היי, יש מה ללכת לזרזר בנמל בקיסריה או שהסירות שם חיסלו הכל? לא ראיתי כמעט דיווחים על תפיסות שם בזמן האחרון. אני מתייחס לעמידה על השובר של הנמל ולריפים בצד הצפוני של המפרץ איפה שהמסעדות? יש שם עומק בכלל? אני באזור בשבת וחשבתי ללכת לדוג. תודה רבה
אם הים נמןך הייתי ממליץ לך לעמוד על הריפים הצפוניים לשובר ולזרוק לים הפתוח העומק שם גדול ויש תנועה של ברקודות וגם לוקוסים באזור אם הים צעט גלי ויש קצף תעבוד מהחוף לחפש לברקים
בזמנו היו שם הרבה תפיסות בז'רז'ור, מדבר על לפני כ-10 שנים... אין לי מושג מה קורה שם בעת הזו ומודה כי לא ממש עוקב בדו"חות שמועלים מה הוא המיקום , מהסיבה שלפחות 8 שנים לא ז'רז'רתי מהחוף.
אם תגיח לשם - תעדכן אם יש מה לחפש שם או שמא נעשה שם בית קברות... ואם תפסת - הגיע הזמן לדו"ח ראשון שלך ביומן דו"חות הדיג לפי האופן בו אתה כותב - בתחושה שלי צפוי להיות דו"י יפה ומהנה...
בזמנו היו שם הרבה תפיסות בז'רז'ור, מדבר על לפני כ-10 שנים... אין לי מושג מה קורה שם בעת הזו ומודה כי לא ממש עוקב בדו"חות שמועלים מה הוא המיקום , מהסיבה שלפחות 8 שנים לא ז'רז'רתי מהחוף.
אם תגיח לשם - תעדכן אם יש מה לחפש שם או שמא נעשה שם בית קברות... ואם תפסת - הגיע הזמן לדו"ח ראשון שלך ביומן דו"חות הדיג לפי האופן בו אתה כותב - בתחושה שלי צפוי להיות דו"י יפה ומהנה...
נ.ב. נשמח לדעת שם פרטי...
תודה רפי, השם צביקה. אם יהיה משהו אעדכן למרות שהשמועות לא מפרגנות למקום כמו פעם.