yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 13/4/2019 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | דמוי סיליקון - Megabass x layer | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | בע״ה פולארד | 20:30 | דמוי סיליקון - חיקוי רגלו 80 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 800 | לילה | דמוי דג קטן - Duo manic 95 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 1 |
הדו"ח:הי לכולם ושבוע טוב ביציאה השבוע נהנתי מתפיסת לוקוס על ג׳יגהד וסיליקון של מגהבס ראיתי אותו קופץ זרקתי הסיליקון נגע בקרקעית והדג כבר היה תפוס טוב אחרי פייט תענוגות הוא שוחרר חזרה לבית הגידול שלו היום משחק בחוף עם פופר ויש לברק סקרן שעושה כל מני פוזות בעיקבותיו מחליף לכלב של evergreen combat pencil jr זורק וקשה להוליך אבל ברגע שכן הולך הלברק תקף והשתחרר הקרסים פשוט נשברו הדמוי לא היה בצומת ליבי אז מגיע לי בערב נפגש עם אודי בנקודה לזכר ימים מחפשים ברקודות זורק בומבט עם חיקוי של רגלו וגברת ברקודה נענית ונותנת פייט כיפי על מקל עדין עוד לא תפסתי העונה לברק אבל קיבלתי פיצוי  היום 24/4/10 מחפש לברק ומוצא שוב ברקודה הפעם על דו מניק זריקה ראשונה נתתי לדמוי לשקוע ומיד קיבלתי הענות מוטרפת נתנה פייט של פלמידה 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2019, 15:49:50 PM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ועוד איזה פיצוי איש יקר חבלז  הלברק יבוא כמו שאתה יודע להביא אותו 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מקצוען, אתה יודע לדבר את השפה שהדגים מבינים. שאפו על הנעילות, שאפו בריבוע על השיחרור של הלוקוס, ובתיאבון על הברקודה.... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
נ.ב. לקראת סוף השבוע אגיע לבקר בנקודה שלך, אתה בכיוון?
|
|
|
|
|
יופי של שיחרור , אחלה ברקודה 
|
|
|
|
|
יפה מאד יוסי הלברק יבוא ביציאה הבאה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה חברים  מקצוען, אתה יודע לדבר את השפה שהדגים מבינים. שאפו על הנעילות, שאפו בריבוע על השיחרור של הלוקוס, ובתיאבון על הברקודה.... יופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
נ.ב. לקראת סוף השבוע אגיע לבקר בנקודה שלך, אתה בכיוון?
בכיף 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה ברקודה  כול הכבוד לשיחרור של הלוקוס 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
פיצוי הולם בהחלט  הלברק שעוד לא בא פשוט משמין , תן לו קצת ואני בטוח שהלברקפלצת יגיע בגדול 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוסי, אכן פיצוי נחמד. אתה פותח את עונת הצינורות  חבל על הלברק, אבל יש עוד צ'אנס 
|
|
|
|
|
יופי של ברקודה ואחלה של דוח יוסי חם על הלברק אה?! תיהיה מוכן הוא אצלך עוד רגע 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד על התפיסות יוסי, יופי של ברקודה, הלברק כמו שאני מכיר אותך כבר בקנה
|
|
|
|
|
יופי של פיצוי, כבוד על השחרור! פעם ראשונה שאני רואה ברקודה על סיליקון, מגניב תודה על העדכון. דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה חברים עוד יבוא הלברק  יופי של פיצוי, כבוד על השחרור! פעם ראשונה שאני רואה ברקודה על סיליקון, מגניב תודה על העדכון. דני.  ולא סתם סילקון בעיקר רגלו עד 80ממ אני מודע לעוד סוגים של סיליקונים שעבדו טוב מאד אבל הרוב המוחלט זה רגלו הן חולות עליו
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|