ממש לא צריך לבשל!!!!...
מההתחלה. קודם כל, מומלץ לא לקנות שרימפס (אננחנו הדייגים קוראים לזה גמברי

) כשהוא מקולף, או מבושל וכיוצא בזה. הכי טוב לקנות אותו כשהוא טרי או קפוא שלם (מן הסתם, טרי זה בעדיפות ראשונה אם כי מעט יותר יקר). השיטה שלי ע"מ לשפר את עמידותו על הקרס ומפני נשנושים- לקלף אותו מהקליפה, להסיר ראשים, לשים את הבשר שלו על עיתונים וגם מעליו להניח עיתונים. כל זה ע"מ להוציא ממנו כמה שיותר נוזלים. תמשיך להחליף עיתונים כל כמה שעות, עד שתראה שהוא כבר די יבש ומרקמו הפך למעין גומי. חלק לכמה מנות, וכל פעם שתצא לדוג תיקח איתך כמות רצויה, ככה העודפים יישארו במקפיא ויהיה לך כל הזמן טרי.
בהצלחה