פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אין דברים כאלה ,או שלפעמים אולי |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אין דברים כאלה ,או שלפעמים אולי (נקרא 9139 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
המפגשים האלה לא פשוטים, ומעבר לניסיון וציוד טוב, הם מצריכים גם לא מעט מזל... כל זמן שאנחנו עובדים עם ציוד מדיום (גם מקל על 120 עם רולר 6000 וחוט 3 pe נחשב מדיום במגרש בזה), ידו של הדג היא על העליונה בנקודת הפתיחה, ובדקות הראשונות כשהוא מנצל את האנרגיה המתפרצת שלו- הוא שולט במשחק. לכן, ומניסיון (גם מניסיון שלי ממש בימים האחרונים בהם אני דג כרגע בחו"ל), ברוב המקרים כנראה שהדג ינצח... אבל אצלנו כל פיספוס כזה רק מרים את המוטיבציה גבוה יותר, ואנחנו רק מחכים למפגש הבא. ובסוף המפלץ גם יתפס ויעלה לחוף, במוקדם או במאוחר. בהצלחה בסיבוב הבא!
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חתיכת סיפור זה  אחלה דווח דייג שבעולם  שתצליח להביא אותו בפעם הבאה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שרון אם למישהו מגיע חוויה כזו זה לך שמח שנהנת מפייט של השמחות ומאחל לך שבפעם הבאה הוא גם יקפץ לך על החוף בהצלחה
|
|
|
|
|
ד"וח יפיפה שרון.. פעם הבאה בעזרת השם הוא אצלך!!
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
אחד הדוחות היפים שקראתי ( יש לי מה ללמוד...) חוויה נדירה!!!
|
-------------------------------
|
|
|
|
 |
|
|
המפגשים האלה לא פשוטים, ומעבר לניסיון וציוד טוב, הם מצריכים גם לא מעט מזל... כל זמן שאנחנו עובדים עם ציוד מדיום (גם מקל על 120 עם רולר 6000 וחוט 3 pe נחשב מדיום במגרש בזה), ידו של הדג היא על העליונה בנקודת הפתיחה, ובדקות הראשונות כשהוא מנצל את האנרגיה המתפרצת שלו- הוא שולט במשחק. לכן, ומניסיון (גם מניסיון שלי ממש בימים האחרונים בהם אני דג כרגע בחו"ל), ברוב המקרים כנראה שהדג ינצח... אבל אצלנו כל פיספוס כזה רק מרים את המוטיבציה גבוה יותר, ואנחנו רק מחכים למפגש הבא. ובסוף המפלץ גם יתפס ויעלה לחוף, במוקדם או במאוחר. בהצלחה בסיבוב הבא!
לצערי אני מהאנשים שלא סומכים על מזל ומאמינים בעבודה קשה,לדעתי עם התאמות נכונות ויותר ניסיון גם הגדול שבדגים יפרפר על החוף יש יתרון עצום לאדם על החיה וזה המוח ״כי מותר האדם מן הבהמה״,בני האדם הוציאו אינטאסים ויוציאו אינטאסים כמו שבני האדם החליטו להגיע לירח,הכל שאלה של השקעה ומוכנות. כל זה בודאי שלא גורע או מבטל את עניין ההשגחה על כל בריה. ולא יתפס דג ללא אישור מלמעלה. הפעם נגזר עליו להמשיך לשחות, ואין מה לעשות מול זה . חתיכת סיפור זה  אחלה דווח דייג שבעולם  שתצליח להביא אותו בפעם הבאה  שרון אם למישהו מגיע חוויה כזו זה לך שמח שנהנת מפייט של השמחות ומאחל לך שבפעם הבאה הוא גם יקפץ לך על החוף בהצלחה
ד"וח יפיפה שרון.. פעם הבאה בעזרת השם הוא אצלך!!
אחד הדוחות היפים שקראתי ( יש לי מה ללמוד...) חוויה נדירה!!!
תודה חברים 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
לצערי אני מהאנשים שלא סומכים על מזל ומאמינים בעבודה קשה,לדעתי עם התאמות נכונות ויותר ניסיון גם הגדול שבדגים יפרפר על החוף יש יתרון עצום לאדם על החיה וזה המוח ״כי מותר האדם מן הבהמה״,בני האדם הוציאו אינטאסים ויוציאו אינטאסים כמו שבני האדם החליטו להגיע לירח,הכל שאלה של השקעה ומוכנות. כל זה בודאי שלא גורע או מבטל את עניין ההשגחה על כל בריה. ולא יתפס דג ללא אישור מלמעלה. הפעם נגזר עליו להמשיך לשחות, ואין מה לעשות מול זה . ידידי שרון, שנינו בטוח מסכימים, שדייג הוא לא עניין של מזל אלא של לעשות את הדבר הנכון במקום הנכון, הבנה של סיטואציות, קריאה נכונה של הים, איתור וזיהוי דג המטרה ועבודה נכונה מולו. מי שסומך על המזל חוזר הביתה בידיים ריקות ותמיד בטוח שפשוט אין לו מזל... אלמנט המזל שהזכרתי הוא בעצם די מקביל למה שאתה רואה כהשגחה- אם הדג לא שלך, הוא ישחה לתקלה, ירד לסלעים או פשוט יתנתק, עם או בלי הדמוי, בטח ובטח כשמדובר בדגים של 20+ קילו על סט שהוא פחות מסלטיגה דוג פייט 7000 עם חוט 10 pe.... לרוץ, עם רולר 6000, הוא ירוץ, כמה ולאן- ההשפעה שלנו בשלב הזה היא עשירית מאחוז. ועדיין, יש לנו עליונות באינטליגנציה על פני הדג, וכן, אנשים מוציאים דגים כאלה כל הזמן, אבל מה לעשות- לא הכל בידי האדם שאוחז בחכה...
|
|
|
|
|
 |
|
|
לצערי אני מהאנשים שלא סומכים על מזל ומאמינים בעבודה קשה,לדעתי עם התאמות נכונות ויותר ניסיון גם הגדול שבדגים יפרפר על החוף יש יתרון עצום לאדם על החיה וזה המוח ״כי מותר האדם מן הבהמה״,בני האדם הוציאו אינטאסים ויוציאו אינטאסים כמו שבני האדם החליטו להגיע לירח,הכל שאלה של השקעה ומוכנות. כל זה בודאי שלא גורע או מבטל את עניין ההשגחה על כל בריה. ולא יתפס דג ללא אישור מלמעלה. הפעם נגזר עליו להמשיך לשחות, ואין מה לעשות מול זה . ידידי שרון, שנינו בטוח מסכימים, שדייג הוא לא עניין של מזל אלא של לעשות את הדבר הנכון במקום הנכון, הבנה של סיטואציות, קריאה נכונה של הים, איתור וזיהוי דג המטרה ועבודה נכונה מולו. מי שסומך על המזל חוזר הביתה בידיים ריקות ותמיד בטוח שפשוט אין לו מזל... אלמנט המזל שהזכרתי הוא בעצם די מקביל למה שאתה רואה כהשגחה- אם הדג לא שלך, הוא ישחה לתקלה, ירד לסלעים או פשוט יתנתק, עם או בלי הדמוי, בטח ובטח כשמדובר בדגים של 20+ קילו על סט שהוא פחות מסלטיגה דוג פייט 7000 עם חוט 10 pe.... לרוץ, עם רולר 6000, הוא ירוץ, כמה ולאן- ההשפעה שלנו בשלב הזה היא עשירית מאחוז. ועדיין, יש לנו עליונות באינטליגנציה על פני הדג, וכן, אנשים מוציאים דגים כאלה כל הזמן, אבל מה לעשות- לא הכל בידי האדם שאוחז בחכה... אם כך אנחנו מתכונים לאותו דבר קובי  ושניזכה לרולר שדיברת במהרה בימנו,חלום 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
 |
|
|
לצערי אני מהאנשים שלא סומכים על מזל ומאמינים בעבודה קשה,לדעתי עם התאמות נכונות ויותר ניסיון גם הגדול שבדגים יפרפר על החוף יש יתרון עצום לאדם על החיה וזה המוח ״כי מותר האדם מן הבהמה״,בני האדם הוציאו אינטאסים ויוציאו אינטאסים כמו שבני האדם החליטו להגיע לירח,הכל שאלה של השקעה ומוכנות. כל זה בודאי שלא גורע או מבטל את עניין ההשגחה על כל בריה. ולא יתפס דג ללא אישור מלמעלה. הפעם נגזר עליו להמשיך לשחות, ואין מה לעשות מול זה . ידידי שרון, שנינו בטוח מסכימים, שדייג הוא לא עניין של מזל אלא של לעשות את הדבר הנכון במקום הנכון, הבנה של סיטואציות, קריאה נכונה של הים, איתור וזיהוי דג המטרה ועבודה נכונה מולו. מי שסומך על המזל חוזר הביתה בידיים ריקות ותמיד בטוח שפשוט אין לו מזל... אלמנט המזל שהזכרתי הוא בעצם די מקביל למה שאתה רואה כהשגחה- אם הדג לא שלך, הוא ישחה לתקלה, ירד לסלעים או פשוט יתנתק, עם או בלי הדמוי, בטח ובטח כשמדובר בדגים של 20+ קילו על סט שהוא פחות מסלטיגה דוג פייט 7000 עם חוט 10 pe.... לרוץ, עם רולר 6000, הוא ירוץ, כמה ולאן- ההשפעה שלנו בשלב הזה היא עשירית מאחוז. ועדיין, יש לנו עליונות באינטליגנציה על פני הדג, וכן, אנשים מוציאים דגים כאלה כל הזמן, אבל מה לעשות- לא הכל בידי האדם שאוחז בחכה... אם כך אנחנו מתכונים לאותו דבר קובי  ושניזכה לרולר שדיברת במהרה בימנו,חלום  איזה שיחות קלאס... אינטיאס או לא... העיקר לשבח את בורא עולם, אשריך שרון.. קובי, מבלי להכנס לענייני דת מולך, יש שקוראים לזה מזל, יש שקוראים לזה גורל ויש שקוראים לזה השגחה... (אני הלכתי על השגחה כמובן  ) אבל כולנו מסכימים על "ההשתדלות"... פעם הבאה שתגיע לדרום שיעור תורה באמונה על אחריות שרון, נעילות של פלמידה עלי ועליך... 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 20, 2018, 21:57:20 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חברים, אשמח לשבת איתכם תמיד, עם בירה ביד או חכה, לדבר על טבעם של דגים או של בני אדם... בכיף
|
|
|
|
|
לא יודע איך דלגתי על הדוח הה אבל עכשיו אחרי שקראתי אותו ........פשששששששששששש הדלקת אותי אש  הזכרת לי שגם אצלי יושב סט כבד לזירזור שלדעתי לא ראה אור כבר שנתיים  (ביסט מאסטר 80-120) בכל מקרה תענוג של חוויה היתה לך אני בטוח מהכרותי איתך כי זה לא סוף הסיפור ....  בהצלחה ידידי וקובי ....שאתה מגיע למפגש בדרום תן צלצול אני אגיע מהצפון ...נפתח פרלמנט אינטיאסים ואנשים 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 21, 2018, 11:15:00 AM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
 |
|
|
לצערי אני מהאנשים שלא סומכים על מזל ומאמינים בעבודה קשה,לדעתי עם התאמות נכונות ויותר ניסיון גם הגדול שבדגים יפרפר על החוף יש יתרון עצום לאדם על החיה וזה המוח ״כי מותר האדם מן הבהמה״,בני האדם הוציאו אינטאסים ויוציאו אינטאסים כמו שבני האדם החליטו להגיע לירח,הכל שאלה של השקעה ומוכנות. כל זה בודאי שלא גורע או מבטל את עניין ההשגחה על כל בריה. ולא יתפס דג ללא אישור מלמעלה. הפעם נגזר עליו להמשיך לשחות, ואין מה לעשות מול זה . ידידי שרון, שנינו בטוח מסכימים, שדייג הוא לא עניין של מזל אלא של לעשות את הדבר הנכון במקום הנכון, הבנה של סיטואציות, קריאה נכונה של הים, איתור וזיהוי דג המטרה ועבודה נכונה מולו. מי שסומך על המזל חוזר הביתה בידיים ריקות ותמיד בטוח שפשוט אין לו מזל... אלמנט המזל שהזכרתי הוא בעצם די מקביל למה שאתה רואה כהשגחה- אם הדג לא שלך, הוא ישחה לתקלה, ירד לסלעים או פשוט יתנתק, עם או בלי הדמוי, בטח ובטח כשמדובר בדגים של 20+ קילו על סט שהוא פחות מסלטיגה דוג פייט 7000 עם חוט 10 pe.... לרוץ, עם רולר 6000, הוא ירוץ, כמה ולאן- ההשפעה שלנו בשלב הזה היא עשירית מאחוז. ועדיין, יש לנו עליונות באינטליגנציה על פני הדג, וכן, אנשים מוציאים דגים כאלה כל הזמן, אבל מה לעשות- לא הכל בידי האדם שאוחז בחכה... אם כך אנחנו מתכונים לאותו דבר קובי  ושניזכה לרולר שדיברת במהרה בימנו,חלום  איזה שיחות קלאס... אינטיאס או לא... העיקר לשבח את בורא עולם, אשריך שרון.. קובי, מבלי להכנס לענייני דת מולך, יש שקוראים לזה מזל, יש שקוראים לזה גורל ויש שקוראים לזה השגחה... (אני הלכתי על השגחה כמובן  ) אבל כולנו מסכימים על "ההשתדלות"... פעם הבאה שתגיע לדרום שיעור תורה באמונה על אחריות שרון, נעילות של פלמידה עלי ועליך...  אלירן שאתה דג אין שיעור ואין תורה רק רתיחות אתה רואה  לא יודע איך דלגתי על הדוח הה אבל עכשיו אחרי שקראתי אותו ........פשששששששששששש הדלקת אותי אש  הזכרת לי שגם אצלי יושב סט כבד לזירזור שלדעתי לא ראה אור כבר שנתיים  (ביסט מאסטר 80-120) בכל מקרה תענוג של חוויה היתה לך אני בטוח מהכרותי איתך כי זה לא סוף הסיפור ....  בהצלחה ידידי וקובי ....שאתה מגיע למפגש בדרום תן צלצול אני אגיע מהצפון ...נפתח פרלמנט אינטיאסים ואנשים  שחר וקובי מוזמנים בכיף למפגש חופי של דייג וסתלבט רק תאותתו לפני
|
|
|
|
חיים השמן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סיכום יפה לסיפור יפה זה באמת החלק הכי יפה בדייג, לתפוס מפלצת
בהצלחה בפעם הבאה
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
גם אצלי עקב עומס עבודה ומשפחה הדוח הנפלא הזה הצליח לברוח מתחת לראדר. אבל הנה , מישהו הצליח לגלות לי אותו (תודה לחיים השמן  ). בקיצור אחי , דוח לפנים , עבודה מול אינטיאסים בסדר גודל כזה מחייבים ניסיון רב. לא רק ציוד מתאים ומזל , גם הרבה ניסיון. הראשונים חרוב בורחים , הם מנצלים את חוסר הניסיון את ההתרגשות היתרה ואת הציוד המינימלי וחוסר המוכנות. אבל מספיקה בריחה אחת בכדי להשכיל , ללמוד ולחקור. המוכנות שלך לפעם הבאה תהיה הרבה יותר טובה. ואני בטוח שתבוא חשבון עם המשפחה הזו.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|