הדו"ח: יום שישי יוצאים ללילה בתל אביב שקיבלתי מתנה והופעה של ליאור סושארד... קמים בשבת בבוקר , אוכלים ארוחה טובה ויוצאים לטייל, מה עושה זוג הגיוני שנמצא בתל אביב? מחפש מה לעשות במרכז, אבל בגלל שאנחנו לא זוג הגיוני הנענו את האוטו וחזרנו לצפון האהוב, עצירה בבית לקחת חכות וירדנו לאגם... נפגשנו עם חברים, היה כיף, ליטל ואורון הפציצו ואני נשארתי עם כל המצלמה ביד (מקווה שהבנתם חחח)
לא הבנתי ארז, נשארת עם כל המה ביד? אהבתי את הסרטון... ליטל סחטה ממך את הפתיח באנגלית - יופי של ביצוע... בקיצור, מהצפייה בסרטון ברוך שחוץ מדיג - אתה יודע לעשות ה-כ-ל מצוין... לערוך.. לצלם.. ללמד לדוג... וגם... להביא לעולם (השלם מהשיר "אלוהים נתן לך במתנה" של איתן מסורי... רק שכחת להזכיר בדו"ח עוד דייג שלמד לדוג עוד לפני שלמד לבכות ולזחול... ושאפו לדייגת אשר דייג העתיד לא רק שלא הפריע - אלא היה לו מה ללמוד ממנה.... בקיצור - שילמד מהאבא לצלם ולדוג שילמד מאמא
ארז, קודם כל- סחטיין על הזוגיות היפה ששניכם מדגמנים. נראה שבתחביב הוא חלק בלתי נפרד ממנה, ורק מי שעמד לצד נשים בהריונן המתקדם בקיץ החם יכול להעריך את הנכונות של ליטל לצאת לכינרת בעונה הזו... חוץ מזה, הרבה דגים, כינרת אחת יפה ומלאה והמון מצב רוח טוב של כולם.... צוחקים צוחקים, אבל הערוץ שלך ברמה גבוהה מאוד, ולמעט העברית- הוא בהחלט מהחומר של חו"ל... יופי של דו"ח וסרטון, תודה על השיתוף
רפי, תודה רבה... נשארתי עם כל ה ז*ן התכוונתי אבל העדפתי לרשום מצלמה חחח... כי רק צילמתי ולא תפסתי.. וצודה תודה אבל אנו מחכים לדייגת, היא הוא מגיל ינקות תחווה דיג כשהיא במנשא חחח
קובי, המון תודה חבר, בהחלט היא משתדלת... אני מעריך אותה על כך, המזל שהיא לא מכריחה את עצמה כדי לרצות אותי, אולי גם אבל היא באמת נהנת... ולגבי הסרטון, תודה על הפרגון, משתדל תמיד לייצר עניין
רפי, תודה רבה... נשארתי עם כל ה ז*ן התכוונתי אבל העדפתי לרשום מצלמה חחח... כי רק צילמתי ולא תפסתי.. וצודה תודה אבל אנו מחכים לדייגת, היא הוא מגיל ינקות תחווה דיג כשהיא במנשא חחח
ארז ארז.... ברגע שרשמת "ואני נשארתי עם כל המצלמה ביד (מקווה שהבנתם חחח)" - הבנתי מצוין וגם חייכתי.. לא סתם שמתי בסוף "השאלה" את האייקון הזה - אהבתי את הדו-משמעות שהיתה כאן: מצלמה במובן הפיזי היתה ביד כשבקטע ה"מטפאורי" ובגלל המצלמה ביד - "נשארת עם הז** ביד".. אך חמוד מצדך להסביר לי בשיא הרצינות "כי רק צילמתי ולא תפסתי"
אך ההבהרה הכי חשובה - הדייגת שבדרך..... ואכן אין לי ספקשהיא תחווה דיג במנשא - מה גם שהיא חווה כבר עכשיו... עכשיו היא לא מבינה מדוע הקפיצו אותה וטלטלו אותה כל כך הרבה ביום ההוא - כשהיא תגדל ותצפה בסרטון היא תבין מה היה פשר הטלטולים... "אמא מדלגת על הסלעים עם החכה"...
חבר יקר הפעם אני אפרגן קודם לליטל לצאת לדוג בימים חמים של התקופה הזו בהריון מתקדם וכל זה עם חיוך תודה על השיתוף והסרטון מאחל לכם עוד יציאות רבות כמו זו