אהלן חברה, יום שלישי 21.5 לפני לג בעומר, אני הולך להנות קצת בים אחרי הרבה זמן שלא הלכתי לדוג, עצרתי בחנות הדייג בנתניה שלושה דייגים שם קניתי שלוש ג'יגים במאה של jackson gallop. הגעתי לים בשעה שלוש והתחלתי לדוג עם בוס אבל בגלל רוח מאוד חזקה כמעט ולא היה אפשרי אז אילטרתי זרזור טלוויזיות על תולעים של דייג לידי ואני חייב להודות שיהיה די כיף, בסביבות חמש ועשרים אני עובר לזרזור. פותח את המצלמה ואת אחד הג'יגים שקניתי כמה שעות מאוחר יותר ומתחיל לזרוק, זריקה שלישית בום! איזה פייט כיפי עם טרכון של הצהריים, נשקל כ600 גרם. אחרי שתפסתי אותו ניסיתי לתפוס עוד דגים עם כל סוגי הדמויים, טייד מינו, עוד גיגים, גיגהדים בלי מזל, אבל אחרי כל כך הרבה זמן שלא תפסתי, אין לי תלונות. בכל מקרה מקווה שתהנו מהסרטון, אל תשכחו להרשם לערוץ ולתת לייק!
-------------------------------
שלום לכל הדייגים של מדינת ישראל! יש לי ערוץ דייג ביוטיוב בשם YoCo Fishing אשמח אם תרשמו לערוץ! חוטים מתוחים לכולם
איזה יופי שהסוסים האלה פה... כזה טרולוס חתיך, של קצת יותר מחצי קילו, נותן בוסט יפה של אדרנלין ויודע לרוץ יפה מאוד! אין ספק שנהנית, ויש ממה! יופי של דו"ח, תודה על השיתוף