פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מחפש המלצה לגבי מכונה לחוף |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחפש המלצה לגבי מכונה לחוף (נקרא 4329 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שתלתי איפשהו מכונה, יתכן אפילו הושארה בחוף...אבל זה הסיבה לבבלצ הזה. צריך לעשות סקר שוק, ומחפש כיוון התחלתי. מחפש משהו חביב, זוג, עד 150$ ליח, שיסתובב כמו שימנו וניתן לקבור בחולות כמו הדיווה. שיכיל 500 מ של בד 0.2 ידית תפוח, ציר מרכזי עבה יחסית, אטימה למנגנון אל חזור, יחס גלגול של סיבוב למטר... רעיונות?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מישה שלום
הדגמים של ריובי מגיעים עם ידית תפוח את הנתונים משאיר לך לבדוק
היה לי בעבר את הדגם אוהזיס
|
|
|
|
|
מישה שלום
תודה. עצרתי כאן להיום: -Shimano Ultegra XSD 14000 -Daiwa Emblem Surf 2018 35 CW ידית אארגן בנפרד. +-. כנראה הדיווה. יש לך רעיון למשהו שפספסתי?
|
|
|
|
|
מישה שלום
תודה. עצרתי כאן להיום: -Shimano Ultegra XSD 14000 -Daiwa Emblem Surf 2018 35 CW ידית אארגן בנפרד. +-. כנראה הדיווה. יש לך רעיון למשהו שפספסתי? https://www.daiwa.fr/produits/moulinets/emblem-surf-35-2018מישה, יש לך טעם טוב  לגבי הידית, לא בטוח שתצטרך להחליף. הידיות המקוריות של דאיווה מאוד נוחות. מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מישה שלום
תודה. עצרתי כאן להיום: -Shimano Ultegra XSD 14000 -Daiwa Emblem Surf 2018 35 CW ידית אארגן בנפרד. +-. כנראה הדיווה. יש לך רעיון למשהו שפספסתי? עם אתה בכיוון של האולטאגרה של שימאנו אז לך על הדגם Shimano Ultegra XSc ci4 14000
|
|
|
|
|
מישה שלום
תודה. עצרתי כאן להיום: -Shimano Ultegra XSD 14000 -Daiwa Emblem Surf 2018 35 CW ידית אארגן בנפרד. +-. כנראה הדיווה. יש לך רעיון למשהו שפספסתי? עם אתה בכיוון של האולטאגרה של שימאנו אז לך על הדגם Shimano Ultegra XSc ci4 14000 בגלל המשקל?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 01, 2019, 13:30:02 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
תודה. ocea jigger נראה מתאים למקל שלי.  ממשיך לחפש שידוך למקל הספר...  גילוי נאות. יש בעיה עם השימנו, הרבה חלקים, ואני מתמרמר בתחזוקה שלהם כול פעם מחדש.
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 01, 2019, 15:01:46 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה. ocea jigger נראה מתאים למקל שלי.  ממשיך לחפש שידוך למקל הספר...  גילוי נאות. יש בעיה עם השימנו, הרבה חלקים, ואני מתמרמר בתחזוקה שלהם כול פעם מחדש. קנית כבר את ה"כלה" מישה?
|
|
|
|
|
תודה. ocea jigger נראה מתאים למקל שלי.  ממשיך לחפש שידוך למקל הספר...  גילוי נאות. יש בעיה עם השימנו, הרבה חלקים, ואני מתמרמר בתחזוקה שלהם כול פעם מחדש. קנית כבר את ה"כלה" מישה? החלטתי לצמצם את הסט במקום. גם ככה הוא לא רואה מספיק ים לאחרונה, כי אני עם הסטים השוכבים כמעט תמיד.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה. ocea jigger נראה מתאים למקל שלי.  ממשיך לחפש שידוך למקל הספר...  גילוי נאות. יש בעיה עם השימנו, הרבה חלקים, ואני מתמרמר בתחזוקה שלהם כול פעם מחדש. קנית כבר את ה"כלה" מישה? החלטתי לצמצם את הסט במקום. גם ככה הוא לא רואה מספיק ים לאחרונה, כי אני עם הסטים השוכבים כמעט תמיד. מבין מישה, שעכשיו נשארת עם 27 במקום 28 סטים... 
|
|
|
|
|
תודה. ocea jigger נראה מתאים למקל שלי.  ממשיך לחפש שידוך למקל הספר...  גילוי נאות. יש בעיה עם השימנו, הרבה חלקים, ואני מתמרמר בתחזוקה שלהם כול פעם מחדש. קנית כבר את ה"כלה" מישה? החלטתי לצמצם את הסט במקום. גם ככה הוא לא רואה מספיק ים לאחרונה, כי אני עם הסטים השוכבים כמעט תמיד. מבין מישה, שעכשיו נשארת עם 27 במקום 28 סטים...  יש לי 2 מקלות פיתיון. 4 מכונות בשבילן (לפי אזור הדייג). סטנד ל2 מקלות. ולא מתכנן להחזיק עודפים. מקל שעומד 6 חודש ללא שימוש נמכר או הולך לפח אצלי.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה. ocea jigger נראה מתאים למקל שלי.  ממשיך לחפש שידוך למקל הספר...  גילוי נאות. יש בעיה עם השימנו, הרבה חלקים, ואני מתמרמר בתחזוקה שלהם כול פעם מחדש. קנית כבר את ה"כלה" מישה? החלטתי לצמצם את הסט במקום. גם ככה הוא לא רואה מספיק ים לאחרונה, כי אני עם הסטים השוכבים כמעט תמיד. מבין מישה, שעכשיו נשארת עם 27 במקום 28 סטים...  יש לי 2 מקלות פיתיון. 4 מכונות בשבילן (לפי אזור הדייג). סטנד ל2 מקלות. ולא מתכנן להחזיק עודפים. מקל שעומד 6 חודש ללא שימוש נמכר או הולך לפח אצלי. חייב לומר שהפתעתי אותי מישה... הייתי בטוח שיש לך סטים שונים ולפחות כמה מקלות לכל סגנון עם פריסה של כמה מקלות ביציאת דיג.... במילה "סגנון" הכוונה בעיקר לגודל כמובן... בהגיון שלי ותתקן אותי אם אני טועה.... מקל לסרגוסים ומרמירים זה לא המקל שישמש לכיוון של גומברים... ולאינטיאס ובכלל להטלת קלמרי/סבידה שלמים - משהו אחר... בקיצור, הפתעת.... נ.ב. מה פירוש לפח? ממש לפח האשפה?  או שמא הכוונה מועבר למדור התעסקות בשפצורים?
|
|
|
|
|
תודה. ocea jigger נראה מתאים למקל שלי.  ממשיך לחפש שידוך למקל הספר...  גילוי נאות. יש בעיה עם השימנו, הרבה חלקים, ואני מתמרמר בתחזוקה שלהם כול פעם מחדש. קנית כבר את ה"כלה" מישה? החלטתי לצמצם את הסט במקום. גם ככה הוא לא רואה מספיק ים לאחרונה, כי אני עם הסטים השוכבים כמעט תמיד. מבין מישה, שעכשיו נשארת עם 27 במקום 28 סטים...  יש לי 2 מקלות פיתיון. 4 מכונות בשבילן (לפי אזור הדייג). סטנד ל2 מקלות. ולא מתכנן להחזיק עודפים. מקל שעומד 6 חודש ללא שימוש נמכר או הולך לפח אצלי. חייב לומר שהפתעתי אותי מישה... הייתי בטוח שיש לך סטים שונים ולפחות כמה מקלות לכל סגנון עם פריסה של כמה מקלות ביציאת דיג.... במילה "סגנון" הכוונה בעיקר לגודל כמובן... בהגיון שלי ותתקן אותי אם אני טועה.... מקל לסרגוסים ומרמירים זה לא המקל שישמש לכיוון של גומברים... ולאינטיאס ובכלל להטלת קלמרי/סבידה שלמים - משהו אחר... בקיצור, הפתעת.... נ.ב. מה פירוש לפח? ממש לפח האשפה?  או שמא הכוונה מועבר למדור התעסקות בשפצורים? מה ההבדל המהותי לדעתך? (כן, לצפרדע בפינת הרחוב)
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תודה. ocea jigger נראה מתאים למקל שלי.  ממשיך לחפש שידוך למקל הספר...  גילוי נאות. יש בעיה עם השימנו, הרבה חלקים, ואני מתמרמר בתחזוקה שלהם כול פעם מחדש. קנית כבר את ה"כלה" מישה? החלטתי לצמצם את הסט במקום. גם ככה הוא לא רואה מספיק ים לאחרונה, כי אני עם הסטים השוכבים כמעט תמיד. מבין מישה, שעכשיו נשארת עם 27 במקום 28 סטים...  יש לי 2 מקלות פיתיון. 4 מכונות בשבילן (לפי אזור הדייג). סטנד ל2 מקלות. ולא מתכנן להחזיק עודפים. מקל שעומד 6 חודש ללא שימוש נמכר או הולך לפח אצלי. חייב לומר שהפתעתי אותי מישה... הייתי בטוח שיש לך סטים שונים ולפחות כמה מקלות לכל סגנון עם פריסה של כמה מקלות ביציאת דיג.... במילה "סגנון" הכוונה בעיקר לגודל כמובן... בהגיון שלי ותתקן אותי אם אני טועה.... מקל לסרגוסים ומרמירים זה לא המקל שישמש לכיוון של גומברים... ולאינטיאס ובכלל להטלת קלמרי/סבידה שלמים - משהו אחר... בקיצור, הפתעת.... נ.ב. מה פירוש לפח? ממש לפח האשפה?  או שמא הכוונה מועבר למדור התעסקות בשפצורים? מה ההבדל המהותי לדעתך? (כן, לצפרדע בפינת הרחוב) אם שאלת לגבי ההבדל בקשר למקלות - ההגיון שלי (כך לפחות כשאני דג מהסירה) הוא שיש לכל סגנון את המקל שמתאים יותר... ואם מדובר בסרף - *מקל שמיועד לסרגוסים ומרמירים אמור להיות לטעמי עם "שפיץ" יותר רגיש וגמיש... *מקל ל"בינוניים" כמו גומברים וטרחונים ולוקוסים - יצריך מקל יותר עבה וחזק -- כך למשל להטלת פתיון כבד יותר עם עופרת כבדה יותר (עופרת כבדה פחות תתאים לטעמי ל"קטנים") -- כך למשל מקל "רך" מידי נותן פחות שליטה במלחמה עם דג כבד כשאתה על ריף או שובר גלים *מקל לאינטיאסים צריך מסיביות להטלות משקל כבד ולמלחמה בדג כבד - לא מתאים לעבוד מולם על מקל "רך" ולהיפך - מקל מסיבי לא מתאים לטעמי לסרגוסים ומרמירים. אם יש לי טעויות, תתקן בכייפ....  בכל זאת, דיג סרף זה התחום שלך הרבה יותר מאשר שלי לגבי "האכלת הצפרדע"... אם הציוד תקין אז חומר למחשבה - אפשר לפרסם למכירה במחיר אטרקטיבי או לפרסם למסירה שמישהו יגיע וייקח...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2