פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   סרגוס , לוקוסים ודולפינים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: סרגוס , לוקוסים ודולפינים (נקרא 4099 פעמים) |
הדפסה |
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 6/4/2019 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג קטן - 60 גרם גיגאפרה | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | | | גיג קטן - 60 גרם גיגאפרה | לוקוס "אמריקאי" (אוקונוס משורטט) | 1 | | | גיג קטן - 60 גרם גיגאפרה | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 16 | |
הדו"ח:שמעון , ויטלי ואני מתכננים את היציאה לשבת מגיעים בבוקר לחנייה, התארגנות ואור ראשון יוצאים תוך כדי פידול לנקודה שמעון צועק " ראית???" והוא באקסטזה, ראה טונה מזנקת מעל המים, אבל אני לא ראיתי. כמה דקות לאחר מכן רואים פיצוץ גדול על המים ( אולי דקל ראה כי הוא היה קרוב ) אבל שם זה נגמר. מגיעים לנקודה ומתחילים לעבוד, אני מוריד גיג עם ריח סרדין הפעם, לאחר זמן מה תקיפה עצבנית אבל אין מלחמה, כאשר עולה רואה שיצא סרגוס  , זה עוד לא קרה לי. בכל אופן הדריפט די חזק ואנחנו מתקנים, ואז הגענו לאזור שפשוט מלא בלוקוסים, קטנים אומנם אז כולם שוחררו. פשוט נשארנו על הדריפט והם לא הפסיקו לצאת. אחד מהם דווקא היה בגודל, 41 ס"מ, אבל בכל קיבל חנינה. תוך כדי הדייג מזהים פתאום להקה קטנה של 3 דולפינים עולים מעל המים, חבל רק שלא היינו קרובים יותר כדי לצלם. וזהו, קצר ולעניין הפעם 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 07, 2019, 07:16:26 AM על ידי TookTook
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עושה רושם שהייתה לכם יציאה מהנה עם אקשן די יפה וגם הטבע החליט להפתיע אותכם בכמה מופעים
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אצלנו אתמול (שבת) בחדרה הדריפט עמד על 0-0.5 קמ"ש . פשוט מטורף  גם אם "לא היו" דגים חוויתם המון אקשן  הרבה פייטים קטנים , פיצוצים על פני המים , דולפנים.. מה עוד צריך ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תענוגות זוהר סרגוס יצא לי המון בדרום ב 17-30 מטר נדמה לי שזה מסוג חרען שזה בעמוקים אחלה יציאה מעניינת ועם אקשן מתוק 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תענוגות זוהר סרגוס יצא לי המון בדרום ב 17-30 מטר נדמה לי שזה מסוג חרען שזה בעמוקים אחלה יציאה מעניינת ועם אקשן מתוק  המון זה טוב.. על מה ? באיזה שעות ? תן קצת יותר פרטים. בסהכ סרגוס הוא פתיון מצויין !
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
חווייה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יופי של חוויות, גם אם לא חזרתם הביתה עמוסים... נעילות, שיחרורים, טונה מכובדת שעשתה מפגן שרירים, ודולפינים מגובה פני המים- בהחלט מפגש מיוחד! יופי של דו'ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
תענוג של יציאה זוהר המון אקשן , ושיחרורים  שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
למרות שאני מעודכן ב"לייב" אגיד לך שאפו על השחרורים... כן ירבו אחי
|
|
|
|
|
היתה אחלה של יציאה עם אקשיין , חזרתי הביתה עם 3 לוקוסים של 2 קג בערך , כולם מעל 40 ס"מ , שני אדומים ואחד חפש , לוקוסים מתחת ל- 40 ס"מ חזרו לים ... 
|
|
|
|
|
אחלה חוויה זוהר יופי של שחרורים ואחלה של צוות אחד אחד! ודיר באלקק תרחיק את הדולפינים מהאזור 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
זוהר, תענוג של יציאת דיג עם אקשן בלי הפסקה  הסרגוס בהחלט מפתיע, בטח בגלל הסרדינים  בנוסף מפגש עם דולפינים זה תמיד כיף  , אבל כשהם בסביבה אין דגים אחרים 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תענוג של יצאה, כל הכבוד לכם
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זוהר הרחום והחנון  מורגש שהיה יום עמוס בחוויות.... הטונה.... הדולפינים.... חוויות שעושות "וואו"... והלוקוסים נתנו לכם ים של אקש'ן... 16 זה הרבה אקש'ן... האכלתם את הנפש בדגים ששוחררו - הבטן מן הסתם הואכלה בבשרים וסלטים וכו'... הבהרת שחדוות השחרור קוסמת לך יותר מחדוות אכילת הדגים וכי עבורך הנפש חשובה מהבטן  קורה שסרגוס או ברקן ייתפסו בג'יג... נדיר אך קורה... הסרגוס לא ירד על חי? נ.ב. הפסקת לפנק אותי בתבלינים? 
|
|
|
|
|
יפה מאוד, בעיקר חוויה עם הדולפינים
|
|
|
IP: [
מחובר ]