פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   שלשום - סירת דייגים התהפכה וטבעה באשקלון |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שלשום - סירת דייגים התהפכה וטבעה באשקלון (נקרא 3421 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
חברים, אם זה קרה לדייגים מנוסים, זה יכול לקרות לחבר'ה שלנו שלא מודעים לסיכונים בים. לא מדבר על בעלי הסירות אלא למי שמצטרף אל חבר בעל סירה - אותו אחד שיוצא בים גלי ומשדר בבטחון "זה בסדר" כמי שיודע הכל וראה הכל. לא משחקים עם הים ולא יוצאים בים גלי, פשוט לא שווה את הסיכון. הכתבה פורסמה בקישור הזה - https://www.kan-ashkelon.co.il/news/29378?fbclid=IwAR3-4dGJo5io3yecTXEl0PpQ6VhDx3w_MmCPELFU2dnkbTrjLlCYYrbGqDoוזו הכתבה המלאה - אשקלון: סירת הדיג טבעה, הדייגים חולצו מהמים באפיסת כוחות תוך תמרון אל מול גלים, הצליחו שוטרי השיטור הימי לחלץ את שני דייגים ששחו לבדם במים הקרים והמתינו לעזרה. השניים הועברו לבסיס השיטור הימי בחוף שם ניתן להם גם ביגוד חםחייהם של שני דייגים תושבי אשקלון ניצלו הבוקר מול חופי אשקלון. בשעה 08:05 התקבל דיווח במוקד 100 של המשטרה על סירת דיג שהתהפכה מול חוף הפארק הלאומי באשקלון. צוות שוטרי יחידת השיטור הימי במרחב לכיש קיבל את הקריאה ויצא המהירות למקום. השוטרים סרקו את המים דקות ארוכות עד שאיתרו את שני הדייגים כשהם שוחים לבדם, ללא סירת הדיג שכבר הספיקה לרדת למצולות. הגלים היו סוערים. השוטרים שעברו הכשרה ומקצועיים בתחום זה תמרנו את ספינתם אל השניים תוך כדי גלים גבוהים והצליחו לחלץ את הדייגים מהמים כשהם כמעט באפיסת כוחות והעלו אותם אל ספינת המשטרה. הדייגים, בגילאי 50 ו-67, סיפרו כי בזמן הרמת רשת הדייג סירתם התהפכה וכאמור ירדה למצולות. השניים הובאו לבסיס השיטור הימי במרינה, שם ניתן להם ביגוד חם וטופלו טיפול ראשוני ע"י חובש היחידה. פעילותם המהירה של השוטרים הצילה את חייהם של השניים שבשל גילם, ספק אם היו מצליחים להמשיך לשחות עד החוף ולצאת מהמקרה בכוחות עצמם. השניים לא נזקקו לפינוי לחדר המיון ולאחר שנחו והתחממו חזרו לביתם, ללא דגים וללא סירה אבל עם בריאים ושלמים.
|
-------------------------------
|
|
|
הנהלת ISF
|
הנהלת האתר חבר פורום    
מנותקגיל:
14
|
|
הדיון מועבר למקומו המתאים בפורום דיג מסירה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
ברוך השם שכל זה נגמר ללא פגיעות בנפש.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
הזקן מבניהם גידף אותי ואת אימי לפני חודש כי הערתי לו ששט מהר מידי לפני החוטים. ברוך השם ושמח שלא טבעו אבל שמח שעשה טבילה בלב ים ועוד יותר שמח שאין סירה. אנשים לא מכבדים שלא רואים אותנו ממטר.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2019, 17:24:26 PM על ידי דוראדו על החוף
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הזקן מבניהם גידף אותי ואת אימי לפני חודש כי הערתי לו ששט מהר מידי לפני החוטים. ברוך השם ושמח שלא טבעו אבל שמח שעשה טבילה בלב ים ועוד יותר שמח שאין סירה. אנשים לא מכבדים שלא רואים אותנו ממטר.
עושה רושם של איש חביב... אין מה לשמוח לאיד, אמנם, אבל ידוע שהעולם הוא גלגל, and karma is a bitch....
|
|
|
|
|
עכשיו יש לך עוד משהו לבקש עליו סליחה ביום כיפור ובנתיים עד יום כיפור כל דג שיברח לך וכל נזק שתקבל בציוד אני מקווה שתיזכר ששמעת שאדם בן 67 נפל למים בינואר ואיבד את סירתו ופרנסתו ואתה שמחת לאיד אולי אז תבין עד כמה עגול הגלגל
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
עכשיו יש לך עוד משהו לבקש עליו סליחה ביום כיפור ובנתיים עד יום כיפור כל דג שיברח לך וכל נזק שתקבל בציוד אני מקווה שתיזכר ששמעת שאדם בן 67 נפל למים בינואר ואיבד את סירתו ופרנסתו ואתה שמחת לאיד אולי אז תבין עד כמה עגול הגלגל דקל אם היית חווה את מה שאנחנו חווים מחבריך על הסירות אולי היית מבין את מה שכתב שרון אף אחד לא היה שמח על אובדן חיי אדם אבל אני ממש לא מרחם עליו ועל פרנסתו כמו שהוא לא מרחם עלי ועל חברי כשהוא שם עלינו  וגובה מאיתנו מחירים יקרים של אובדן ציוד יקר והרס של ימי דייג שלמים להם חיקינו בקוצר רוח שיגיעו דקל ידידי פגיעה של האיש העלוב הזה וחלק מהחברים שלו בציוד שלנו שווה לפגיעה בפרנסה שלנו כי את הציוד היקר שלנו אנחנו רוכשים מכסף שאנחנו עובדים בשבילו קשה מאוד חלקינו צריך לחסוך חודשים ואולי שנים בכדי לקנות ציוד והחלאה האנושית הזו פוגע בו בלי לחשוב או להתחשב בפרנסה שלנו לשמחתנו הבחור לא נפגע אבל אולי למד את הלקח שציוד עולה המון כסף ושמאוד אבל מאוד כואב לאבד אותו
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חברים, בואו לא ניסחף לטונים האלה, נשים את האמוציות בצד, אין לי ספק ששרון הוא לא זה שגרם לסירת הדייגים להתהפך, ומצד שני, גם לאנטיפט גם פה ג'ורה לא מגיע לטבוע... דקל, אין לך מה לצאת להגנת הדייג על הכעס של שרון, אין ספק שהכעס מוצדק, אחרי שחטף קללות ואולי גם נזק לציוד. מה שהיה היה, הטיפוס החביב כנראה שלא נפגע, וסביר להניח שהסירה והציוד היו מבוטחים, ובתוך זמן קצר הוא יחזור לחתוך חוטים לדייגים ולקלל את מי שמעז לומר לו שהוא לא היה בסדר
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
מי שלא יושב בקיאק ואיזה בן ... עם סירה חותך חוטים בכוונה או או עובר צמוד אילך בנסיעה מהירה בכוונה לא יבין את מה שאנחנו עוברים ממש פחד מוות ואם באמת הוא מוכר שעושה דברים כאלה מגיע לו.
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
 |
|
|
עכשיו יש לך עוד משהו לבקש עליו סליחה ביום כיפור ובנתיים עד יום כיפור כל דג שיברח לך וכל נזק שתקבל בציוד אני מקווה שתיזכר ששמעת שאדם בן 67 נפל למים בינואר ואיבד את סירתו ופרנסתו ואתה שמחת לאיד אולי אז תבין עד כמה עגול הגלגל דקל אם היית חווה את מה שאנחנו חווים מחבריך על הסירות אולי היית מבין את מה שכתב שרון אף אחד לא היה שמח על אובדן חיי אדם אבל אני ממש לא מרחם עליו ועל פרנסתו כמו שהוא לא מרחם עלי ועל חברי כשהוא שם עלינו  וגובה מאיתנו מחירים יקרים של אובדן ציוד יקר והרס של ימי דייג שלמים להם חיקינו בקוצר רוח שיגיעו דקל ידידי פגיעה של האיש העלוב הזה וחלק מהחברים שלו בציוד שלנו שווה לפגיעה בפרנסה שלנו כי את הציוד היקר שלנו אנחנו רוכשים מכסף שאנחנו עובדים בשבילו קשה מאוד חלקינו צריך לחסוך חודשים ואולי שנים בכדי לקנות ציוד והחלאה האנושית הזו פוגע בו בלי לחשוב או להתחשב בפרנסה שלנו לשמחתנו הבחור לא נפגע אבל אולי למד את הלקח שציוד עולה המון כסף ושמאוד אבל מאוד כואב לאבד אותו הבנתי אותך אתה מאלה שעם לא קיבלו שוקולד בטיסה ששילמת עליה מחיר יקר אז בטח תוציא את העצבים על הדיילת ובטח גם כשנהג מונית עוקף אותך וגורם לך להאט אתה מאחל לו שיעשה תאונה ויהרס לו הרכב גילוי נאות אני לא מכיר את הבחור שסירתו התהפכה ואני לא יודע בכלל עם הוא דייג מיקצועי הוא ספורטיבי אבל זה בכלל לא משנה כי כשאדם מבוגר נופל למים מגיע לו רחמים ולא שמחה לאיד
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
עכשיו יש לך עוד משהו לבקש עליו סליחה ביום כיפור ובנתיים עד יום כיפור כל דג שיברח לך וכל נזק שתקבל בציוד אני מקווה שתיזכר ששמעת שאדם בן 67 נפל למים בינואר ואיבד את סירתו ופרנסתו ואתה שמחת לאיד אולי אז תבין עד כמה עגול הגלגל דקל אם היית חווה את מה שאנחנו חווים מחבריך על הסירות אולי היית מבין את מה שכתב שרון אף אחד לא היה שמח על אובדן חיי אדם אבל אני ממש לא מרחם עליו ועל פרנסתו כמו שהוא לא מרחם עלי ועל חברי כשהוא שם עלינו  וגובה מאיתנו מחירים יקרים של אובדן ציוד יקר והרס של ימי דייג שלמים להם חיקינו בקוצר רוח שיגיעו דקל ידידי פגיעה של האיש העלוב הזה וחלק מהחברים שלו בציוד שלנו שווה לפגיעה בפרנסה שלנו כי את הציוד היקר שלנו אנחנו רוכשים מכסף שאנחנו עובדים בשבילו קשה מאוד חלקינו צריך לחסוך חודשים ואולי שנים בכדי לקנות ציוד והחלאה האנושית הזו פוגע בו בלי לחשוב או להתחשב בפרנסה שלנו לשמחתנו הבחור לא נפגע אבל אולי למד את הלקח שציוד עולה המון כסף ושמאוד אבל מאוד כואב לאבד אותו הבנתי אותך אתה מאלה שעם לא קיבלו שוקולד בטיסה ששילמת עליה מחיר יקר אז בטח תוציא את העצבים על הדיילת ובטח גם כשנהג מונית עוקף אותך וגורם לך להאט אתה מאחל לו שיעשה תאונה ויהרס לו הרכב גילוי נאות אני לא מכיר את הבחור שסירתו התהפכה ואני לא יודע בכלל עם הוא דייג מיקצועי הוא ספורטיבי אבל זה בכלל לא משנה כי כשאדם מבוגר נופל למים מגיע לו רחמים ולא שמחה לאיד ולנו לא מגיע רחמים על אובדן ציוד באלפי שקלים וימי דייג שלמים שבמקום להיות שלווה לנפש הפכו לימים של תיסקול ועצבים דקל אף אחד מאיתנו לא מאחל או היה שמח עם הבחור היה נפגע אבל אולי למד לקח מכך שאיבד ציוד יקר ויום הדייג שלו הפך ליום של תסכול ועצבים
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
כל מה שמתגלגל להיות בעולם זה ענינו של בורא עולם. אף אחד לא מאחל דבר רע לאף אדם.... ובמקום זה יש לאחל ולקוות רק לדברים טובים לאהובים עלינו.
הסיבה שגרמה לאותה סירה להתהפך ידועה רק למי שאמר והיה העולם... ואין לנו לעשות חשבונות כאלו. זה לא תפקידנו. מה גם, שגם אם הסיבה להתהפכות הסירה היא הנזק שהם גרמו לחברים שלנו, ספק אם הם יבינו את זה ויפנימו את זה בעתיד.
ושלא תבינו אותי לא נכון. אני לא יפה נפש כלל וכלל - אני לא הייתי מוותר או מוחל לאדם שגורם לי נזק, שבמקום שהוא יתנצל ויתקן את הנזק שעשה, הוא מקלל וממשיך הלאה.
מעניין אותי לדעת אם בכלל דבר שכזה הוא עילה להגשת תלונה במשטרה, בדיוק כמו שרכב גורם נזק פיסי לרכוש במקום שלרכב אסור. אם ירבו כנגד אנשים כאלו תלונות אולי זה יעזור (או שאולי ואני נאיבי מידי).
דקל, כמו שאני מכיר את שרון - ואני לא הסנגור שלו... שרון הוא ההפך מאדם שדורס את הסובב אותו. שרון יודע להתחשב ולכבד את האנשים שסביבו בים ובחיים. ולא יעמוד קרוב לאנשים רק בשביל להשיג איזה דג.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
 |
|
|
בס"ד
כל מה שמתגלגל להיות בעולם זה ענינו של בורא עולם. אף אחד לא מאחל דבר רע לאף אדם.... ובמקום זה יש לאחל ולקוות רק לדברים טובים לאהובים עלינו.
הסיבה שגרמה לאותה סירה להתהפך ידועה רק למי שאמר והיה העולם... ואין לנו לעשות חשבונות כאלו. זה לא תפקידנו. מה גם, שגם אם הסיבה להתהפכות הסירה היא הנזק שהם גרמו לחברים שלנו, ספק אם הם יבינו את זה ויפנימו את זה בעתיד.
ושלא תבינו אותי לא נכון. אני לא יפה נפש כלל וכלל - אני לא הייתי מוותר או מוחל לאדם שגורם לי נזק, שבמקום שהוא יתנצל ויתקן את הנזק שעשה, הוא מקלל וממשיך הלאה.
מעניין אותי לדעת אם בכלל דבר שכזה הוא עילה להגשת תלונה במשטרה, בדיוק כמו שרכב גורם נזק פיסי לרכוש במקום שלרכב אסור. אם ירבו כנגד אנשים כאלו תלונות אולי זה יעזור (או שאולי ואני נאיבי מידי).
דקל, כמו שאני מכיר את שרון - ואני לא הסנגור שלו... שרון הוא ההפך מאדם שדורס את הסובב אותו. שרון יודע להתחשב ולכבד את האנשים שסביבו בים ובחיים. ולא יעמוד קרוב לאנשים רק בשביל להשיג איזה דג.
מסכים עם כל מילה שכתבת ואני לא הייתי יכול להסביר יותר יפה מזה ולשרון אני יודע שהוא לא אדם רע ולמדתי להכיר אותו פה בפורום ועדיין אני אומר עם אין לך דברים טובים להגיד אז לפעמים עדיף לא להגיד כלום 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
בס"ד
מסכים עם כל מילה שכתבת ואני לא הייתי יכול להסביר יותר יפה מזה ולשרון אני יודע שהוא לא אדם רע ולמדתי להכיר אותו פה בפורום ועדיין אני אומר עם אין לך דברים טובים להגיד אז לפעמים עדיף לא להגיד כלום  דקל אני לא מסכים אתך במקרה הזה כששרון מעיר לו והתגובה שלו היא קללות וכל מה שהישראלי המכוער יודע לעשות אז אני יצדד בשרון מן הראוי היה שהדייג יבקש סליחה או מינימום ישתוק ימשיך הלאה ולא יתיחס זה מה שנקרא התנהגות ברבארית בריונית ישראלית טיפוסית!!! שים לב ששרון רשם שמזל שהוא לא טבע ולא איחל לו את זה אלא רק שירגיש איך זה לאבד ציוד כשאני עברתי עם הסירה במקום שיש דייגים תמיד דאגתי לקחת מרחק כדי לא להפריע להם או לגרום לנזקים אחד כזה שלא מכבד את האחרים גם אני אומר שזה מגיע לו והעיקר שלא יגמר במוות או פציעה אלא רק ברכוש
|
|
|
|
|
מאחר ואני לא בקי בפרטים אני ישאל שאלה אחת לפני הקללות והצעקות (מה שאני בטוח שהיו בשתי הצדדים אבל זה לא משנה ) היה שם עבריין אחד מי העבריין  ? שרון תעזור לנו וספר לנו איפה היה המקרה ומה היה שם נשמח לשמוע
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|