שלום לכולם
רפי לשאלתך , עוסק בדייג בכל הסגנונות לרבות צלילה חופשית .
אבל בעקבות חופשה משפחתית שהזמנתי לקייץ בפאפוס , התחלתי להתעניין בדייג באזור באמצעות סירטונים ביוטיובו וחנויות לציוד דייג באזור האם שווה לרכוש שם מוצרי דייג.
על פי הסרטונים ויש מלא כאלו כמובן שאין מה להשוות לישראל בדייג חופי ובגרגור מוציאים מפלצות , מרמירים ודניסים בגדלים שלא ראיתי בישראל .
בסירטונים מצאתי גם הכנת ריגים לדייג חופי והתחלתי להתעניין לעומק .
כמו שקודמי רשמו גם אני הייתי דג עם משקולת חרוז וסביבל שלוש קרסים ... והופ למיים .
פשוט העניין נראה יותא מקצועי ופחות גורם לפלונטרים של חוטי הקרסים בחוט הראשי - מעצבן העניין.
אם כבר בשאלה פתחת אסיים בשאלה
האם למשהו יש ניסיון בדייג בפאפוס , או שהיה שם וביקר בחנויות דייג ויכול לתת מידע לגבי מחירים התרשמות ועוד .
הייתי שם בסוכות שנה שעברה. דיברתי עם בחורה מקומית (היא חיה שם כ20 שנה) ואמרה שאבא שלה היה דג הרבה. אבל בשנים האחרונות אין דגים. הרבה אנשים הפסיקו לדוג שם.
בנמל יש הרבה סירות דייג שיוצאות לים, גם מסחרי וגם תיירם. אם תשים לב, בסירות התיירים יש הרבה תמונות של אבונפחות ואנשים מתלהבים.
מחירים של דגי ים שם יותר גבוהים מישראל.
אני לא בטוח שהמצב שם שונה בהרבה מכאן, אולי איזורים מסויימים בקפריסין כן, אבל ממה שהבנתי, בפאפוס אין הרבה דגים.
אנחנו היינו במלון צמוד לגן לאומי, חוף פראי ארוך. הסתובבתי שם קצת ולא ראיתי דגים בכלל.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה