בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  הראשונה לעונה והשיא של סרגיי- carp galilee
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: הראשונה לעונה והשיא של סרגיי- carp galilee  (נקרא 6361 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

הראשונה לעונה והשיא של סרגיי- carp galilee
« ב- : ינואר 16, 2019, 10:21:07 AM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
9/1/2019כנרת - מערב מים מתוקיםגלי0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
08:00פתיון צמחי אחר - טייגר נאטסקרפיון בר (סאזאן)16 117.7 קילו

הדו"ח:
הקדמה:

טוב אז אחרי הרבה זמן שלא יצאנו לדייג החורף הגיע ואיתו הגיעה העונה שלה אנחנו מחכים כל שנה.
לאחר מספר דחיות של היציאה התאריכים שנקבעו אם 10-12.1 חמישי עד שבת כשדור ושי מגיעים ב 9.1 רביעי.
הכנות הפעם לא ארכו הרבה זמן ושבוע לפני רק דאגנו לפידור ולקניות של אוכל.
טוב אז הכל הולך חלק ורץ כמו שצריך, בדיקה של התחזית מראה שהסערה תחלוף ברביעי וכך אכן היה, ויוצא לנו בדיוק הזמן הנכון לצאת לאחר הסערה.

יום רביעי 9.1 -כוח חלוץ:

דור ושי כוח החלוץ מתאמים שי יוצא לכיוון כרכום לקראת השעה 09:00, ופוגש שם את דור להעמסה של הציוד הבסיסי שהם צריכים מהמחסן שלי, סירה מנוע ושאר הדברים האלו.
לאחר מכן סביבות השעה 11:00 דור ושי מגיעים לחוף אך מסתבר שדליה שכחה להשאיר מפתח וגם לא נמצאת בבית ודור ושי נאלצים לפרוק ציוד מחוץ לשער ולהעבירו דרך הפתח שיש בצד.
על כל מקרה להיכנס ברכבים באותו יום היה לא מומלץ בגלל הבוץ וכבר קרה לנו בעבר שנתקעו שולשה רכבים כך שטוב שלא נכנסו.
לאחר מסע מפרך של פריקת מציוד והבאתו לשפת החוף שנמצאת כ 300 מטר מהשער.
מתחילים שי ודור להקים את המחנה לפתוח אוהלים מחצלות כיסאות שולחנות וכמובן ציוד הדייג רוד פודים חכות וכל היוצא בזה.
לאחר ניפוח הסירה והכנת פידור שבושל במקום לקראת השעה 15:00 הוצאת חוטים ראשונה כל אחד 2 מקלות, ולאחר מכן ארוחה טובה הערב יורד הגשם מגיע וקר ודור ושי באוהל יושבים להם מדברים ומעבירים את הערב הזוגי שלהם בכייף עד למחרת ששאר החברים יגיעו.

יום חמישי 10.1- האיחוד:

טוב יום חמישי מגיע ואני וסרגיי קבענו שנצא סביבות 07:00 בבוקר, הוא מחדרה אני מירושלים.
קצת לא הגיוני לצאת באותה שעה אבל בסדר סרגיי צריך לעבור בחיפה להביא שק תירס מה שיעכב אותו במעט.
אז כך היה שנינו יצאנו לקראת 07:00 מהבית לי יש שעתיים וחצי נסיעה לערך ולסרגיי קצת פחות.
לאחר נסיעה ארוכה והאמת שדי חלקה יצא שהגעתי כ 10 דקות אחרי סרגיי לכרכום בשעה 09:40 התחלנו להעמיס את שאר הציוד שנשאר אצלי במחסן.
ויאללה יוצאים לדרך עצירה בדאבח להשלמת ציוד היה חסר לנו סיר לבישול התירס.
ומגיעים לחוף לקראת השעה 11:30, לא לפני שאני עובר אצל דליה לקחת את המפתח ולהשאיר לה כסף.
מגיעים לחוף עומדים בחוץ ופורקים גם כן את הציוד לייד השער ולאחר מכן מפנים את הרכבים אל מעבר לכביש שם מחנים גם שי ודור.
יורדים לחוף אומרים שלום לחברה שבדיוק החליפו שוב ריגים והכניסו חוטים ועולים חזרה למעלה להתחיל בנגלות, לאחר כארבע נגלות כל הציוד למטה ומתחילים גם אנחנו בהקמה של האוהל רוד פודים חכות וכל המסביב, האמת שהיה לנו חיים קלים מפני שרוב הציוד דור ושי לקחו ורוב הציוד הם הקימו, נראה לי שנאמץ את זה לפעם הבאה .
טוב יש רוח לא משהו מטורף אבל רוח ואנחנו מתחילים גם כן להכניס מקלות לקראת השעה 13:30 גם אנחנו במים.
יושבים שותים כוסית אוכלים ארוחה מעולה שדור ושי הכינו.
לקראת שעה 15:30 אצל שי היו כמה ביפים ולאחר מכן רפיון בחוט שי התחיל לגלגל והחוט נקרע עוד לפני שהרים.
ואז זה הגיע בשעה 16:30 ריצה אצלי מקל ימין עם הזמזמים החדשים שלי DELKIM TXI PLUS צליל מדהים!
אחרי עבודה עם הדג מבין שצריך סירה הוא לא מגיע וכנראה תקוע, אני וסרגיי על הסירה עובד עם הדג מגיעים לשוק לידר והופ הקרס מתנתק מהיכן שהיה תקוע ואז אני רואה את החוט של שי תפוס לי על הקרס לקחתי את החוט אמרתי אני יאסוף אותו לא רוצה שישארו חוטים במים ואולי גם נחזיר לשי את המשקולת והריג, מתחיל למשום פתאום אני מרגיש נגיחות אני אומר לסרגיי יש פה דג תביא את הרשת, ואני מושך עם היד את הדג לרשת קרפיון של 7 קילו שנתפס על הריגש של שי עם 2 טייגרים נקי.

לאחר רבע שעה בשעה  16:45 ריצה אצל סרגיי מקל ימין אחרי עבודה מהחוף מגיע לו החבר השני שלנו קרפיון במשקל 5 קילו גם הוא על 2 טייגר נקי.

וזהו כך נגמר היום ואנחנו מתחילים על האש מפנק עם סטייקים שאני הבאתי מירושלים הכי איכותיים שיש כדי לפנק את החברה, אז על האש תענוג עם עראייס וטחינה גם מה עוד אפשר לבקש?
כוסית של וויסקי וסיגריה ויאללה לישון לאחר יום ראשון מפרך.
אבל הרוחות לא נתונות לישון רוחות חזקות מאוד עם מתפרצות עוד יותר חזקות דואגות להעיר אותנו חוץ מסרגיי שישן כמו בול עץ.

שי ודור עסוקים בלחזק את האוהל שלהם אבל הרוח חזקה מאוד וזה כל פעם זז להם.
אצלנו קצת יותר יציב אבל קשה לישון מהרעש של הרוח והגלים אבל בסדר בסוף נרדמים.

סיכום היום:

•ריצות: 2
•ברחו: 0
•נתפסו: 2
•משקל כולל: 12 קילו
•הדג הגדול ביותר: 7 קילו

יום שישי 11.1- הטירוף בהתגלמותו :

הכנסת מקלות מאוחרת בגלל הרוח שפקדה אותנו לקראת שעה 09:00 חכות במים אצל כולם.
ארוחת בוקר חלומית של שקשוקה עם מרגז שדור מכין, ואז הריצה מגיעה אצלי בשעה 10:30 מקל שמאל קרפיון 8 קילו על 2 טייגר נקי.
יאללה פתחנו את הבוקר תענוג, והנה עוד אחד אצל סרגיי בשעה 10:50 ריצה מקל ימין סרגיי מתחיל עבודה עם הדג והוא כבר ממש קרוב, אבל חוסר ריכוז ואולי גם קלאצ' סגור מידי והדג בורח.
אבל לא נורא בכלל כי בהמשך הדוח תבינו שסרגיי קיבל את מבוקשו.
לא עובר הרבה זמן שעה 11:05 ריצה נוספת אצל סרגיי מקל שמאל לאחר עבודה מהחוף חבר קטן במשקל של 4 קילו על 2 טייגר נקי.
טוב חכות בחוץ זה לא דבר טוב אז מכניסים שוב את המקלות שהוציאו.
לא עובר הרבה זמן מאז ושוב ריצה אצל סרגיי בשעה 12:10 מקל ימין קרפיון נוסף של 4 קילו שוב על 2 טייגר נקי.
לאחר קצת יותר משעה ב 13:15 סוף סוף תורו של שי וכמו שאנחנו יודעים אצל שי זה רק דו"ס והנה הוא בא הראשון לדייג הזה קרפיון של 11 קילו גם הוא על 2 טייגר נקי.

יום שישי המטורף לא מפסיק לנו ואנחנו בטירוף של עבודה, בשעה 14:30 ריצה כפולה אצל סרגיי אחד דור עבד עם הדג שלצערנו ברח בסמוך לחוף.
ואצל סרגיי אחד שיצא כמו גדול עוד דו"ס 10.8 קילו גם הוא על 2 טייגר נקי.
מה לעשות הלכנו על נטורל הפעם.

סך הכל 10 דקות עברו וריצה אצלי בשעה 14:40 ואני מרגיש שזה חבר גדול אבל היסוס בכניסה לסירה ועד שעלינו לסירה ומגיעים כבר הדג ברח והחוט נתקע באיזה תקלה במים.
אבל בסדר זה לא נגמר שעה 15:30 ריצה אצל סרגיי מקל ימין סרגיי מבקש סירה ומקבל סירה, ויצא לו קרפיון של 6 קילו שכנראה היה עצבני ונתן תחושבה של יותר, גם הוא על 2 טייגר נקי.

שעה 15:45 ריצה אצלי מקל ימין שי שוב עובד עם הדג כי אני על הסירה ולמרבה הפלא לאחר שהוא מרגיש משקל כבד מסתבר שיש 2 קפיונים על החוט אחד שקרע חוט לפני כן כנראה ואחד על הריג הראשי מחזה מצחיק מאוד, אחד של 9 קילו והשני 2 קילו.

ואז תור דור הגיע ריצה מקל שמאל שעה 16:10 אני ודור יוצאים בסירה לאחר עבודה ודור שמתעייף מאוד יוצא לו קרפיון יפה של 10 קילו גם על 2 טייגרים ותירס.

לא עובר הרבה זמן וריצה אצל סרגיי בשעה 16:30 מקל שמאל עבודה מהחוף ומגיח לו עוד חבר במשקל 5 קילו גם הוא על 2 טייגר נקי.
לא נגמררררררר שעה 16:50 ריצה אצלי מקל ימין עבודה מהחוף קרפיון של 5 קילו.

לקראת השעה 21:30 מגיע אנדרס בחור שדיבר איתי דרך הפסייבוק של הקבוצה שלנו והגיע לישראל לעבוד כאן למשך תקופה ארוכה והוא אוהב לדוג.
הגיע עם הציוד המינימלי שלו כמובן הגענו לעזור לו להביא הכל מלמעלה ולסדר הכל, ובינתיים עד מחר שהרוח תרגע הוא זורק מהחוף 50 מטר בערך ולמחרת שתרגע הרוח אכניס לו את המקלות בסירה.
טוב חברים אז יום שישי חולף לו אכן שישי מטורף עם הרבה אקשן ועבודה מפרכת ואנחנו גמורים מהיום הזה.
יום מספק ביותר עם המון עבודה.

סיכום היום:

•ריצות: 12
•ברחו: 2
•נתפסו: 10
•משקל כולל: 68.3 קילו
•הדג הגדול ביותר: 11 קילו

יום שבת 12.1- השיא החדש:

אז יום שבת נפפתח יחסית מאוחר הכנסת מקלות לקראת 07:00 כשמנצלים את הרוח שנרגעה במקצת.
ובשעה 08:05 ריצה אצלי מקל שמאל שי רץ מקל כי אני בסירה מוציא חוטים לאנדרס ואני מפרגן לשי כמובן.
אחרי כמה דקות עבודה יוצא לו קרפיון של 9 קילו גם הוא על טייגר נקי.
שעה 08:35 עוד ריצה אצל סרגיי מקל שמאל יוצאים בסירה לבקשתו של סרגיי ויוצא לו קרפיון יפה של 9 קילו גם הוא על 2 טייגר נקי.

וממשיכים הדגים לא עוצרים פשוט , שעה 09:00 ריצה אצלי מקל ימין ומגיח לו עוד חבר במשקל 7 קילו.

והפינאלה של הסופש מגיעה בדיוק באקורד הסיום כמה ביפים אצל סרגיי שמחליט שלמרות שאין ריצה הוא מוציא גם ככה אנחנו בקיפול כבר.
מרים ויש משקל יפה בצד השני וכמובן מתחיל עבודה עם הדג לאחר מספר דקות ארוכות מגיח לו השיא החדש של סרגיי קרפיון במשקל 12.4 שעוקף את השיא הקודם ב 400 גרם.
אז מברוק לסרגיי האלוף ובאמת מגיע לו ומאחל לו עוד שיאם רבים והשמיים הם הגבול!

וכך מסתכם לו הסופש הזה עם טעם טוב וטעם של עוד, ממשיכים לקפל את כל הציוד שזה בערך הדבר הכי קשה אחרי סופש עמוס דייג ושבת הייתה חמה יחסית והחום לא מקל עלינו.
אבל אחרי העמסה סיגריה של סיום וכל אחד יוצא לדרכו, סרגיי איתי בכדי לעזור לי עם כל הציוד לסדר במחסן זה קשוח לבד.

סיכום היום:

•ריצות: 4
•ברחו: 0
•נתפסו: 4
•משקל כולל: 37.4 קילו
•הדג הגדול ביותר: 12.4 קילו

הרקורד החדש:

ותמונה של קצת אנדרנלין בדם:

ריגים:

כמו בכל יציאה עבדנו עם ריגים פשוטים ולא מתחכמים

•אורך: 25 ס"מ
•קרס: 2-4

פתיונות:

•   טייגר נאטס
•   תירס רגיל

פרטי החוף:

•מרחק: כ 200-240 מטר
•עומק: 3-1.5 מטר
•קרקע: סבוכה סלעים/שיחים

סיכום:

אז פתחנו עונה ופתחנו אותה יפה מאוד, אמנם אנחנו שואפים לדגים מה שיותר גדולים וטווח הגדלים היה לא בשמיים אבל יצאו דו ספרתיים וזה כבר טוב.
העונה יש תחושה חזקה של דייג טוב ראינו את זה בסופש הזה ואנחנו רואים את זה בתחרות הנוחכית של ישראפיש התוצאות מדהימות בשלושה ימים יש שם כבר קבוצות עם מעל 100 קילו דגים, וקרפיון במשקל 11.6.
זה מראה שהגשם והסופות עושות טוב לדגים וכמובן שהכנרת שלנו מתמלאת במים ושרק תמשיך ככה ושנקבל עוד מערכות כאלו כי חייבים!
אז כן סופש יחסית קצר עם רוחות שהפריעו לנו לדוג ומנעו מאיתנו בחמישי וקצת בשישי דייג וגם מעט בשבת, היו פעמים שלא יכלנו להכניס חכות.
אבל בזמן שהיינו אול אין היו הרבה תפיסות כמו שאתם קראתם בטח והיו תוצאות יפות מאוד, עם שיא חדש לסרגיי.
אנחנו שמחים בכל פעם שאנחנו נפגשים לדייג ובטח כשיש תוצאות וכשאחד מחברי הקבוצה שובר שיא זו סיבה למסיבה.
היציאה הבאה כבר מתוכננת הפעם החברים לא יכולים להצטרף אבל אני אלך עם נועם בשבוע הבא משלישי ועד שבת לחמישה ימים.
עם מנוע בנזין חדש שקניתי כי הבנו שבפשוט זה הרבה יותר חזק עדיף ונוח ממנוע חשמלי ומצבר של 25 קילו.
יאללה חברים נתראה בדוח הבא  
עריכה אחרונה: ינואר 16, 2019, 16:33:50 PM על ידי itamar26
 IP: [ מחובר ]
מור אמסלם

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: הראשונה לעונה והשיא של סרגיי- carp galilee
« הגיב #1 ב- : ינואר 16, 2019, 10:48:27 AM »
איזה דו"ח תענוג של שיתוף !
כל הכבוד על הדגים, מה אתם עושים איתם ? משחררים ? אוכלים ?
ומי זו דבורה ? ואיך אפשר לקבל את המפתח ? וכמה עולה התענוג ??

תודה
-------------------------------
ערוץ Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdnGTD0NwE_nfPDAsEFxVjA

הירשמו לערוץ
 IP: [ מחובר ] WWW
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

« הגיב #2 ב- : ינואר 16, 2019, 11:36:21 AM »
איזה דו"ח  חם
אין מילים
וכל הכבוד על השיא
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : ינואר 16, 2019, 11:41:23 AM »

תודה

כל הדגים משוחררים כמובן, אני לא מציין את זה בדוח מכיוון שכבר מכירים את דעותיי בנושא הזה בפורום.

לגבי החוף קוראים לה דליה אבל מעדיף להשאיר את זה ככה והיא גם לא ממש אוהבת להשכיר את החוף לאנשים שהיא לא מכירה, יש לה מעגל מצומצם של אנשים שהיא משכירה להם.
לא רוצה להסתבך עם זה שהיא תאכל סיבוב שאני שולח לה אנשים ותפסיק לאפשר לי להגיע, מצטער.

רק להבהרה של הנושא מכיוון שנדמה לי שלא הבנת מאחר ושלחת לי הודעה פרטית בנושא.
אין חוף ששייך לאדם פרטי הכינרת שייכת למדינה ויש אישור לכל אחד להיות ולדוג היכן שירצה.
אבל הגישה לחוף עוברת דרך מטעים ושטח חקלאי שנמצא בבעלות האישה הזו ולכן ללא גישה מאוד לא נוח להגיע לחוף.
ולמיטב הבנתי זכותו של אדם לא לרצות לאפשר גישה לאנשים שלא מכיר, אישה מבוגרת לא רוצה להתעסק עם אנשים כבר היו לה בעיות עם אנשים בעבר שעשו בלגן.
מכבד אותה ובאופן כללי מעדיף להשאיר את זה כך, מי שמכיר מכיר מי שלא לא, זה הכל ולא קרה כלום.

מי שמכיר אותי יודע שאני משתף בהכל וכל דוח שלי או מאמר שלי מפרט בצורה הכי מלאה שניתן ולעולם לא הסתרתי ידע מאף אחד תמיד משתף, אבל יש דברים שלא שייכים אלי אני לא בעל השטח ולא אפרסם על דעת עצמי כשהאישה לא רוצה בכך.
עריכה אחרונה: ינואר 16, 2019, 13:16:19 PM על ידי itamar26
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

« הגיב #4 ב- : ינואר 16, 2019, 13:36:45 PM »
Wow של דו"ח  התפוצצות
Wow של דגים  התפוצצות
כבוד על ה-C&R  בירה
תודה על השיתוף  בירה

בתור אחד שמגיע מהמתוקים, הדו"ח לא מבייש דו"ח מובחר מחו"ל 

ברוכה והצלוחה בהמשך.

מארט  אתה בסדר
מור אמסלם

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : ינואר 16, 2019, 13:48:36 PM »

תודה

כל הדגים משוחררים כמובן, אני לא מציין את זה בדוח מכיוון שכבר מכירים את דעותיי בנושא הזה בפורום.

לגבי החוף קוראים לה דליה אבל מעדיף להשאיר את זה ככה והיא גם לא ממש אוהבת להשכיר את החוף לאנשים שהיא לא מכירה, יש לה מעגל מצומצם של אנשים שהיא משכירה להם.
לא רוצה להסתבך עם זה שהיא תאכל סיבוב שאני שולח לה אנשים ותפסיק לאפשר לי להגיע, מצטער.

רק להבהרה של הנושא מכיוון שנדמה לי שלא הבנת מאחר ושלחת לי הודעה פרטית בנושא.
אין חוף ששייך לאדם פרטי הכינרת שייכת למדינה ויש אישור לכל אחד להיות ולדוג היכן שירצה.
אבל הגישה לחוף עוברת דרך מטעים ושטח חקלאי שנמצא בבעלות האישה הזו ולכן ללא גישה מאוד לא נוח להגיע לחוף.
ולמיטב הבנתי זכותו של אדם לא לרצות לאפשר גישה לאנשים שלא מכיר, אישה מבוגרת לא רוצה להתעסק עם אנשים כבר היו לה בעיות עם אנשים בעבר שעשו בלגן.
מכבד אותה ובאופן כללי מעדיף להשאיר את זה כך, מי שמכיר מכיר מי שלא לא, זה הכל ולא קרה כלום.

מי שמכיר אותי יודע שאני משתף בהכל וכל דוח שלי או מאמר שלי מפרט בצורה הכי מלאה שניתן ולעולם לא הסתרתי ידע מאף אחד תמיד משתף, אבל יש דברים שלא שייכים אלי אני לא בעל השטח ולא אפרסם על דעת עצמי כשהאישה לא רוצה בכך.

אין לי אף טענה אליך...
תודה על השיתוף וההבהרה.
ערוץ Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdnGTD0NwE_nfPDAsEFxVjA

הירשמו לערוץ
 IP: [ מחובר ] WWW
מאיר

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : ינואר 16, 2019, 14:01:23 PM »
הפקה הוליוודית, תוצאות אליפות!
כל הכבוד!
בירה
כמה מילים על הפידור?
מה, כמה, איפה, איך? אפשר?
SHAYU**
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : ינואר 16, 2019, 14:03:08 PM »
שמע איתמר,

כל דו"ח שלך זה עולם, מושקע, מפורט, לא פחות ממדהים.

איזו מקצוענות!!

כבוד כבוד ושוב כבוד על התפיסות ועל הדו"ח

שי
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : ינואר 16, 2019, 14:28:57 PM »
כל הכבוד!
בירה
כמה מילים על הפידור?

פידור הכי פשוט שיש, תירס וטייגר נאטס בלי תוספים
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אם מחפשים אותי - אני בים ;)

« הגיב #9 ב- : ינואר 16, 2019, 15:36:49 PM »
וואו!!
מאיר

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : ינואר 16, 2019, 15:37:53 PM »
כל הכבוד!
בירה
כמה מילים על הפידור?

הכנסתם עם סירה? כמויות? פעם ביום?
תודה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : ינואר 16, 2019, 16:29:38 PM »
כל הכבוד!
בירה
כמה מילים על הפידור?

הכנסתם עם סירה? כמויות? פעם ביום?
תודה

הכל מופיע בדוח, מחרק 200-240 מטר מהחוף ברור שעם סירה לא זכור לי שאני יכול להגיע לשם בזריקה.

פידור אנחנו לא מפדרים כמויות, פידור נקודתי ז"א על כל מקל 2 חופנים של פידור נקודתי על החוט.
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : ינואר 16, 2019, 16:56:56 PM »
כל הכבוד, אין מילים, להעביר ככה מספר ימים עם תוצאות כאלו יפות זה חלום
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : ינואר 16, 2019, 17:07:29 PM »
איזה דו"ח יא חביבי... ראיתי אותו כאן כבר בבוקר, אבל חיכיתי שיהיה פנאי לשבת רגוע, עם כוס קפה, ולשקוע לתוכו...
כמו תמיד, הדו"חות שלך (שלכם) הם סיפור דרך מהנה, הדקויות הקטנות, הפירוט, הסיכומים היומיים...
התפיסות שלכם מדהימות, לא רואים קרפיונים בגדלים האלה! כמובן- כל הכבוד על השיחרורים, ממש לא טריוויאלי! בהיקפי שחרור כאלה, הייתי שוקל ברצינות לעבוד עם תיוג, בעולם זה כלי מקובל למעקב אחרי תפיסות, יצירת מאגר נתונים ומאפשר לזהות דגים בלכידה חוזרת.
אחד הדוחות הכי מושקעים שראינו בתקופה האחרונה, שאפו! תודה על השיתוף
ינון לשם

תן לו לקחת חוט....
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : ינואר 16, 2019, 19:05:24 PM »
אח יקר מי צריך עדכונים מהתחרות שיש דוח עדכני ממך עם מלא אדרנלין אקשן ושיתופים מלאים.

גם אני מרגיש העונה שיש התעוררות נחמדה מבחינת הדגים לעומת עונה קודמת

אצלי זה עם הבורים ואצלך הקרפים.

כל הכבוד אחי ותמשיכו להפציץ!
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים
אין שומר את השער, אין סימן משמיים.
אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות
אנשים שחיים רק תככים ומזימות.
יש ששואלים שאלות ואין תשובות
יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.