תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/5/2019 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
8:00 | דמוי דג קטן - AliExpress | טלויזיה (סילגו נודד) | 1 | צחקתי הרבה |
הדו"ח:
אז.. מכירים את זה שאתם מתעוררים בבוקר (כלומר לפנות בוקר) ומרגישים שהיום זה היום?
ואז מגיעים לחוף, מרחוק שומעים את אוושת המים החלשה כי הים רגוע בטירוף, מרגישים את המליחות באויר... וברור לכם שהיום זה היום שלכם, היום אתם מוצים איזו נסיכה כסופה דו"ס שתשבור לכם את המנחוס הארוך והאינסופי?
מכירים את זה?
גם אני, כל יציאת דיג מחדש

אז גם היום יצאתי לים מזמין מאוד אחרי שוידאתי מזג אויר ושאלתי בעצת מומחים.
ו... נשבע לכם עד סביבות 8 בבוקר כלום ושום דבר וסרקתי את החוף היטב ועם דמויים מדמויים שונים (דמויי מינו, דארטרים, סיליקונים, פופרים...).
אז ב8 הרגשתי תקיפה קלה, חשבתי שהדמוי ליטף איזה סלע ואז ראיתי מרדף אחרי הדמוי. באמאשלך?? טלויזיה? הוא שליש מהגודל שלך!! וזה השיא שאליו אגיע היום?
בקיצור, החלטתי להתנחם בטלויזיה לפני שאני ממשיך ליום העבודה שלי אז עוד כמה זריקות וטלויזיה באה לבקר. כמעט נישקתי אותה ואמרתי לה תודה שהזכירה לי איך מרגיש דג על המקל. רגע, זה לא סתם דג על המקל, זה סיפתח למקל!!
אז מארט ה"דו"ח" הזה מוקדש לך - סיפתח למקל שנתן חתיכת פייט לטלויזיה 3 אינטש

אנסה לצרף תמונות מהפלאפון.
נ.ב.
אותה תחושה של היום זה היום הייתה גם בזריחה ביום שלישי האחרון ואז הים באמת היה ים קלאסה ללברקים. הייתי משוכנע שיגיע משהו אבל כלום.
היום כשיצאתי מהים והים היה כל כך רגוע ונקי שהיה אפשר לראות את תוואי החוף כראוי הבנתי שיש רצועת חול כ20-30 מ' מהחוף אז נראה לי שאצטרך פשוט לעבור לחוף אחר לעת עתה. אצרף תמונות ואשמח לשמוע דיעות נוספות.
שורה תחתונה - אין כמו לפתוח את היום בים, השאר זה בונוס