פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   תחרות הדיג הארצית מקיאק - יש מועד חדש! |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תחרות הדיג הארצית מקיאק - יש מועד חדש! (נקרא 6260 פעמים) |
הדפסה |
|
הנהלת ISF
|
הנהלת האתר חבר פורום    
מנותקגיל:
14
|
|
נקבע סופית מועד התחרות - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=33686.0מכאן - הנוסח הישן של ההודעה שהועלתה בזמנו ================================= חברים יקרים, בהמשך לדיון שהועלה בקישור הזה - http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=33778.0פירטנו את כל השיקולים וראינו את התגובות - רוב החברים שהגיבו צדדו בדחיה. הוחלט לדחות את מועד תחרות הדיג מקיאק, לסוף האביב תחילת הקיץ. בלי חשש למזרחיות או לסערות ובנועד בו סיכוי קלוש לביטול מחמת מזג האוויר. התנצלותנו מראש בפני מי ששריין את המועד, המטרה היתה כתמיד - לעשות את האירוע הכי מוצלח ומהנה לטובת כלל החברים. המועד שנקבע לקיום התחרות - 14/06/2019בהזדמנות חגיגית זו נזכיר: חברי פורום פעילים - כהגדרתם בתקנון התחרות וההגדרה היא תמיד למועד פרסום כל תחרות דיג, משלמים מחצית מדמי ההשתתפות וכן מובטחים ל-3 מהם פרסים "אקסטרה" בשווי 2,000 שקלים. עד למועד ההודעה החדשה על התחרות - לכל חבר פורום יש האפשרות להיות חבר פורום פעיל  להתראות בחוף במועד הנדחה 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 27, 2019, 16:46:17 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
החלטה נכונה ואחראית 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תשומת לבכם חברים - בהזדמנות חגיגית זו נזכיר: חברי פורום פעילים - כהגדרתם בתקנון התחרות וההגדרה היא תמיד למועד פרסום כל תחרות דיג, משלמים מחצית מדמי ההשתתפות וכן מובטחים ל-3 מהם פרסים "אקסטרה" בשווי 2,000 שקלים. עד למועד ההודעה החדשה על התחרות - לכל חבר פורום יש האפשרות להיות חבר פורום פעיל  אז לפני העלאת הודעת התחרות כחודש לפני המועד הנדחה, בבקשה בלי בקשות ל"החרגות"...  כל מי שמבין כי "לא מתים" מלשתף ולהשתתף, להגיב ולפרגן, מוזמן להיות חבר פורום פעיל...
|
|
|
|
|
קדימה מתכוננים עכשיו למועד החדש 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
קיאקמאניה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל עכבה לטובה. יישר כח על הארגון!!!
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 01, 2019, 17:47:47 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
kobi.shalom
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תחזית בהחלט מתעתעת! החלטה מושכלת,תודה.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
השנה מרפי החטיף לנו ימנית אחרי שמאלית שוב ושוב... נקווה שהדחייה מוציאה אותנו מטווח הבלת"מ, לפחות בכל הנוגע למזג האוויר. לפחות עכשיו יש לנו חודשיים קדימה להתכונן, אפשר להירשם מראש ולהכין את השטח, וגם יש סיפתח מעולה ליום הראשון שאחרי ההשבתה- מי יתן ותהיה פתיחה חגיגית!
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה למשתתפים, וכבוד להנהלת הפורות על ההחלטה האחראית.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מוקפץ כדי שאף אחד לא יפספס
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
בחיי שככה קראתי את זה בשנייה הראשונה  השנה מרפי החטיף לנו ימנית אחרי שמאלית שוב ושוב... נקווה שהדחייה מוציאה אותנו מטווח הבלת"מ, לפחות בכל הנוגע למזג האוויר. לפחות עכשיו יש לנו חודשיים קדימה להתכונן, אפשר להירשם מראש ולהכין את השטח, וגם יש סיפתח מעולה ליום הראשון שאחרי ההשבתה- מי יתן ותהיה פתיחה חגיגית!
אתה מגיע שאזכה לראות אותך סופסוף?
|
|
|
|
amihaz1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאמת אחלה תאריך.יהיה יותר נעים.אני סובל מקור.ככה אני בה יוכל להשתתף
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
השנה מרפי החטיף לנו ימנית אחרי שמאלית שוב ושוב... נקווה שהדחייה מוציאה אותנו מטווח הבלת"מ, לפחות בכל הנוגע למזג האוויר. לפחות עכשיו יש לנו חודשיים קדימה להתכונן, אפשר להירשם מראש ולהכין את השטח, וגם יש סיפתח מעולה ליום הראשון שאחרי ההשבתה- מי יתן ותהיה פתיחה חגיגית!
אתה מגיע שאזכה לראות אותך סופסוף? בתור מתחרה בטח שלא, קייאק זה לא המגרש שלי, אבל לארוע עצמו- אני לא שולל. המרחק גדול, גם גיאוגרפית וגם מבחינת התאריך, אז מוקדם לי מדי לתכנן... כמובן שאם אגיע, זה יהיה במיוחד כדי לפגוש את כל הפרצופים מאחורי הפרופילים, בגלל המרחק הגדול אפילו את המנהלים-עמיתים עוד לא פגשתי!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|