בס"ד
יכט ורניש זה פיתרון טוב, וכדאי לא למרוח שכבה אחת אלה 3 לפחות, כמובן לשייף לפני בנייר עדין וגם בין השכבות. קח בחשבון שיכט ורניש טיפה מצהיבה את מה שצבעת בה, זה רלוונטי בעיקר אם מדובר בדולחן בהיר מאוד
השולחן הוא בצבע לבן... אם אתה אומר שזה יצהיב אותו אז אולי זה לא יהיה רעיון טוב.
לא יודע לגבי סופרלק איך יישמת אותו ואיך הוא מקבל עליו לכות.
יש לכות חזקות פוליאוריתניות.
מוזר שהתקלף לך הצבע בקלות יחסית, אולי ההכנה לצביעה לא הייתה טובה או שצבעת שכבה עבה מידי.
בגדול הפלטה של השולחן זה מעץ סנדוויץ ששיפיתי אותו עם נייר שיוף 220. עשיתי אותו חלק לגמרי.
אחר כך שמתי שכבה אחת של סנדינג - שישמור עליו מרטיבות והתלעה.
לאחר מכן שפכטל עץ הכל המקומות בשביל להחליק אותו עוד יותר במקומות שהיו לא ישרים לגמרי.
ולבסוף 3 שכבות של צבע סופרלק לבן.
בין שכבה לשכבה חיכיתי יותר מ- 24 שעות - למרות שההמלצה היתה 10 שעות לשכבה. אחרי כל שכבה, עשיתי עוד החלקה עם נייר שיוף בשביל לגרום למשטח להיות סופר חלק.
לבסוף יצא שולחן ממש יפה, שאפילו אני לא חשבתי שיצא כך. אבל ממש התבאסתי אתמול שראיתי שכמה סימנים נוצרו בנקודות שהמחשב נייד יושב על השולחן (זה 4 גומיות סיליקון קטנות באורך של בערך סנטים על חצי סנטים)
מה שאני חושב, זה אולי החום שהמחשב נייד פולט מלמטה זה מה שגורם לצבע להירס, אני לא בטוח

פשוט בכל 4 הנקודות הצבע ירד למרות שרק בפינה אחת יש את פליטת החום. ממש מוזר לי כל הקטע, לא ציפיתי לכזאת תוצאה.
אני ממש מבואס מזה, אחרי כל ההשקעה בשולחן - שבוע עבודה עליו (עם מגירות ועוד כמה אלמנטים נוספים).