נראה שהיה שווה לאבד פלמידה וקצת ציוד - כדי לחוות את החוויה... יציאת חוט שכנראה לא תחווה בז'רז'ור מהחוף אלא אם... יגיע עוד כריש!
ועם הכל, למרות הבריחה ולמרות להקות הכרישים שמסתבר מהסרטון שנמצאים שם בכמויות, הצלחת לשלוף רביעיה - בהן שתיים גדולות יחסית... כמו שרון - הפכת גם אתה להיות מגנט פלמידות...
יופי של יום
תודה רפול אכן בצפיה בסרטון הבנתי את מה שהלך שם ולדעתי אם הייתי יודע בטח שלא הייתי מנסה כל כך לתפוס טוב לא לדעת הכל בנוגע למגנט זה מה שקורה שמקרבים מגנט לברזל הברזל קצת אבל קצת מתמגנט אכן אני מקבל שיעורים מהטובים העונה כרגיל שרון מיקד אותי וגם אודי שכיוון אותי לעבודה עם בובות כבדות במיוחד זכית להכיר אנשים זהב
לא יודע מה קורה באשדוד , בחדרה הם על תקן מס הכנסה של הדייגים הספורטיבים..
על כל 3 דגים שנתפסים , 1 נלקח בדרך על ידי אחד הכרישים.
מה קורה באשדוד בנושא הזה ? האם גם שם זה אותו סיפור או שהכרישים מפרגנים יותר ?
הכרישים קטנים יותר אז הייתי אומר ביטוח לאומי מאז שהם הגיעו הכל השתנה ואין יכולת באמת לבדוק כמה מכמה הפלמידות עברות למגננה ויוצאות בודדות לא נתקלתי במקרה דומה של גנבת פלמידה בנתיים זה בטח זמני
יוסי היקר! איזה יום מיוחד ואכן חוויה שונה התחילה שם בגיזרה, הכרישים בכמויות, והם אגרסיביים ורעבים, כל הכבוד שאתה מצליח לגרד שם תוצאות מרשימות, הפלמידות שם, אבל הם בטראומה קשה המשך הצלחות וימים מלאים אקשן
דרך אגב, בשבועות האחרונים ולראשונה אי פעם, צוותים של מחקר הכרישים הישראלי התחילו לתעד את התקבצות הכרישים באשדוד (בדומה למה שנעשה בחדרה בשנים האחרונות), וגם לצלול איתם. מצרף סירטון מדהים שצולם ממש אתמול, שבו ניתן לספור עשרות כרישים, לפחות 50-60 פרטים (!!!!) בחוף המים החמים באשדוד. ממליץ לכולם לצפות בסרטון כדי להבין, שמה שאנחנו רואים מהחוף, קבוצות של 6-8 כרישים, ומרגשים מהכמות הלא נורמלית, זה בעצם רק קצה הקרחון למה שהולך שם בטמת....