תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
14/12/2018 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גועש | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
09:00 | גיג בינוני - TFK | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | 3.5 |
09:30 | גיג בינוני - TFK | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:
הרבה זמן לא העליתי דו"ח דייג - כי לא יצאנו המון זמן
מחליטים לצאת בשישי, מגיעים בחושך ורואים גלים גבוהים, מחליטים להישאר עד אור ראשון ואז לקבל החלטה,
מנמנמים קצת וכשעולה האור - הים פצצה !
יוצאים - ההתרגשות עולה שוב ואני מתחיל להוריד את הסירה בירידה של המרינה, לצערי הרב נכבה לי האוטו באמצע הירידה, מנסה להניע......לא הולך !

לא מאמין נגמר המצבר בגלל ששכחתי לסגור את האור כשינו באוטו !!!

למזלי מגיע חבר, מביא את הג'יפ שלו שם מול האוטו שלי מביאים כבלים הוא בא להניע את הגיפ שלו ו.....כלום, מת, אין דלק בג'יפ שלו !!!

לא יאמן !
בנתים מגיעים עוד חברים עם סירה במרינה, שואבים קצת דלק שמים בגיפ מנעים את הג'יפ שלו אבל אצלי עדיין מת
רק אחרי שחיברנו 3 כבלים לפלוס של המצבר הצלחנו להניע....

מורידים את הסירה וקדימה לעסק !
קצת טרולינג שלא מניב כלום חוץ מערמות זבל שיש בתקופה הזו
מגיעים לנקודה, והדבר הכי חשוב לי לבדוק זה איך הסירה מתנהגת בים כזה גלי, והסירה פצצה !!!!
אני מבסוט מבחינתי גם ככה לסיים היה מעולה.
איך שהמחשבה נגמרת - אסף השותף עם פצצה על החכה ואחרי מאבק עיקש עולה לו לוקוס לבן יפיפה,
אנחנו מבינים שיש לנו עסק עם לוכד הלוקוסים אסף נגר שבנתיים יש לו 2 מתוך 2 מול הלוקוסים.
יואב בחרטום מקבל ביקור מטרכון יפיפה ומורד כלאחר כבוד בתור פתיון חי - אבל לא נותן עבודה, ונשאר להיות פתיון בגרירה עם חצאית - שגם לא הניב כלום.
לאחר כמה דקות, אני מקבל משקולת בקצה שלא עושה כלום, ואני מתלבט אם יש דג או כלום, וגם אבו כמובן נלקחת בחשבון.
אבל כאשר הדג מגיע לסירה, אין ספק טונית חמודה שמתחילה להבין שהיא לכודה ובדרך להיות סושי....ולכן פתחה מבערים ונתנה פייט כייפי ומכובד, אני מבחינתי משחק עם הדג, ונותן לו חופש פעולה כדי למצות את הפייט עד הסוף, אחרי כמה דקות, גאנץ' וניקוז דם.
הלוקוס הפך להיות ארוחת חריימה דשנה והטונית הפכה להיות סושי טעים !
רק שימשיך ככה !