תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/1/2019 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בצק רגיל - | בורי (קיפון גדול-ראש) | 1 | 5.200 |
הדו"ח:
יום שני 31-12-18 סוף שנה אזרחית עם כוכב כסוף שמשאר שזו הייתה שנה מבורכת על כל חוויותיה.
יום עבודה רגיל ומדי פעם מציץ בתחזיות להתעדכן , בכלל לא תכננתי לצאת לדוג ...
לקראת סוף היום התנאים מראים חלון יפה נטול גשם ורוחות , וישר הדופק עולה לקצב עשייה

מארגן בזריזות את הציוד וטס לכינרת . בדרך מביט על החופים ורואה מספר משוגעים כמוני

מגיע לחוף מתארגן בזריזות מארגן מין בצק לא ברור כזה כדי לזרוק כמה שיותר מהר בלי לבזבז זמן דיג

מדליק זמזמים מרתיח מים לקפה ונשען לאחור להודות על היש והקיים

השעה בסביבות 14:30 וטפטוף מציק החל להרטיב אותי ואת הציוד

מביט בשעון 14:45 ואיך שאני עובר ליד הרוד-פוד הזמזמם מתחיל לזמזמם ביפ ביפ שהפך לביפ אחד ארוך
עם יציאת חוט אכזרית שמיד מקבלת תפנית דרומה

מוציא את החכה מהרוד-פוד נותן הוקסט של החיים

לרגע היה לי דה ז'ה וו שאני עם אינטיאס קטן

הדג לוקח אותי מיד שמאלה חזק ואוסף את שאר החוטים האחרים שמיד מפעילים את שאר הזמזמים
שיוצרים את מקהלת הכינרת

עכשיו החבר מחליט שבא לו ימינה אז שוב ביפ ביפ ביפ ימינה חזק ואני מדלג מעל המקלות כמו נינג'ה

שכבר מביא את הדג אני מבין שהוא נעול בפה וגם בזימים אבל הוא מסרב לעלות לחוף כל כך מהר
ובדומה לאינטיאס נותן את הפייט האחרון לפני הסוף וטס בכל הכוח עם שארית הכוחות לעוד ספרינט אחרון

לא מוותר לו ושם יד על השפולה עם קלאצ מעט פתוח ומבקר את יציאת החוט ומקל ישר לעננים בלחץ

מתחיל לאסוף את החבר ומעלה אותו לחוף לאט לאט ובשיא ההערכה,מודה לו ומודה ליקום

מבין שזכיתי ב XL בורי משקל 5.200 ק״ג

לסיכום יציאה לא מתוכננת הוכיחה לי שלא תמיד כדאי לתכנן דברים אלא לזרום עם החיים והכאן ועכשיו

מצרף תמונה וקישור לערוץ היוטיוב שלי

קישור לערוץ : https://youtu.be/6SpfJ5csJls
ינון .