הדו"ח: בוקר לאחר הדייג בירדן עם שרה, מחליט ללכת על דייג קרפיונים נטו. מזג האוויר הנפלא מדרבן אותי לקפוץ לאחד המאגרים האהובים עליי. הפעם אני יוצא לבד בידיעה שיש לי כשלוש שעות של דייג ושלוות נפש עד הצהריים. מגיע לנקודה ופוגש עוד דייג שהשכים קום וכבר התמקם עם 3 חכות. אומר לו בנימוס בוקר טוב ומבין מייד שזה בחור כלבבי, ויושבים לדוג ביחד. אני פורס 2 חכות, ולאחר כשלושת רבעי השעה מגיעה התקיפה הראשונה!!. מבין די מהר שהקרפיון די גדול ולאחר מאבק לא ארוך מדי מצליח להתיש את הדג ולהרימו (גם הפעם שכחתי להביא רשת הרמה..). מבסוט ואופטימי מהפתיחה המוצלחת מחמש שוב את החכה, מטיל את הפתיון ומתיישב בכיסא הסבלנות שלי חח. לאחר כ 10 דקות שוב מקבל תקיפה באותה החכה!! הפעם הדג נתפס ברחוק והיה קצת יותר אגרסיבי מקודמו. משחק איתו יותר מ 10 דקות ומתחיל להביא אותו אליי שכל הזמן הזה עוברת לי המחשבה בראש איך לעזאזל אני מרים גם אותו ללא רשת הרמה. בסוף מצליח להביא אותו עד אליי, שם עליו את היד, והוא פתאום מסתובב ותוך שנייה בורח לי מהידיים (זה המחיר שמשלמים על רשלנות...). את הבריחה הספציפית הזו לא צירפתי לסרטון הנוכחי בשביל לא לאכול את הלב בכל פעם שאראה את הסרטון. בהמשך מקבל תקיפה נוספת של עוד קרפיון נחמד במשקל מוערך של קילו וחצי, ומצליח להוציא אותו ללא בעיות. תודה מיוחדת לאלי, הדייג שפגשתי בנקודה על שאירח לי חברה ועזר לי להוציא את הדגים. https://www.youtube.com/embed/SiSsfkweENQ
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2019, 19:11:38 PM על ידי ליאור גכמן