תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
26/5/2019 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בלילה | דמוי דג בינוני - על הכל | טרכון ים תיכוני | 1 | 1250 |
הדו"ח:
אהלן

בהמשך לכותרת הדו"ח, הפעם נתחיל מהסוף...

ואז אחרי לילה אקסטרימי, עם גלים שמשפריצים לכל עבר, שרונאס צועק לבנו- "מיכה מה איתך" ומקבל עצירה ופייט של ברקודה "רולהההההה".. מהלילות היותר משוגעים שהיו..
חוזרים להתחלה

מוצש"ק כולנו מגורדים...
קצת טלפונים, בדיקות מי נגד מי...
רואים שהלילה הים עובד... אפילו אפשר להגיד "מדיי"...
אבל מי ייעצור אותנו?

מגיעים יושבים שותים בירה, אני עם כאבי גרון חזקים מחליט לשים קצת את הראש ברכב, מה שלא עזר כך כך...
מחליט שנתגבר...
השעון זז ואין כלום במים...
מתחילים להבין שאולי היה גועש מדיי... לאט לאט מחזיר דמויים לתיק... מתקשר לאלי השועל שעמד 500 מטרים ממני ושואל אם יש עניין באזור שלו, ומקבל דיווח שלמיכה הבן של שרון ברח לברק סוס, אחרי שכבר לקח אחד חמוד...
הכל בגנים

חושב לצאת מהאזור שלי, פתאום משום מקום, פצצות בצד ימין.... זורק ומקבל נגיחות בבומבט, אני אחרי בירה pidu;אבל מפוקס, מה בומבט?! תנו בסיליקון....

בינתיים אלי מגיע וזריקה ראשונה לוקח על כלב טרכון חמוד, משחרר...
הצוות מתמקם, אז אנחנו מתענגים על שעה של נמרים עם סנפירים שעושים מכונת כביסה במים....
זורק GT ice cream... סקיני 20 גרם... מקבל פיצוץ, ועוד אחד ועוד אחדד ו...
פאאאפפפפפעםםםםםם... נעוללל
איזה סוס... רץ קצת בהתחלה ומתחיל להדק איתו את הקלאץ... כבר רואה צללית של דג של השמחות.... ואז החוט נוגע בסלע... נקרע

לא נורא...
קושרים שוב... חוזר לבומבט שאני פחות אוהב, אבל אין ברירה...
מזהה משהו ברחוק, זורק... 3 גלגולים ויש דג... נהנה קצת מהתזמורת של הקלאץ, שוב עזרה משרון וכמובן סיעתא דשמיא... הדג מתנתק שניה אחרי שהוא בחוף מבטחים

מדווח שנקודה אחרת במרחק של 20 דקות לא הניבה תוצאות, אומר לעצמי האינטואיציה והחברים עשו את שלהם...

אבא שבשמים, שוב תודה