פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   תאילנד ואני, ראש בראש |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: תאילנד ואני, ראש בראש (נקרא 7434 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נכון , הדגים בתאילנד עשו לך בית ספר..
הם ידעו מה לעשות ואיך להשתחרר אבל..
בכל זאת מדובר בחוויה יוצאת דופן.
קיבלת פיצוצים למקל , חוטים חתוחים בצורה יוצאת דופן
ים ותנאים מושלמים , למרות הגשם.
אין ספק שאת התובנות תביא איתך הביתה
ואת השיעורי בית תדע ליישם בטיול הבא.
אני מאוד נהנתי מהדוח הזה.
סיכמת במדוייק, שמח שנהנית מהדו"ח. מראש הסיכויים להוציא דגים גדולים על ציוד קל יחסית (עד 50 גרם), בעבודה מעל שונית אלמוגים רדודה, לא מאוד גדולים. בכל זאת האקשן היה והאדרנלין- בשמיים. את התובנות אני לוקח איתי הביתה, וכל בריחה שהיתה ניתחתי בראש כמה פעמים (מי לא עושה את זה?), להבין את הטעויות או הנסיבות שהובילו לכשל ולבריחה. כל "תחקיר" כזה עוזר בהמשך כשמגיעים לאותה הסיטואציה שוב, בדיג בבית או בחו"ל- פחות עקרוני, בטח לא אצלי, כשתנאי הדיג שלי במגרש הביתי לא שונים מהותיות, וגם לא דגי המטרה...
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
סחתיין מקצוען בעזה פעם הבאה כל מה שננעל יצא גם 
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכולם על התגובות. נהניתי לנפוש ולדוג, נהניתי גם לשתף... רפי, לשאלתך, בעניין סט כבד, כמו שאתה יודע, אני מחזיק גם מחזיק סטים כבדים יותר, והקדשתי לעניין הרבה לבטים. בחרתי כמו שבחרתי, קודם כל כי לא יכולתי להרשות לעצמי להסתרבל עם טיוב למקלות בגודל מלא, המקל פופינג שלי הוא באורך 1.70 כשהוא מפורק, וטיוב כזה לא מתאים כשנוסעים עם כל המשפחה וצריך לגרור 3 מזוודות, 2 תיקי גב ותינוק בידיים... מעבר לכך, רציתי לאזן בין דגי מטרה שונים, ועם סט פופינג כבד יהיה קשה לטרגט דגים בינוניים. לגבי וייר- לא ציינתי בדו"ח, אבל עבדתי בשור ג'יג לא מעט פעמים עם וייר, כשהיה כזה- היו הרבה פחות תקיפות. איבדתי כמה ריגים בסלעים, ג'יג ועליו גם וייר, ועם 2 העובדות האלה העדפתי לוותר על הוייר ולהרויח פרזנטציה טובה יותר של הדמויים, גם במחיר סיכוי לנזק...
עכשיו הכל יותר ברור קובי...... אם כי במחשבה נוספת - הרי ברור שחשבת על הכל מראש ובקטע כזה אצלך ממש אין מקריות  כך או כך - יש כאן פירוט שיקולים שייתן חומר למחשבה לנוסעים לתאילנד שמתכוונים לשלב דיג בטיול....
|
-------------------------------
|
|
|
|
נשמע שהיית בגן עדן וחזרת למציאות . איזה כיף. כל הכבוד. דוח מדהים. תודה
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חלום של חופשה, גם חודש מנותק מהארץ (אומנם עם הילדים אבל עדיין...), וגם הזדמנות לטעום חופים חדשים. נראה שמיצית את העניין עד תום, עם שער ניצחון בדקה התשעים  אני מכיר את התחושה שרוצים לקחת הכל ולהיות מוכנים לכל תרחיש, אבל זה בלתי אפשרי, במיוחד במקרה כזה שמטרת הטיול העיקרית היא נופש עם המשפחה ולא דייג. בגלל זה אני התרשמתי מאוד מההכנה ומכמות הציוד שכן הצלחת לקחת. אבל כמו שרפי כתב, במקרה שלך זה דיי ברור שזה יהיה המצב. ושאפו למשפחה שמפרגנת לך בחזרה זמן להנות לבד. גיל
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 09, 2019, 13:09:06 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
קובי תודה על היומן מסע כמו שאמרתי לך דוח כזה צריך לקרוא בנחת המון פרטים המון חוויות ומהכול ניתן ללמוד את האקשן שחיפשת לא מצאת אבל בכל זאת קיבלת כמה פיטים אומנם ברובם הדגים ניצחו אבל זה עדיין חוויה לראות ברקודה גדולה שואבת את הדמוי בשידור חי זו חוויה לא פחות גדולה מלהוציא אותה מהמים החניתנים סיפקו אקשן לייט ובסוף גם התפנקת בקווין פיש חביב וסימנת v על דג נוסף אז התנאים לא היו להיט והגשם קצת הטריד אבל בסופו של דבר זכית באחלה חוויה שהיא חלק מהחוויה הגדולה שזה הטיול המשפחתי שמח שנהנתם וכבוד לאישה שפירגנה לך בקרים שלמים של דייג זה לא מובן מאילו תודה על השיתוף נהנתי מהסיפור וגם מהתמונות 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דווח דייג מהסרטים התמונות סוף הדרך