... ואם הזכרת תמונות - תן קצת כמו פעם שנראה את החיוך שלך ליד הדגים  ואחרי כל ההקדמות....  דו"ח נהדר על ימי דיג מטריפי חושים.... דו"ח שמסביר מצוין היכן לחפש את הדגים ואיך לטרגט אותם - כשרואים איך כל חושיך דרוכים במהלך הדיג אפשר להבין את התוצאות... שרון אחינו, שמח עבורך על התפיסות והריגושים - כשהם נמצאים אתה יודע לתפוס אותם... ובגדול... שמח לשמוע שמיכה כבר יוצא לדוג עצמאית וחוזר עם דגים - גדל הילד, נדבק בחיידק ונהנה.... שמח לשמוע שיוסי נותן לך רעיונות לשיפור ושהרעיונות עובדים - מכל מלמדי השכלתי ותענוג לראות אתכם מעשירים זה את זה.. ומעניין אם מוכר הפלאפל יתחיל לז'רז'ר... לפחות תעשו בארטר עד שילמד לדוג - פלאפל למיכה ולילדים תמורת טרחונים...  ומה שנשאר זה ה-פספוס....  קורה ויקרה, קרה לי לא פעם.... וקרה לכולם... מאחל לך להביא בקרוב מוסר של השמחות 
|
-------------------------------
|
|
|
|
אתה בעצמך מאסטר לא קטן אחלה תפיסות
|
טוב חבר קרוב מאח רחוק
|
|
|
|
אין עליך שרון  מקצוען אמיתי ,,,אתה יודע לקרוא את הים ולהבין בדיוק איפה הם יהיו כל הכבוד על יום של הפצצה אמיתי  שאפו ותמשיך להנות מהים  דרך אגב ...ממש אבל ממש אל תתקמצן במילים אנחנו נהנים מהקריאה ידידי
|
|
עריכה אחרונה: יוני 01, 2019, 12:37:45 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
למה לך להמעיט במילים איש יקר אנחנו רק מצפים שתזמר כל הזמן עם דוחות אדירים ווהכוונה אמיתית איזה ידע שנלמד מהגדולים ומועבר הלאה באהבה פשוט אין מילים ,אחד האנשים שאני מצפה לדוח ממנו כל פעם וכן ירבו כי פשוט מת עליהם וההסברים שלך מובנים ומעניינים המשך לעשות חייל בתחום וללמד למה התמורה גדולה איש יקר,סט אימתני הרכבת לך ושרק יסריח מדגים אחי ,תודה לך על דוח מקצועי ,עינייני, מלמד ושרק תמשיך כך אלוף  נ.ב תמונות יפות ,והאחרונה דליקטס 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 01, 2019, 18:48:49 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחינו איזה הספק מטורף נפלת על אחלה יום וניצלת אותו עד תום שיהיה לך המון הצלחה בהמשך תמשיך לפנק אותנו בדוחות נפלאים
|
|
|
|
|
אח יקר,
רק שימשיכו הימים, העונה התחילה חזק בחוף, אישית לא מאמין שזה יסתיים בגלל רשתות, אני חושב שהמרחבים הפתוחים איפשרו ללהקות הגדולות להכנס, הם לא כל כך מהר יקחו לנו את כולם.
לצערי מאז ששבו הסירות לדוג,הדייג מהחוף לא אותו דבר בכלל 
|
|
|
|
|
אחלה דוח נהנתי מאוד לקרוא.
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
כבד מאסטר...כבד... איזה דו"ח כבד!! צריך לעכל דקה את כל האקשן שחווית, עשה לנו טובה ואל תקצר להבא, לא הייתה כאן מילה אחת מיותרת !! שמח בשמחתך על יום שכזה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|