פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ברקודהפלצת |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: ברקודהפלצת (נקרא 4318 פעמים) |
הדפסה |
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 15/3/2019 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג גדול - Ahluka | ברקודה (אספירנה פסוסה) | | 1.900 |
הדו"ח:כרגיל קובע עם מאסטר אסולין לשעה 4 בבוקר,החמודה שוכח את הציוד ומאחר ל נ.צ שקבענו ,אני מחליט להתחיל לעבוד ולא לחכות למר צעקן,מתחיל לעבוד זורק פעם אחת בודק תמים זורק פעם שנייה מרגיש שהדמוי לא שוחה טוב ומחליט להביא אותו אליי במהירות משום מקום פתאום פצצה רצינית ו תחיל פייט מטורף עם ברקודהפלצת,לשמחתי בדיוק יוסי מגיע לאחר 3 דקות שתפסתי אותה ולשמחתי הפעם יוסי לא צועק עליי אלא רק מפרגן ובא לעזור להוציא את הבובה מהמלתעות של המפלצת ,בלעה את כל הבובה ... אחריי ניתוח קטן יוסי שלא צעק עליי היום שולף את הדמויות והשאר היסטוריה ,יוסי האייקון הזה אתה מת עליו מוקש לך כל הפוסט הזה 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 15, 2019, 11:21:34 AM על ידי ZAHI981
|
|
|
|
|
|
המזג אויר לא יעצור אתכם, ברקודה גדולה ועסיסית אין עליך צחי עונג שבת שלום
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה בהמה! גודל לא אופייני לים תיכון, או שבעצם מתאים לסיום העונה... ברקודה אביבית  דווקא כשהדמוי לא שחה לך טוב, דווקא כשגילגלת מהר למרות שנהוג לומר שברקודות תוקפות בגילגול איטי... אין חוקים בים, כשיש דגים בשטח כל היתר לא חשוב... יופי של תפיסה ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
אחלה בהמה הוצאת!!!! כל הכבוד! אגב, לא פעם קרה שהחלטתי להחזיר את הדמוי אלי כי משהו לא הרגיש לי כשורה ואז באה התקיפה! מעניין למה... שבת שלום. דני. 
|
-------------------------------
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
ז׳אקי היקר איזה מפלצת הבאת שראיתי אותה כשהגעתי אליך פשוט נדהמתי ובתמונות לא באמת רואים כמה גדולה הברקודה הזאת באה עם כרס של בירות כרגיל שמח בשבילך תותח היה כיף היום אחרי המון זמן שלא יצא להפגש בשמחות 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של דו"ח כל הכבוד על התפיסה 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
צחי שיחקת אותה בגדול גודל מאוד מכובד לברקודה  ולגבי מהירות הזרזור ציינתי את זה פעם שגם בגלגול מהיר הם יוצאות יופי אני אישית משלב לפעמים גלגול איטי וגם מהיר,מהיר בדרך כלל בעונה הזאת שזאת עונת הרבייה שלהם והם תוקפניים בהרבה וינסו לסלק כל פולש שזה גם "דמויים" ,וברוב התפיסות אבל לא מחייב הן יתפסו בצידי הפה לא בלוע או בחלק אחר כל זה עקב הרחקת הפולש אבל שוב זה לא מחייב אבל לרוב 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 15, 2019, 21:49:21 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
|
שאפו על ברקודה יוצאת דופן  כל הכבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אגב, לא פעם קרה שהחלטתי להחזיר את הדמוי אלי כי משהו לא הרגיש לי כשורה ואז באה התקיפה! מעניין למה...
יצא לי לעקוב אחרי ברקודות,השקפתי עליהם מלמעלה במרינה שהם עוקבים לאט לאט אחרי כדורי הביזרי,ואז שהם מזהים הזדמנות ורואים דגיגון שמופרד מהלהקה ובורח הם פשוט מתפוצצים עליו, לכן כדאי להגביר מהירות וגם לעצור אחרי גלגול איטי.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
יפה מאד !!! צעק או לא, נתת עבודה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברקודה מכובדת  הפחד מיוסי דרבן אותך  בתאבון 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אני לא צועק זה הוא שנצעק  אחלה בהמה הוצאת!!!! כל הכבוד! אגב, לא פעם קרה שהחלטתי להחזיר את הדמוי אלי כי משהו לא הרגיש לי כשורה ואז באה התקיפה! מעניין למה... שבת שלום. דני.  לפי מה שצחי סיפר לי שהגעתי הבובה בכלל לא שחתה והרגיש כאילו משך אצות או ליכלוך ואז קיבל תקיפה מעניין מאד מאד מה היה הטריגר. אני חושד בתנועה של פנסיל
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2019, 12:45:46 PM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאד !!! צעק או לא, נתת עבודה
צעק הפעם אבן משמחה,סוף סוף הרגשתי מזה צעקות של שמחה מאסולין ולא צעקו. של  no1@חחחח
|
|
|
|
b3nj4m1n
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כרגיל קובע עם מאסטר אסולין לשעה 4 בבוקר,החמודה שוכח את הציוד ומאחר ל נ.צ שקבענו ,אני מחליט להתחיל לעבוד ולא לחכות למר צעקן,מתחיל לעבוד זורק פעם אחת בודק תמים זורק פעם שנייה מרגיש שהדמוי לא שוחה טוב ומחליט להביא אותו אליי במהירות משום מקום פתאום פצצה רצינית ו תחיל פייט מטורף עם ברקודהפלצת,לשמחתי בדיוק יוסי מגיע לאחר 3 דקות שתפסתי אותה ולשמחתי הפעם יוסי לא צועק עליי אלא רק מפרגן ובא לעזור להוציא את הבובה מהמלתעות של המפלצת ,בלעה את כל הבובה ... אחריי ניתוח קטן יוסי שלא צעק עליי היום שולף את הדמויות והשאר היסטוריה ,יוסי האייקון הזה אתה מת עליו מוקש לך כל הפוסט הזה  כל הכבוד , ממש מפלצת !
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צחי... כמו ששנינו יודעים וכך כולם שם אצלכם בחוף - אם יוסי צועק עליך זה רק מאהבה ומרצון שתוציא דגים יפים  ומורגש שאתה אוהב אותו אפילו יותר מאשר את הברקודה  יופי של ברקודה, מכובדת ביותר... ואיזה יופי שחשבת שהדמוי לא שוחה טוב.... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2