שבת יוצאים עם החברים בהרכב יפה ,כולם חמים על הים אשששש אבל בחוץ בנדדה קר בטירוף !!! דקה לפני שנכנסים לכחול הגדול ,כמו כל יציאה,מתפלל לאלוהי הפיש פיינדר שיעבוד ולא יעשה צרות... הופה עובד!!!ישש!! (צעקתי) ,5 שניות חולפות וכל הקיאק מלא בעשן,נשרף כל הכבלים של המצבר ואני מתבאס תחת.... אין פיש ואני עיוור ...מזלל שיש חברים ששיגעתי כל היציאה...
מגיעים לנקודה הורדה ראשונה של הג'יג למים ..הקפצה ונעילה...אבל מוזר...מרגיש לי כמו אבו נפחא...לא מבין אין נגיחות ועלה כמו שקית בהתחלה ....ואז ריצה לצדדים ואז קולט פלמידה ...מבסוטטטט...פעם ראשונה נופל לי הדג הזה לידיים אחריי ל כך הרבה איבוד ציוד בגללו......שולח לאשה תמונה והיא ישר קופצת יאללה סביצ'ה
עד 10 וחצי בבוקר מזרחיות לא פשוטטות מחליטים לרדת קצת לרדוד...ידענו שהרוח צריכה להיחלש וכך קרה....אחר כך עלינו למעלה לעמק הלוקוסים הקטנים כמו שראיתם אצל זוהר,כולם משוחררים בהנאה רבה
שמעון חוגג על הפארידות בגדלים שלא ראיתי עדיין,זוהר חגג עם המפלצת החדשה 2019,כולם מבסוטים על הים זה תענוג של שבת חברים!!
תומר יא אלוף, היה תענוג לראות אותך בים. ותענוג גדול יותר לראות שלא קרה לך שום דבר בעקבות השרפה, בקלות יכולת לשלם בקיאק עם חור גדול, או יותר גרוע לגלות את זה בים.
השבוע ראינו כמה "כמעט" אסון בים, אנשים חייבים לשים לב
תומר יא אלוף, היה תענוג לראות אותך בים. ותענוג גדול יותר לראות שלא קרה לך שום דבר בעקבות השרפה, בקלות יכולת לשלם בקיאק עם חור גדול, או יותר גרוע לגלות את זה בים.
השבוע ראינו כמה "כמעט" אסון בים, אנשים חייבים לשים לב
האם הפיש הלך ? או רק החיווט ?
באסה שלא יצא לנו להיות יותר במים ...הגעתם בסוף..... האמת שלא בדקתי את הפיש...והחיווט נשרף כולו .....לא קרה לי עד עכשיו דבר כזה...