תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/2/2019 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
גיג בינוני - ג'כפרה 60 ורוד | שינן הניבים (ארוס) | 1 |
הדו"ח:
אהלןןןןן
יציאה משישי האחרון אני ועוד חבר מגיעים לחוף מוקדם החלטנו לצאת חצי שעה לפני האור הראשון
הים פלטה,עכור מאוד,וכמעט אפס רוח ואפילו לא סנטים של גל
יאלללה בלאגן פורקים ציוד זריז הקיאקים כבר במים מוכנים וחמים אששש
האיזור אליו אני מכוון מאופיין בסלעים מפוזרים על גבי שטח גדול שרובו חול אבל ניתן לראות בפיש סלעים מקובצים כל כמה מטרים לכל כיוון
השיטה מאוד פשוטה, כל 5-10 זריקות ללא מענה מפדל וממשיך בתנועה.אף פעם לא נשאר במקום יותר מדיי זמן
מתחילים לעבוד ג'יגים כבדים ללא מענה ותמיד מקפידים על תנועה,ניסיתי ג'יגים 160 גרם ,130,120 ואללה כלום אבל הפיש מראה סימנים אינעל דינקק מתחיל להשתגע ....רואה סימנים אבל אין אכילות שלא נדבר על טעימות או נשנושים
החלטתי שאני נותן כבוד לג'יג שעושה קסמים בכל מצב, וכל עומק או תנאי ים..60 גרם ורוד של גיגכפרה מהסדרה של ה-slow ,כמה זריקות והופ עולה פארידה ,בין לבין אבוקקות בגדלים מטורפים מציקים לי,אבל לא נח לרגע ממשיך לעבוד כאילו יש לי הרגשה טובה שיגיע משהו מיוחד,הופה עולה לוקוס משחרר אותו ועוד לוקוס משחרר גם אותו ..
ואללה הג'יג הזה חם היום ממשיך לעבוד עולה עוד לוקוס כמו הקודמים הפעם מחליט להשאיר אותו אצלי (50 סמ)
קצת לא נעים,אבל מיועד לאבא של הבת זוג שביקש ,,,לו רק יכולתי לדעת מה יגיע אחר כך!!!!
ממשיך להנות מהים אבל השותף צריך לצאת מהמים מוקדם וצועק לי 10 דקות והוא מתקפל,אוקה בכיף מפדל כמה עשרות מטרים רואה סימנים מפחידים על הפיש באמצע הגובה ובקרקעית מוריד הג'יג כפרה למים נותן גלגול מהיר יחסית מחזיר אלי ואז נותן לו שוב לרדת על מנת לעבוד על הקרקעית...נותן חצי גלגול וכבר נעול כאילו הורדתי לו על הראש את הג'יג,למרות שהג'יג הזה נע יותר יפה שהוא נופל וגם שם מגיעות התקיפות
משיכות חזקות לקרקעית ולצד,מרגיש מוזר...לא מכיר כזה פייט...אומר בטח פארידה גדולה ומשוגעת ....ואז אני רואה את הדג שחיכיתי לו כל כך הרבה שסיפרו לי עליו לא מעט,איזה כיףף של נעילה וחוויה !
ארוסס!!! וארוס של השמחות!!!
איזה מתנה נתן לי הים!
דוח הבא הוא דוח שחרורים ! לא משנה איזה דג יעלה לי על המקל
תודה על האוויר ים שממלא אותי ונותן לי אנרגיות כל סופ'ש לשבוע חדש
ומודה לכם על הקריאה
חוטים מתוחים !
וקארמה טובה

הציוד :
מקל jig king tsuen chen 40-180
רולר jigging master wiki 900
הנה הסרטון ,מוזמנים גם להירשם לערוץ מכפת לכם