איזה כיף, יופי של תפיסות יוסי. אני אוהב את זה שאתה מתעכב ומסביר, ואני אוהב את זה שבאופן כללי אתה מדלג בין הסגנונות, ומביא תוצאות כל פעם מחדש. הפעם מגיע השאפו לאבא- תמסור לו ח"ח יופי של דוח וסרטון (השמטת את הסרגוס), תודה על השיתוף
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2019, 07:08:15 AM על ידי Kobiarava
סליחה שאני הורס לך אבל תתאר לעצמך איך יומן הדוחות היה נראה אם כל אחד היה מעלה דוח שהוא למעשה קישור לסרטון סלח לי אבל לא נכנס לשום קישור כשאין דוח ולא רוצה לראות שום סרטון ללא דוח בשביל זה יש את יוטיוב ושם יש בערך מליון סרטונים ובכלל רוב הדוחות שלך הם בסגנון חברה תראו מה תפסתי ובום סרטון הסרטון הוא רק לטיבול ולתוספת של הדוח ולא בא להחליף את הדוח
מנהלים יקרים נא להעביר לעל החוף!!! או לחלופין שיוסי יכניס דוח
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2019, 21:54:39 PM על ידי בנצי (אלון )
יוסי ראשית יופי של בורי על בוס , ואכן מגיע שאפו על ההסבברים עם הבצק אבל.......... מאד מסכים עם מה שכתב בנצי , חסר לי דוח כתוב שלך על החוויה עצמה , הסרטון הוא תוסף יפה ומכובד ...אז תן לנו כמה מילים בדוח של מה היה מצב הים איך חווית את האכילה , עבודה על רגש או מצוף...ןעןד כפי שאתה יודע לכתוב דוח
בורי בורי vien ce papa,,זה משפט בורים ידוע בדרום שנוהגים דייגי הבורים לקרוא לפני שמרימים את הדג ... דייג בורי זה אחלה דייג מהנה,עם חכה קלילה זה בכלל תענוג . המשך הנאות מהים ובחיים בכלל