שלום חברים להלן מתכון קטלני למי שאוהב אוכל הודי
1 בצל גדול , חתוך לרצועות.. להזהיב בסיר ולהוסיף 1/2 פלפל ירוק חריף (או יותר לפי טעמכם) חתוך לשניים.
לאחר מכן להוסיף לסיר תערובת תבלינים...פלפל שחור, קינמון, ציפורן טחון, הל וכמון.. 1/4 כפית מכל דבר .מטגנים אותם מעט שייפתחו
מוסיפים כ 3 כפות גדושות רסק עגבניות, 1 כפית סוכר, 3 כפות תבלין קארי, 1 כף כורכום, כפית ג'ינג'ר (או חוויאג' ) חצי ראש שום כתוש..מערבבים מוסיפים כ 2 כוסות מים רותחים
כשהכל מבעבע מוסיפים קופסה אחת של קרם קוקוס ,מלח לפי הטעם וכוסברה קצוצה. תנו לרוטב להתבשל ותוסיפו את הדג לכ 7-5 דקות בישול.
פילטתי לזה פלמידה וחילקתי לרצועות.
להגיש עם אורז לבן או עם לחם/צאפטי או נאן
ותתענגו לכם.
שבת שלום