יצאה טעים אש!
מרכיבים:
2 פילתים נקיים
חצי בצל סגול בינוני
חצי כוס פטרוזיליה (אפשר כוסברה למי שאוהב) קצוצה
צ׳ילי טרי או מיובש לפי טעם
מיץ לימון אחד או 2-3 ליים טרי
כף שמן זית
מלח גם ופלפל שחור גרוס טרי לפי טעם
הוראות הכנה:
פורסים את הדג לפרוסות לא קטנות של 2 או 3 ס״מ
בצל פורסים לרצועות דקות (חצי עיגול)
עלים קוצצים לגודל בינוני (לא דק מדי)
מערבבים את כל המרכיבים ומכניסים מכוסה לחצי שעה במקרר.
לאחר חצי שעה, מוציאים מהמקרר, מערבבים ומגישים.
פשוט, וטעים!
הולך מצויין עם יין לבן מצונן
