תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
24/12/2018 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
23:00 | גיג בינוני - | דוראדו / פוטה (רעמתן כחלחל) | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:
ממשיכים לבדוק את הסירה ומעלים קצת את רף היכולות
מחליטים לצאת בלילה ליצאה קצרה ואמרנו שעד 12 נצא, נשאר קרוב כדי לבדוק יכולות
כמובן שנשארנו עד 3 בלילה....
הים בשלב מסויים היה גבוה מאד, יואב טוען שהיו סוואלים של 2 מטר, אני לא יודע להעריך היה גבוה, אבל על הסירה לא הרגישו,
בהתחלה כן נשארנו קרוב יחסית, ואני שכחתי את המעיל באוטו, החלטנו שלפני שמרחיקים נחזור לקחת את המעיל ואז נצא רחוק יותר,
בכניסה למרינה מסתבכים עם חוט של הדוקטור...
אני מאד מכבד אותו אבל לא מבין למה הדייגים בחוף ועל השובר מתעקשים לסגור את הכניסה למרינה.
מכיוון שאני מכיר את רוב הדייגים שם החלטתי שאני עושה את המירב להציל לו את החוט, אסף ויואב על החוט ואני על ההגה, בסוף הצלחנו לשחרר עד לשוק לידר.
בבקשה ממכם !!!!! אל תסגרו את הכניסות למרינות !
OK לוקחים את המעיל וחוזרים למים, הפעם מתרחקים יותר ומקשיבים לעצה של דקל (אלוף עולם)
מבצעים דריפטים ואסף כל הזמן ננעל על דגים קטנים מה שמספק לנו פתיון חי, שללצערי לא העלה כלום.
יואב ננעל על פרידה טעימה מאד - תודה לך ! בזמן שאני רושם אני מתענג עליה, היא בילתה במחבט לצג לימון שמן זית פלפל ומלח.
באחד העליות של אסף עם ג'רבידה רודף אחרי הריג דג בהתחלה חזבנו שזו אבו נפחא אבל הדג היה מהיר ועצבני מאד.
שלושתנו צועקים יחד, דוראדו !!!
אני עם גיג במים ולמזלי עליו חתיכת קלאמרי לא עוברות 3 שניות והדוראדו לוקח את הקלאמרי במהירות שיא ומוציא חוט כמו משוגע, קפיצה באויר פלקפלק לאחור והופ, לתוך הסירה.
ממשיכים עוד כמה שעות אבל כבר האקשן נעלם, אני מנמנם לי חצי שעה ויואב ואסף ממשיכים לדוג, כאמור בשעה 2 ועשרים מתחילים לצאת.