MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יש מצב לזרזור בכנרת אני יהיה בבית מלון שישי שבת כדי לקחת חכה זרזור ? מוטי 
|
-------------------------------
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
יש מצב לזרזור בכנרת אני יהיה בבית מלון שישי שבת כדי לקחת חכה זרזור ? מוטי  אתה והאישה לבד או עם הילדים ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יש מצב לזרזור בכנרת אני יהיה בבית מלון שישי שבת כדי לקחת חכה זרזור ? מוטי  אתה והאישה לבד או עם הילדים ? אני ו  למה אביחי  אביחי אם אני אלך לבד אני לוקח ציוד לקרפיונים 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 23, 2012, 19:43:42 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יש מצב לזרזור בכנרת אני יהיה בבית מלון שישי שבת כדי לקחת חכה זרזור ? מוטי  אתה והאישה לבד או עם הילדים ? אני ו  למה אביחי  אביחי אם אני אלך לבד אני לוקח ציוד לקרפיונים  נראה לי שאביחי רוצה להצטרף
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
יש מצב לזרזור בכנרת אני יהיה בבית מלון שישי שבת כדי לקחת חכה זרזור ? מוטי  אתה והאישה לבד או עם הילדים ? אני ו  למה אביחי  אביחי אם אני אלך לבד אני לוקח ציוד לקרפיונים  נראה לי שאביחי רוצה להצטרף  ולמה אני שואל  secret.gifכי אם אני והאישה היינו לבד בבית מלון ציוד דיג זה הדבר האחרון שהייתי חושב עליו 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אביחי צריך להתפשר גם לכאן וגם לשם  איזה תימני אתה 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אביחי אני בבית מלון עם האהבה הראשונה והשניה איך אני יכול לוותר על האהבה השניה שלי 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
בטח כמו צב לאט לאט 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא ראיתי את ההודעה בזמן אבל אני מניח שלקחת חכה...  תכלס,מזג האויר לא משהו... אתה בבית מלון,עם האישה,בלי הילדים. פנק אותה ואת הדיג תשאיר ליום אחר 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|