פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פלמידות בחושך |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פלמידות בחושך (נקרא 3116 פעמים) |
הדפסה |
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 2/2/2019 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:יום נחמד בסהכ,יוצא בשעה 4 לנקודה מגיע וישר מתחיל לעבוד גיג 40 גרם ורוד לא משנה איזה סוג ורוד יעבוד הכי חזק זה מניסיון אישי חייב לכל המזרזרים,מתחיל להקפיץ לאט לאט הקפצות כל 3 שניות,כל שאר החברה יושבים ומקשקשים אחד לשני על אה ודה,בין לבין שומע מישהו אומר חכה לאור ראשון בחושך אין אפקט לגיג,עוד לא הספיק לסיים את המשפט ופתאום בום מקבל פצצה על המקל,בחור אחר נתפס עליי ופשוט הורס לי את כל הפייט אחריי קרב של 3 דקות החמודה הזאת בחוץ ,תודה רבה ליוסי אסולין  על הדרייב שלא הפסיק לרגע לדרבן אותי על זה שאני עובד בחושך עם גיג  
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2019, 17:02:22 PM על ידי ZAHI981
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה יופי, צחי! אין בלתי אפשרי, חייבים תמיד למתוח את גבולות הקיבעון. יצירתיות תמיד מביאה דגים, בדוק!! אחלה של דו'ח, תודה על השיתוף
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד, הפתעות תמיד יש, רק תאמין בעצמך והם יגיעו
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
גדול צחי 
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה כיף צחי כל הכבוד 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
יפה מאוד,איזה כייף של תפיסה יופי של אמונה אגב,שחטת פה פרה,עם עניין הגיגים בלילה יפה מאוד,כן ירבו
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
דוח מעניין ומלמד , תודה רבה ששיתפת, אישית תמיד הסתקרנתי לדעת אך לא רציתי לבזבז זמן דייג לבטלה, כל הכבוד 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דוח מעניין ומלמד , תודה רבה ששיתפת, אישית תמיד הסתקרנתי לדעת אך לא רציתי לבזבז זמן דייג לבטלה, כל הכבוד  אין בזבוז זמן דיג לבטלה, זה זמן שאתה משקיע בלמידה! כשיש לך רעיון יצירתי, אני ממליץ לבדוק אותו בפועל, גם על טכניקות וגם על דמויים שראית וקרצו לך. במקרה הגרוע, ביזבזת קצת זמן של דיג, או כמה דולרים, אבל מנגד הרווח יכול להיות תפיסות ואולי חידוש, ותמיד תמיד, גם בהצלחה וגם בכישלון, יש תובנות שזה הכי חשוב!
|
|
|
|
|
יופי של פלמידה וכל הכבוד לך על הנחישות לעבוד עם גיג גם בחושך ...השתלם לך בגדול ...  בטוח שאחרי שהוצאת אותה כל השאר מייד קמו והתחילו לזרוק גיגים בחושך 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אחלה צחי שבעולם נדיר לתפוס אותם לפני אור ראשון אבל מה ששלך שלך  המשך הצלחות אח יקר
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צחי, אחלה פלמידה של החושך  היא היתה רעבה והקדימה את האחרות בתאבון
|
|
|
|
|
כל הכבוד , לא רק באור ראשון , ראיתי גם מרדפים קצת לפני אור ראשון... 
|
|
|
|
|
חשיבה יצירתית ומחוץ לקופסא, עם קמצוץ של תחושת בטן אישית, מביאה לתוצאות כאלה... הצלחה בהמשך
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דג הפרימיום בז'רז'ור  הצליח לך צחי והצליח בגדול - ואין כמו יוסי לתת אנרגיות טובות ולזמן תפיסות... טוב שהבחור האחר רק פגם לך בפייט ולא גרם לשחרור הדג - זכית לדג פרימיום במקום למנת תסכול... הגיע לך וזכית, לבריאות 
|
|
|
|
|
מדהים באמת תהיתי האם דגים רואים בחושך דימויים שוקעים או שיותר מחפשים את התנועה מניח שהתשובה יותר מרגישים את התנועה במים
אחלה תפיסה תודה על השיתוף
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2