בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  רורל Daiwa Exceler התרשמות ראשונית
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: רורל Daiwa Exceler התרשמות ראשונית  (נקרא 1138 פעמים) הדפסה
Jen_I
חבר פורום

מנותק מנותק

רורל Daiwa Exceler התרשמות ראשונית
« ב- : פברואר 13, 2019, 11:49:31 AM »
אז בשעה טובה הרולר הגיע. רציתי לשתף בהתרשמות הראשונית איתו וגם לשאול כמה שאלות.
חשוב לציין, הנסיון שלי לא רב ולכן מתבסס על הכרות עם מספר מצומצם של רולרים.
אז נתחיל מזה שהרולר ברובו נראה כמוצר איכותי, החומר הפלסטי שמרכיב את הגוף מרגיש קשיח.
ידית האחיזה (שמורכבת על ניט ולא פריקה) מרגישה טוב וללא חופשים. זה משהו שקצת חששתי ממנו בהתחלה כי חופש בידית זה משהו שמאוד מורגש. ללא אפשרות פירוק, יכול לבאס מאוד.
שפולה עשוייה אלומוניום ומאוד קלה. עדיין לא פירקתי לראות האם הוא מגיע משומן כמו שצריך (קראתי ביקורות ברשת שיש מקרים שהרולר מגיע כמעט יבש בפנים וחייבים לשמן אותו בהדקם).
הבורג לכיוון הדראג עשויי מפלסטיק דק ומרגיש מאוד שברירי.
הרולר הגיע לא מכוון טוב והיה צורך לשחק עם דיסקיות כדי להגיע לליפוף חוט טוב. מה שדרש דיסקית שלא הייתה באריזה והייתי צריך רולר תורם.  paddle

עכשיוֿ, משהו שמפריע לי כרגע זה עניין של מסדר החוט. המסדר יושב על תותב פלסטי ולא מייסב כדורי. לא שיש כרגע בעיה בתותב עצמו אבל המסדר אינו יושב בצורה טובה.
אני מצרף סירטון שבו רואים את הבעיה של מסדר חוט שזז על הציר שלו(לא אני צילמתי, אבל זה בדיוק מה שקורה ברולר שלי).
<a href="https://www.youtube.com/embed/YmrDsR4KqwI" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/YmrDsR4KqwI</a>

האם מישהו מבעלי רולרים כאלה יכול לבדוק ולהגיד האם זה חוזר על עצמו?

יש לי רולר של חברת Tsurinoya, חברה סינית שמייצרת ציוד דייג איכותי יחסית, הרולר מגיע עם מיסב החלקה במסדר החוט ושם אין את הבעיה הזאת בכלל.

מה דעתכם, האם זה מצב ״תקין״, אולי פגם יצור?

IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: רורל Daiwa Exceler הרשמות ראשונית
« הגיב #1 ב- : פברואר 13, 2019, 12:02:33 PM »
אני שונא את הסידור הזה של דאיווה, חוסכים במיסב קטן שעולה חצי דולר. לשמחתי ולשמחתך, אפשר בקלות לשדרג את התותב (בושינג) למיסב נירוסטה ובעלות מאוד נמוכה. עשיתי את זה בשני רולרים כבר, והשיפור משמעותי, לאו דווקא מבחינת הציפה של מסדר החוט אלא יותר חשוב, עבודה עגולה ושקטה. בסביבת מי ים, ובעבודה אינטנסיבית (רולר עיקרי), הבושינג יתחיל לרשרש ולעצבן אותך... אפשר לקנות קיט מתאים להסבה כזו, שכולל מיסב ושני ספייסרים, או לחילופין לקנות בנפרד מיסב נירוסטה ולייצר את הספייסרים מחיתוך של הבושינג הקטן לשתי פרוסות דקות. עובד כמו שעון שוויצרי ושקט וחלק בדיוק כמו שאלוהים רצה...
חוץ מזה- כיונון של גובה השפולה זה לא דבר חריג ברולר חדש, רק חבל שהם לא סיפקו שימסים עם הרולר.
תתחדש!
Jen_I
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: רורל Daiwa Exceler הרשמות ראשונית
« הגיב #2 ב- : פברואר 13, 2019, 13:10:03 PM »
אני שונא את הסידור הזה של דאיווה, חוסכים במיסב קטן שעולה חצי דולר. לשמחתי ולשמחתך, אפשר בקלות לשדרג את התותב (בושינג) למיסב נירוסטה ובעלות מאוד נמוכה. עשיתי את זה בשני רולרים כבר, והשיפור משמעותי, לאו דווקא מבחינת הציפה של מסדר החוט אלא יותר חשוב, עבודה עגולה ושקטה. בסביבת מי ים, ובעבודה אינטנסיבית (רולר עיקרי), הבושינג יתחיל לרשרש ולעצבן אותך... אפשר לקנות קיט מתאים להסבה כזו, שכולל מיסב ושני ספייסרים, או לחילופין לקנות בנפרד מיסב נירוסטה ולייצר את הספייסרים מחיתוך של הבושינג הקטן לשתי פרוסות דקות. עובד כמו שעון שוויצרי ושקט וחלק בדיוק כמו שאלוהים רצה...
חוץ מזה- כיונון של גובה השפולה זה לא דבר חריג ברולר חדש, רק חבל שהם לא סיפקו שימסים עם הרולר.
תתחדש!

זה אכן מאוד מעצבן הנושא של "הקמצנות" על רכיבים כאלה. אבל כנראה שזה לא באמת עניין על עלויות ייצור אלה מהלך שיווקי.
בכל מקרה אני כבר בדקתי את נושא השידרוג, כמו שעשית, ויש לי את המידות המדוייקות של מיסב מתאים והדיסקיות.
לגבי שימסים, הם שלחו 3, 0.49 0.50 ו0.51 ממ. ואני הייתי צריך 0.40 סמיילי
עריכה אחרונה: פברואר 13, 2019, 13:32:02 PM על ידי Jen_I
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: רורל Daiwa Exceler התרשמות ראשונית
« הגיב #3 ב- : פברואר 13, 2019, 17:23:23 PM »
המיסב ככל הנראה הוא 3×6×2.5. מקט אוניברסלי של מיסב נירוסטה-SMR63ZZ. בהצלחה!
Jen_I
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: רורל Daiwa Exceler התרשמות ראשונית
« הגיב #4 ב- : פברואר 13, 2019, 17:35:32 PM »
המיסב ככל הנראה הוא 3×6×2.5. מקט אוניברסלי של מיסב נירוסטה-SMR63ZZ. בהצלחה!

צודק, זה הגודל הנכון. הדיסקית, שאמורה להיות פחות או יותר בגודל 3x4.5x0.2 קצת יותר קשה למצוא.
אני יודע שיש כאלה בPlat
מאיפה אתה מצאת דיסקיות מתאימות?
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!