ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
צור יא תותח!! עשית לי חשק לקנות קיאק עם הדו"חות המשובחים שלך. תענוג צרוף של דייג מתוקים איכותי
|
-------------------------------
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
צור איך אתה מת על הכנרת שיחקתם אותה עם כמות מעולה תותחים 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
צור כמו שאמרתי גם בדוח של עמית, סרטון מעולה ודוח מצויין. יופי של תפיסות ואני רואה שאתם הופכים לצוות קבוע שזה חשוב למצוא פרטנרים לתחביב! ועכשיו שתי הצעות ייעול: 1. בשביל מה להעלות כל אחד מכם דוח ולא דוח אחד של שניכם עם הסרטון והכל מסודר? נראה לי יותר הגיוני. 2. אמרתי לעמית שבחוף גופרה ידבר עם הבחור ששומר על החוף 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור כמו שאמרתי גם בדוח של עמית, סרטון מעולה ודוח מצויין. יופי של תפיסות ואני רואה שאתם הופכים לצוות קבוע שזה חשוב למצוא פרטנרים לתחביב! ועכשיו שתי הצעות ייעול: 1. בשביל מה להעלות כל אחד מכם דוח ולא דוח אחד של שניכם עם הסרטון והכל מסודר? נראה לי יותר הגיוני. 2. אמרתי לעמית שבחוף גופרה ידבר עם הבחור ששומר על החוף  1. כל אחד רואה ומקבל חוויות שונות בזמן היציאה וזה יפה לראות ולהראות את נקודת המבט השונות 2. חיפשנו אותו רבע שעה ולא מצאנו אותו
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
צור תענוג של דו"ח ותענוג של יציאה. כל הכבוד אחי.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור תענוג של דו"ח ותענוג של יציאה. כל הכבוד אחי.
תתחיל לארגן ציוד תכף מתחילים
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
צור הדגים שאנחנו מוציאים בים מחווירים מבושה  לקחתם את הכנרת לטיול בחול דוח נהדר וגם הסרטון מהדוח של עמית השמחות של השמחות 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
צור יאלוף , יופי של דוח ואחלה תפיסות ... 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווח דייג מהסרטים  אחלה דגים אחלה כתיבה 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
צור כמו שאמרתי גם בדוח של עמית, סרטון מעולה ודוח מצויין. יופי של תפיסות ואני רואה שאתם הופכים לצוות קבוע שזה חשוב למצוא פרטנרים לתחביב! ועכשיו שתי הצעות ייעול: 1. בשביל מה להעלות כל אחד מכם דוח ולא דוח אחד של שניכם עם הסרטון והכל מסודר? נראה לי יותר הגיוני. 2. אמרתי לעמית שבחוף גופרה ידבר עם הבחור ששומר על החוף  1. כל אחד רואה ומקבל חוויות שונות בזמן היציאה וזה יפה לראות ולהראות את נקודת המבט השונות 2. חיפשנו אותו רבע שעה ולא מצאנו אותו ברור שכל אחד מקבל זווית אחרת אבל תכתבו כל אחד ותשלבו בדוח אחד זה יהיה הרבה יותר נוח לקוראים גם  ולגבי החוף אנסה להשיג לכם את המספר שלו
|
|
|
|
|
יפה מאוד צור.האלוף האמיתי של הכנרת.,!!!
|
|
|
|
|
וואוווו צור הדלקת אותי רצח. איזה בומבה של דוח .!! אין על ביניות בטרולינג. . זה כמו דוראדו בגשר חחח איזה כייף. בא לי ללכת גם .
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
אמרתי לך כבר בטלפון שאתה רשע, עכשיו גם בדוח !!! לא יפה לגרום לנו להתגרד ולהזיל ריר!!! יופי של תוצאות יקירי! מקווה שנתראה בקרוב! דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|