פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   תחרות הדיג מקיאק - סקר בדיקה לבחירת מועד |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תחרות הדיג מקיאק - סקר בדיקה לבחירת מועד (נקרא 2297 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים, התחרות שתוכננה לאוקטובר נדחתה בגלל מזג האוויר - והיא צפויה להתקיים באביב...
טרם קביעת מועד, נשמח לשמוע דעות ונימוקים, וכמובן לראות הצבעה בסקר.
לא מתחייבים כי זה תלוי במספר גורמים וממילא ברור שתהיינה דעות לכאן ולכאן... הסקר עלה בעיקר נוכח האפשרות החריגה ששקלנו - לקיים בחוה"מ פסח...
אם חוה"מ, יש מי שיהיו בחו"ל או טיולים משפחתיים וכו' - ויחמיצו... יש מי שיצטרכו לקחת יום חופש מהעבודה.... ומצד שני - קל לקחת חופש, לא מעמיס את שישי, וגם אפשר להביא את המשפחה/החברה להנות מחוף נהדר...
תביעו עמדתכם ויפה שעה קודם...
|
-------------------------------
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
הצבעתי שישי סוף מרץ תחילת אפריל, יותר נוח וגם יהיה כבר שעון קיץ.
למרות זאת, כל מועד שיהיה אני אעשה מאמץ להגיע
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
גם אני בעד יום שיש האחרון של מרץ (29/3) אישית חושב שחו"המ פסח , הרבה בחו"ל ויש מי שעובד או עם המשפחה
שישי בוקר הכי נוח
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
לא דג מקיאק, אבל אם בחודש יוני אז זה כבר נושק לחופש הגדול. המזג אוויר ממש טוב - לא חם מדי, והמים בטמפרטורה טובה. הרבה יותר קל לקחת חופש כי זאת תקופה ידועה שבה מתחילים לקחת חופשות.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בס"ד
לא דג מקיאק, אבל אם בחודש יוני אז זה כבר נושק לחופש הגדול. המזג אוויר ממש טוב - לא חם מדי, והמים בטמפרטורה טובה. הרבה יותר קל לקחת חופש כי זאת תקופה ידועה שבה מתחילים לקחת חופשות.
אברהם, בתור יועצנו לענייני מסורת ישראל (  ), תקן אותי אם אני טועה, אבל חול המועד פסח כבר נחשב בימי ספירת העומר בהם שומרי המסורת לא נוהגים להגיע לים.... נכון?
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אברהם, בתור יועצנו לענייני מסורת ישראל (  ), תקן אותי אם אני טועה, אבל חול המועד פסח כבר נחשב בימי ספירת העומר בהם שומרי המסורת לא נוהגים להגיע לים.... נכון? בס"ד לא בדיוק!! ימי ספירת העומר הם ימים בהם סופרים 49 ימים מהיום שאחרי פסח ועד חג שבועות - חג מתן תורה. הסיבה שלא נוהגים ללכת לים היא בגלל שבימי ספירת העומר בתקופת התלמוד נהרגו 24,000 תלמידי חכמים (לא משנה כרגע איך ולמה) וכמנהג אבל על האובדן האדיר נוהגים בכמה וכמה מנהגי אבלות בימים אלו. אבל בחו"ל המועד פסח אנו לא נוהגים מנהגי אבלות כלל וכלל, מאחר ואלו ימים טובים... ולכן לא ידוע לי על איסור הליכה לים בזמנים אלו. אני חוזר ואומר לי לא ידוע על איסור שכזה... לא רוצה חס ושלום להטעות אף אחד.
|
|
|
|
|
חול המועד מוקדש אצלי למשפחה,לכן מצביע לשישי כך או כך מקווה להגיע ולהשתתף,בתחרות שבוטלה הייתי אמור לחנוך הקייק.... כך שאעשה מאמצים להגיע בכל מועד שיבחר
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בס"ד
גם אני לא דג מקיאק, אבל לא ממליץ על חודש יוני. בשנה שעברה ביוני היה איסור דיג של אגף הדיג.
|
|
|
|
|
בס"ד
גם אני לא דג מקיאק, אבל לא ממליץ על חודש יוני. בשנה שעברה ביוני היה איסור דיג של אגף הדיג. מסכים איתך בהחלט נושא איסור הדייג חייב להיות שיקול מכריע בתאריך 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
גם אני לא דג מקיאק, אבל לא ממליץ על חודש יוני. בשנה שעברה ביוני היה איסור דיג של אגף הדיג. מסכים איתך בהחלט נושא איסור הדייג חייב להיות שיקול מכריע בתאריך  בס"ד אני מבחינתי כשמציעים את תחילת יוני אז זה אומר שמותר לדוג בזמן הזה ולא שאסור... אחרת אפשר להציע עוד תאריכים אחרים שלא טובים. ואם משהו יבחר להגיד שזה לא טוב  אז אולי עדיף להוריד את האופציה הזו מלכתחילה בסקר.
|
|
|
|
|
אם שישי של יוני ירד מהפרק אז שישי של סוף מרץ התאריך היחידי נח מבחינתי כל שאר התאריכים בעייתים מאוד
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בקרוב יפורסמו תאריכי תקופת האיסור על ידי אגף הדייג, אז נהיה יותר חכמים
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יוני, עד כמה שידוע, יהיה אפשר לדוג אבל נראה שבתקופה הזו יש אקשן בים , לא כדאי ?
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|