|
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אני לא קיאקיסט אבל נראה פצצה. בהצלחה!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עכשיו יש בשוק הצפה של סיליקונים סטייל קלמארי. לפני כמה שבועות היה דיון על הקלמארי של סוואג', הרשתות החברתיות רותחות מתוצאות עם הקלמארי של JLC, ועוד כל מיני מוצרים שהושקו לאחרונה... מעיין לראות את התוצאות של הסיני הזה ברבע מחיר. תודה על השיתוף!
|
|
|
|
מקסים.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
47
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יקרים או לא, הם נותנים תוצאות... אני מעדיף לשלם 100 על דמוי שיוציא דג יפה, מאשר "לא לצאת פראייר" אבל לחזור בלי דגים...
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
יקרים או לא, הם נותנים תוצאות... אני מעדיף לשלם 100 על דמוי שיוציא דג יפה, מאשר "לא לצאת פראייר" אבל לחזור בלי דגים...
יש בזה הרבה מן הצדק אבל לא סותר את הצורך לבדוק ולגלות כי אולי יש משהו שעובד במחיר מוזל. גם פראייר לא צריך להיות 
|
|
|
|
מקסים.
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
47
|
|
הבעיה שזה 150 (עבור 120 גרם) (כאשר בחו"ל הוא עולה שליש) אני בינתיים הזמנתי משהוא שדומא לXIPI כי לשלם 150 על סיליקון זה מוגזם לפי דעתי...
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
נהיתה התעוררות בתקופה האחרונה על סיליקונים בסגנון הזה. נראים טוב. נראה שיתאימו קייאק במשקלים האלו יוצר מאשר לסירות. אבל לשלם מחירים מופקעים כדי שהאבו קקות יאכלו אותם, נראה לי מוגזם.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
לאחרונה אני דוגל בשיטה של היצמדות לגיג אחד או שנים, אם אני יודע שהוא עובד לא מחפש משהו אחר בנתיים נפלתי על אחד שמספק את העבודה, כמו ששרגא אמר, בשביל אבו קקות - לא משגיע הרבה כסף, וסיליקונים מביאים לרוב אבו
אשמח לראות תמונה של דג מחובר לדמוי לפני שארוץ לקנות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה לי שהדוראדו יהנו מהם מאוד
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הבנתי שיש תקיפות על הסיליקון הזה אפילו כשהוא על מקל בסטנד כמו מדאי, ולא רק בזמן הקפצות. בקרוב אבדוק אותם באופן אישי 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
קיבלתי בחילה מהסרטון, אבל עושה חשק לבדוק אם עובד
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
לאחרונה אני דוגל בשיטה של היצמדות לגיג אחד או שנים, אם אני יודע שהוא עובד לא מחפש משהו אחר בנתיים נפלתי על אחד שמספק את העבודה,
ו...? פרטים ! (איזה, מה הביא, איך עבדת איתו...)
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כידוע, הגודל לא מפריע אינטיאס ומסתבר שהאינטיאס דווקא אהב... סרטון שכיפ לראות - אין כמו שידור של "מהנעילה ועד והעלאת הדג"...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|