הדו"ח: הפעם יציאה יחד עם הבן שלי (12) שהוא החצי השני של הערוץ שלנו "שני דייגים". הגענו לחוף הדקל בטבריה קצת אחרי הזריחה, התמקמנו על הסלעים למטה, נדהמים מגובה המים, החוף שהיה למטה בקיץ נעלם וכך גם שתי הסלעים התחתונות. מתחילים בגיגים של 10 גרם ומיד מקבלים תגובה של ביניות קטנות, ופתאום זה קורה מצטרפים גם מושטים. עוברים לגיג 5 גרם והחגיגה מתחילה, כל זריקה שנייה דג, מושט או בינית, נעילות כפולות לי ולו ביחד. חוויה ויום כיפי במיוחד. הכול צולם, בסרטון הפעם הורדנו חלק מהתפיסות אין כמו לדוג עם דור ההמשך.
עצה קטנה, יש מתקן למצלמה לראש, ככה אתה גם מקבל זוית טובה יותר ולא מסתיר עם היידים את הצילום וגם אתה יכול לעבוד ולהסתכל למקום אחר (כמו התפיסה של הבן ושלך יחד) בהצלחה
עצה קטנה, יש מתקן למצלמה לראש, ככה אתה גם מקבל זוית טובה יותר ולא מסתיר עם היידים את הצילום וגם אתה יכול לעבוד ולהסתכל למקום אחר (כמו התפיסה של הבן ושלך יחד) בהצלחה
תודה יש לי רצועה כזאת היא מצריכה מנימום תנועות ראש, יש גם רצועת כתף שנותנת זווית נחמדה.
סרטון מהנה ביותר וזהו הרגתם אותי סופית עם השלולית הזאת לא רוצה לברק ולא פלמידה אני בא לצפון בהקדם אחלה בן ואחלה אבא דייגים מקצוענים תודה על השיתוף בדמויים ובשאר המידע שלבטח יתרום וילווה אותי בנסיון הבא שלי בכנרת אלופים
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2019, 09:30:02 AM על ידי yosi asuline