תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
29/3/2019 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
טוב, אני חייב להגיד שזאת הייתה חווית הדייג הכי מטורפת שלי עד עכשיו!
מגיע בבוקר שוב לנסות את מזלי בים.
ג׳יגים, דמויים מחליף בין לבין וכלום, אפילו לו נגיע. כמה חברה מסביב הוציאו 2-3 פלמידות קטנות וזהו.
השעה כבר 8 בבוקר, והנה נראת סירת דייגים מתקרבת. זה היה סימן שהגיע זמן לעשות הפסקה. הולך לשבת בצד כמה דקות ולחשוב מה לעשות, הביתה, להמשיך .. לא ברור. ואז נזכר ששמתי בתיק כמה סיליקונים חדשים שרציתי לבדוק.
סיליקון קטן, 5סמ, נראה כמו איזה יצור ממשפחת הסרטניים. לא משהו מוגדר.
שם לו ציבורשקה של 10גרם וקרס רגילה, לא אופסט.
משחק יחסית קרוב לחוף, 15-20 מטר. ממש על הקרקעית. הקפצה קטנה - המתנה - הקפצה...
אחרי 3-4 דקות נעילה מטורפת וריצה, לקח לי כמה שניות להבין מה קורה. בחור לידי אומר ״כריש!״.
רואה את החוט יורד במהירות, החלטתי שאת המלחמה הזאת אני חייב לנצל במקסימום. מתחיל לפמפם!
נראה שזה עובד, אני מצליח להחזיר את מה שהוא הוריד! מפמם בשתי ידיים, החכה בזווית 90 מעלות. הוא דוב בורח,
עוד פימפום וגילגול מהיר. מטורף! רואה את החוט, הוא כבר ממש קרוב! מתחיל לזוז לאורך החוף. אבל אני עומד בנקודה שקשה לצאת ממנה למדרף רגלי. אין ברירה, ממשיכים. עוד כמה פימפומים ומצליח לקרב אותו עוד ועוד (החוט צבעוני ואני כבר מזהה את הצבעים

כמה דקות של מלחמה מטורף בעוצמה שלא חוויתי.
היו חברה שעמדו ליד וצילמו (בהזדמנות זאת אם מישהו היה וצילם, בבקשה תשלחו לי את הודאו). ונראה היה שכולם די התבאסו כשהוא השתחרר. אבל הפייט היה פשוט מדהים.
כמה דקות לסדר נשימה וממשיך. בזריקה השלישית שוב נעילה ובריחה

ואחרי כמה דקות שוב נעילה ושיחרור.

פשוט אין מילים, חיוך של מטורף על הפנים. כמה חברה שראו את הכל באו לשאול מה לכל הרוחות יש לי שגורם לו לתקוף ככה.
אחרי 5 דקות אני מסתכל ורואה אותו שוחה, ממש מטר וחצי ממני (בטח מרוצה מעצמו) שוחה לו בכיף לאורך החוף ממש בתוך הגלים שנשברים.
חברה, זה פשוט מדהים.
יש לי עכשיו ביטחון מלא בציוד, קשרים, סיכות. הכל עבד פיקס! בדיקת כלים מהשורה הראשונה