הדו"ח: לאחר תקופה ארוכה של דייג מושטים וקרפיונים בבוס על פתיון בצק עם תמצית וניל, מחליטים לגוון ולעבור לפתיון תולעים. וההזדמנות מגיעה ביום העצמאות שאנחנו מתארחים לסופ"ש משפחתי אצל אלי ודניס היקרים. אני ואלי קופצים לרפת לחפש תולעים ונתקלים בעובד תאילנדי מקומי שנרתם לעזרתנו בשמחה, לוקח את חפירה ומתחיל להפוך את האדמה ולהוציא לנו תולעים רבים, ואת האמת גם די גדולים ( אני קצת חששתי שהן גדולות מדי). מודים לתאילנדי על עזרתו האדיבה וקופצים לנקודה לניסוי כלים. לאחר כמה דקות מתחילות האכילות אצל אלי והוא שולף את המושט הראשון. תענוג! בהמשך גם אצלי וגם אצל אלי יש אכילות ותפיסות של מושטים נוספים, אמנם לא גדולים, אך התולעים בהחלט עושים את העבודה. מפאת קוצר הזמן (כפי שציינתי, הסופ"ש היה משפחתי) שהינו בנקודה כשעה וחצי והתקפלנו. כמובן שעוד נחזור בהמשך לאותו מקום בתקוה לתפוס מושטים גדולים יותר, וכשזה יקרה אין ספק שאעדכן אתכם. מוזמנים להירשם לערוץ היו טיוב שלנו לחוויות דייג בארץ ובעולם. https://www.youtube.com/embed/pb_HJYhxSR4
עריכה אחרונה: מאי 12, 2019, 13:00:06 PM על ידי ליאור גכמן
אלוווו תגיד לאלי שיקום לי מהמקום אחינו תולעים זה אחד הפתיונות הטובים ביותר למושטים ולדייג בוס בכלל שיהיה בהצלחה פעם הבאה שאתה שם תעדכן אני ישתדל לדאוג לתולעים
ליאור ואלי, פאן של דיג על השלשולים השמנמנים מהרפת. כנראה יש להם הרבה אוכל טוב שם ;-). חבל שהמושטים התעלה לא היו יותר גדולים, אבל אני בטוח שתמצא גם את הגדולים בקרוב
ליאור לפעמים הדייג שלכם (לא הדוח) הוא חתיכת סרטון הוליווד... אבל הפעם קיבלתם את הפיצוחים. מדהים שיש ימים שזה רק קטנטנים ולא שום דבר מעבר לזה. סחטיין על ההשקעה בסרטונים ובדוחות אפילו בימים כאלו.
איזו נוסטלגיה... ליאור, החזרת אותי בזמן 40 שנה אחורה... לראות את אלי ממתין לשלשולים - מזכיר לי נשכחות... היינו הולכים לרפתות בכפר ביאליק לחפור ולאסוף שלשולים - והולכים לדוג מושטים בתעלות ליד הבריכות. מושטים אכן אוהבים שלשולים - וזה נכון לא רק לתעלות ומאגרים אלא גם לכנרת.
מניח שאתה יודע אך לטובת מי שלו יודע: לא זורקים תולעים שאספתם! שומרים אותם בקופסה עם האדמה, בכל יום מטפטפים מעט מים... לא יותר מידי שהאדמה לא תהפוך לעיסה מימית - אלא מעט כדי לשמור את האדמה לחה...
וכרגיל סרטון כייפי כתמיד.... וכמובן כייפ לי לראות את אלי האיש היקר - אם לא בפועל אז לפחות בסרטון...
איזו נוסטלגיה... ליאור, החזרת אותי בזמן 40 שנה אחורה... לראות את אלי ממתין לשלשולים - מזכיר לי נשכחות... היינו הולכים לרפתות בכפר ביאליק לחפור ולאסוף שלשולים - והולכים לדוג מושטים בתעלות ליד הבריכות. מושטים אכן אוהבים שלשולים - וזה נכון לא רק לתעלות ומאגרים אלא גם לכנרת.
מניח שאתה יודע אך לטובת מי שלו יודע: לא זורקים תולעים שאספתם! שומרים אותם בקופסה עם האדמה, בכל יום מטפטפים מעט מים... לא יותר מידי שהאדמה לא תהפוך לעיסה מימית - אלא מעט כדי לשמור את האדמה לחה...
וכרגיל סרטון כייפי כתמיד.... וכמובן כייפ לי לראות את אלי האיש היקר - אם לא בפועל אז לפחות בסרטון...
כן כן יש איזה רפול אחד שהיה גורר את החברים שלו לכול מיני מקומות מוזרים ביגלל הדייג