פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מפת איזורי דיג אסורים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מפת איזורי דיג אסורים (נקרא 1875 פעמים) |
הדפסה |
|
|
לפני כמה חושדים מצאתי באתר של רשות הטבע מפה של רצועת החוף ובה סימונים לשמורות טבע בהן יש איסור דיג. היה גם פירוט של איזה סגנון דיג אסור באיזור ספציפי. אני מחפש את הדף הזה שוב ולא מצליח למצוא, לדעתי הם מחקו אותו  מצאתי דף אחר, אבל שם קשה מאוד להבין מה מותר ואיפו https://www.parks.org.il/wp-content/uploads/2017/09/fishMap.pdfמישהו יכול לעזור להבין איפה לכל הרוחות אסור לדוג, ובאיזה סגנון? אשמח למסמך פורמלי עם גבולות ברורים. המשך שבוע טוב
|
|
|
|
|
רק חשוב שלא ישכחו לציין שבכל התוכניות שהגישו מצוין במפורש סעיף שאומר שהם לא יתנגדו להקמת מתקני גז או תשתיות על חשבון שטח השמורה כנראה שדייג ספורטיבי במים עמוקים של דגים פילגיים גורם יותר נזק לים מאשר מתקנים ותשתיות גז בושה לרשות שמורות הטבע 
|
|
|
|
|
|
אני גם חשבתי ככה, אני זה נראה שאין שם. זה ממש מוזר שיש איזור אסור, אבל אין כל הסבר נורמאלי איפה בדיוק (כאן בדיוק חסר אימוג׳י של facepalm)
|
|
|
|
|
mafish.org.il יש לך שם רשימה של שמורות טבע ימיות ואיך מותר לדוג בהן
|
|
|
|
|
mafish.org.il יש לך שם רשימה של שמורות טבע ימיות ואיך מותר לדוג בהן
מעולה!! בדיוק מה שרציתי תודה מה זה חוטי אינטיאס? מישהו יכול להסביר בבקשה?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ז'ניה, בעקרון, מלבד שמורת ראש הנקרה אכזיב - לא יודע באילו עוד שמורות בהן נאסר דיג עם חכה מהחוף... בכל אופן, בכל שמורה יש שלטים שמציינים את האיסורים (השרירותיים וההזויים ברובם) באותה שמורה. mafish.org.il יש לך שם רשימה של שמורות טבע ימיות ואיך מותר לדוג בהן
מעולה!! בדיוק מה שרציתי תודה מה זה חוטי אינטיאס? מישהו יכול להסביר בבקשה? בגדול, זהו אתר של החל"ט שכבר אירע שפרסמו "איסורים" שלא קיימים במציאות. בכל אופן, אשמח לצילום של הדף הספציפי כדי לראות מה נאמר שם. "חוטי אינטיאס" - הכוונה בעקרון לתופים גדולים עם מאות/אלפי מטר של חוט נילון עבה. למה אתה שואל על זה?
|
-------------------------------
|
|
|
|
ז'ניה, בעקרון, מלבד שמורת ראש הנקרה אכזיב - לא יודע באילו עוד שמורות בהן נאסר דיג עם חכה מהחוף... בכל אופן, בכל שמורה יש שלטים שמציינים את האיסורים (השרירותיים וההזויים ברובם) באותה שמורה. mafish.org.il יש לך שם רשימה של שמורות טבע ימיות ואיך מותר לדוג בהן
מעולה!! בדיוק מה שרציתי תודה מה זה חוטי אינטיאס? מישהו יכול להסביר בבקשה? בגדול, זהו אתר של החל"ט שכבר אירע שפרסמו "איסורים" שלא קיימים במציאות. בכל אופן, אשמח לצילום של הדף הספציפי כדי לראות מה נאמר שם. "חוטי אינטיאס" - הכוונה בעקרון לתופים גדולים עם מאות/אלפי מטר של חוט נילון עבה. למה אתה שואל על זה? לפי האתר יש גם איסור לדוג ברדיוס 150 מטר סביב 2 איים באיזור חוף דור ומעגן מיכאל. אם למדוד אז בגדול האיסור תופס גם על דייג לכיוון מסויים בחוף רוב. ולגבי חוטי אינטיאס, ראיתי שיש איסור להשתמש בהם רק לא ידעתי מה זה בדיוק. רפי, תראה בלינק הזה. http://mafish.org.il/marine-reserves/existing-reserves/יש רשימה מסודרת של שמורות והאיסורים שחלים בכל אחת. ומסתבר שיש להם גם אפליקציה שדרכה אפשר לדווח על מפגעים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
מעולה!! בדיוק מה שרציתי תודה מה זה חוטי אינטיאס? מישהו יכול להסביר בבקשה? בגדול, זהו אתר של החל"ט שכבר אירע שפרסמו "איסורים" שלא קיימים במציאות. בכל אופן, אשמח לצילום של הדף הספציפי כדי לראות מה נאמר שם. "חוטי אינטיאס" - הכוונה בעקרון לתופים גדולים עם מאות/אלפי מטר של חוט נילון עבה. למה אתה שואל על זה? לפי האתר יש גם איסור לדוג ברדיוס 150 מטר סביב 2 איים באיזור חוף דור ומעגן מיכאל. אם למדוד אז בגדול האיסור תופס גם על דייג לכיוון מסויים בחוף רוב. ולגבי חוטי אינטיאס, ראיתי שיש איסור להשתמש בהם רק לא ידעתי מה זה בדיוק. רפי, תראה בלינק הזה. http://mafish.org.il/marine-reserves/existing-reserves/יש רשימה מסודרת של שמורות והאיסורים שחלים בכל אחת. ומסתבר שיש להם גם אפליקציה שדרכה אפשר לדווח על מפגעים לפי האתר אני מבין שכל השמורות מוכרות לפי מה שאני יודע רק ראש הנקרה וגדור מוכרזות יש פה הטעיה של הציבור ואולי חלוקת דוחות שלא לצורך
|
|
|
|
|
 |
|
|
מעולה!! בדיוק מה שרציתי תודה מה זה חוטי אינטיאס? מישהו יכול להסביר בבקשה? בגדול, זהו אתר של החל"ט שכבר אירע שפרסמו "איסורים" שלא קיימים במציאות. בכל אופן, אשמח לצילום של הדף הספציפי כדי לראות מה נאמר שם. "חוטי אינטיאס" - הכוונה בעקרון לתופים גדולים עם מאות/אלפי מטר של חוט נילון עבה. למה אתה שואל על זה? לפי האתר יש גם איסור לדוג ברדיוס 150 מטר סביב 2 איים באיזור חוף דור ומעגן מיכאל. אם למדוד אז בגדול האיסור תופס גם על דייג לכיוון מסויים בחוף רוב. ולגבי חוטי אינטיאס, ראיתי שיש איסור להשתמש בהם רק לא ידעתי מה זה בדיוק. רפי, תראה בלינק הזה. http://mafish.org.il/marine-reserves/existing-reserves/יש רשימה מסודרת של שמורות והאיסורים שחלים בכל אחת. ומסתבר שיש להם גם אפליקציה שדרכה אפשר לדווח על מפגעים לפי האתר אני מבין שכל השמורות מוכרות לפי מה שאני יודע רק ראש הנקרה וגדור מוכרזות יש פה הטעיה של הציבור ואולי חלוקת דוחות שלא לצורך אם תראה בפירוט, ברוב השמורות אין איסור דייג עם חכות מהחוף.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|