ערב טוב לכולם
ראשית אתחיל בכך שאגיב לאמירות מסוימות או יותר נכון לצורה שבה הן נאמרות
ולמען הסר ספק אני מתנצל מראש אם הבנתי לא נכון,מתוך דמיון פורה,או מפאת גילי המתקדם
יחד עם זאת,ואם קיים פרומיל שאני לא טועה,הביטוי צרם את אוזניי,ואני לא יכול שלא להגיב על התבטאות של קריאה מיהודי אחד ליהודי אחר בשם שמזכיר צורר גרמני
רמיזה בצורה כזו או אחרת,שיכול אותיות,או כל דבר אחר שיזכיר ולו במעט את אחד האנשים שהיה חלק ממערכת שמטרתה הייתה השמדת העם היהודי,וכמה שזה ייראה קלישאה,אנחנו חיים היום די בזכותם,ואני אישית איבדתי את רוב משפחתי בחלק הנוראי הזה של ההיסטוריה
ככה שלשמוע יהודי מזכיר ולו ברמיזה קלה ומתוחכמת את ההקבלה בין יהודי לבין בן העוולה הזה,מכעיס וגורם לי עצב רב
אני לא דובר או סניגור של משוא ההקבלה,אבל מרגיש שזו חובתי לא לעמוד מהצד,כי זה פשוט נוח,ובכדי לא למשוך אש לכיווני
פשוט חייבים להבין,שהאינטרנט,הפורום,ושאר אמצעי התקשורת הם כלים חזקים מאוד שיכולים לגרום נזק בלתי הפיק,וצריך לחשוב עשר פעמים לפני שכותבים,כמו בהשמצות,שיימינג,ושאר מעשים שהורסים חיים במשיכת קולמוס אחת
אני שוב חוזר ואומר,אם התבלבלתי,ודמיינתי איתכם הסליחה (והלוואי וטעיתי)
לענייננו שלשמו עלה הפוסט הזה :
האיסור הגורף לא חדש בהקשר לתקופת הזמן שלו,והיה בדיוק כך,ובאותה מתכונת שנה שעברה,עם תוספת של שלושה ימים
לגבי האיסור עצמו,בועדות הכלכלה הועלתה לא פעם הבעייתיות של חוסר מקצועיות לגבי מועד האיסור,וההרגשה הייתה אז כמו היום,שקודם יורים,ולאחר מכן מסמנים מטרה,הגונדות של הלוקוסים פעילים כמה פעמים בשנה,יש דגים שמטילים בתקופות שונות,ואין ספק שאין תקופה אחת שבה יש פרו ורבו מוחלט בים,יש קבוצה של בעלי אינטרסים שנקראת רטג וחלהט והם ורק הם הניעו את המהלך,כופפו את הידיים למשרד החקלאות,ולשלוחה שלו אגף הדייג,למי שמכיר את הנפשות הפועלות,באגף הדייג יש אנשים שבאמת עושים מה שיכולים במסגרת האפשר,ויש כאלו שלא,כמו בכל מוסד ממשלתי,אגף הדייג והעומדים בראשו,עזר בעבר לכלל דייגי ארץ ישראל(מנסיון אישי)ויעשה זאת גם בעתיד
אבל חייבים להבין שהמציאות היום שונה,ושהגופים מולו הוא מתמודד,והארגונים שהזכרתי לעיל,חזקים,בעלי הון ותקצוב,מוקפים בסוללות של עורכי דין,ובמשרדי יחצנות שמעבירות לציבור מסרים שקריים,במחלפות תמימות,מכשירים חזיר עם צריך,ומבצעים מחטפים כאשר הם עובדים מתחת לראדאר
ומנצלים את החוק והפרצות שבו לתועלתם,המקום היחיד,והמגרש שבו אפשר יהיה לתת לאגף הדייג,(שהוא הגוף היחידי שאמון על זכויות הדייגים) לעמוד מול אותם גורמים
זה בית המשפט,וחייבים להבין שאגף הדייג מקבל תכתיבים ממשרד החקלאות,והם מקבלים תכתיבים מבית המשפט
ביום שבו יקום מי מביננו ויידע לאחד את כל הדייגים בארץ,עם משרד עורכי דין וסוג של גוף שמייצג עשרות אלפים של אזרחים
אז ורק אז נוכל לסדוק את חומת האטימות,וכמו לגו למוטט את היסודות השקריים שעליהם מושתת היום כל הרפורמה הזו
ואם ברפורמה עסקינן,אין ספק שאין דין ואין דיין בחוקי הדייג בישראל,וכולם כולל כולם עושים ככל העולה על רוחם
אני בטוח שהכיוון של הסדרה וחקיקה מחויבת המציאות הכרחית היא,יחד עם זאת חייבת היא להיעשות בשיתוף פעולה של כל דייגי ארץ ישראל,עם מחקרים של גופים בלתי תלויים,ועם עובדות אמיתיות
החוקים עצמם חייבים להיות מוכלים על כולם בלי יוצא מהכלל,ואני לא מסכים שדייגי החוף לא גורמים לנזק רציני ,כפי שנכתב כאן
יש דייגי חוטים שמוציאים כמויות של לוקוסים בשוברים,יש מזרזרים שתופסים זנים של לוקוסים שמעדיפים מרדף אחרי דמוי מאשר פיתיון
ואם מחברים את דייגי החוף מדובר בכמות לא מבוטלת,אז אם מגבילים דג מסוים בגודל זה חייב להיות גורף הן בחוף,מסירה,קיאק,או צלילה
מקצועי או ספורטיבי !!!
זהו,אני התעייפתי

שתהיה שבת שלום לכולם
וניפגש בים