פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אין דברים כאלה ,או שלפעמים אולי |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אין דברים כאלה ,או שלפעמים אולי (נקרא 9140 פעמים) |
הדפסה |
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוויה מחשמלת להרגיש אינטיאס על מקל, אני מקווה שהיית עם קרס בודדת על הג'יג, כי עם משולשת הפה רוב הסיכויים שהדג לא ישרוד.
הקרסים על הווילאמסון הם סינגל הוק ,ואני מאמין שהדג גירד את הדמוי מעליו. 
|
|
|
|
אלבקור
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואו דו"ח יפה מאוד, נהנתי כל רגע
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרון  איזו חוויה מיוחדת זכית לחוות. חווייה שתזכר לך להרבה זמן, אבל תחתן לך תאבון לנסות שוב  באינטיאסים חמורים, רוב הסיכוי בד"כ לטובתם בעיקר באיזורי שוברי גלים.
|
-------------------------------
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה לא דו"ח, זה סרט מתח  נשמעת כאחת החוויות שתיקח לעוד הרבה זמן, 15 דקות בגן עדן  יש לי תחושה שנזכה בקרוב לדו"ח נקמה בקרוב... גיל
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אך הגעת אלי חיוור ורועד הדג נתן לך מנת ייתר של אטרףףףףףףף  לא מפגש ראשון שלך עם הענק הפעם היית מצוייד בהתאם למרות שנעלת בטווח העליון של הסט מיפלץ מארץ המפלצות זכית לחוויה איכותית עם טעם של עוד והלמידה שלך בנושא תורמת לכלל כרגיל אלוף עת לזרוע ועת לקצור 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שרון, חוויה של פעם בחיים פייט כזה מהחוף, גם אם לא הגיע לצלחת העיקר שנהנית מעוצמתו של המפלץ
|
|
|
|
|
אחחח שרונאס, אשתי אומרת לי עכשיו "מה אתה רואה במחשב שאתה ככה מחייך?!"  האירוע "הטרגי" הזה, יהיה חקוק בזכרוננו, לא רק בגלל הדג והחוויה, אלא גם במה שקרה לך בגוף לאחר מכן... הרגשתי את הזרמים שלך אפילו אחרי שבוע....  , היית נראה חצי זומבי... חחחחחח כל כך מבין אותך ואת הרגשת התיסכול, אך מצד שני, לוקח את החוויה, ההתקדמות, והמלחמה מול הטרקטורונים האלה... אני לא אכניס את החוויה האישית שלי לדו"ח שלך, אולי בהזדמנות אכתוב לי דו"ח סיכום... רק להזכיר לך מי ישב לך על הראש להחזיק את הסט הכבד באוטו...  אחי היקר, זו התחלה של המערכה, סומך עליך!  הקרדיט להוצאת הסט הכבד מהמחסן בהחלט שמור לך, מה שקרה לי בגוף הייתה קריסה לאחר שבוע שכמעט לא ישנתי פלוס שעות רבות בעבודה פלוס תזונה קצת לקויה פלוס אינטאס שמצא מתי להתחבר והרי המתכון לבן אדם מפורק ,אם היה תופס אותי ביום אחר,הייתי יכול אולי להילחם איתו ביתר אגרסיביות ,שזו המסקנה העיקרית בתפיסת אינטיאס גדול מעל שובר אסור לתת לו לסובב את הראש למטה,חייב לתת לו יד על השפויה ובכל הכח להרים אותו ועדיף p.e 3 ואפילו 4 כדי להילחם איתו ראש בראש לפני שצולל לתקלה . לומדים ומקוים לטוב לבאות.
|
|
|
|
|
 |
|
|
אני זוכר בזמנו אז התייעצתי איתך בקשר לסט כבד שאני רוצה לעבור אליו ואתה אמרת למה לך ?זה כבד ומעייף  ובכל זאת קניתי ועבדתי עם סט כבד כל העונה עם גיגים מ50 ועד 80 פלוס ובובות גדולות ולא התעייפתי מזה אבל זאת חוייה שלא תשכח אצלי,בסוף מכרתי את הסט עקב שבזבזתי זמן על הדג הזה ואני יודע שלוקח זמן לטרגט אותו גם אם לא בשנה הראשונה אז בשנייה או בשלישית כל ים רגוע עם הסט וכלום לא הלך לי ועבדתי כמו שצריך ובסוף ירדתי מזה כי עם היציאות כמו שלנו והמרחק נסיעה מהים לא היה לי שווה לבזבז זמן יקר ועברתי לסט קל יותר שהניב יותר תוצאות  שרון אתה מזרזר אלוף אין ספק ושמח בשבילך שחווית נעילה של משאית וולוו והרגשת את הבהמה סוף סוף דוח מאוד מעניין ונהנתי מאוד חוויה אדירה שמריצה אדרנלין ונעילת בירכיים ,אני בטוח שתראה לו את היבשה פעם הבאה כי בזה אתה עקשן כמו שהיה לך עם הפלמידות הראשונות לעונה  נ.ב בסוף השארת את הסט הכבד ששמת למכירה לא ממזמן אני מבין ,שתסריח מדגים  אסלן... סט כבד ,מיעוט תקיפות ועונה קצרה של גדולים הופכים את הנישה של הזרזור הכבד נחלתם של מעטים,אני אישית מעדיף ריבוי תקיפות של קטנים מאשר דג גדול אחד בעונה או אפילו 5. לדעתי אתה צריך מקל 10-50 עם רולר 5000 ואתה מסודר לעונת החורף. ותקוה שיפול דג לא גדול מידי  בהצלחה רבה איש
|
|
|
|
|
וואו איזה דוח השארת אותי במתח כל הקריאה יאללה אני בטוח שפעם הבאה אתה מוציא ואותו
פיי יאאא איזו חוויה, לא יאמן בפעם הבאה הוא יהיה אצלך ! אמן
תודה חברים ב״ה
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
 |
|
|
אני זוכר בזמנו אז התייעצתי איתך בקשר לסט כבד שאני רוצה לעבור אליו ואתה אמרת למה לך ?זה כבד ומעייף  ובכל זאת קניתי ועבדתי עם סט כבד כל העונה עם גיגים מ50 ועד 80 פלוס ובובות גדולות ולא התעייפתי מזה אבל זאת חוייה שלא תשכח אצלי,בסוף מכרתי את הסט עקב שבזבזתי זמן על הדג הזה ואני יודע שלוקח זמן לטרגט אותו גם אם לא בשנה הראשונה אז בשנייה או בשלישית כל ים רגוע עם הסט וכלום לא הלך לי ועבדתי כמו שצריך ובסוף ירדתי מזה כי עם היציאות כמו שלנו והמרחק נסיעה מהים לא היה לי שווה לבזבז זמן יקר ועברתי לסט קל יותר שהניב יותר תוצאות  שרון אתה מזרזר אלוף אין ספק ושמח בשבילך שחווית נעילה של משאית וולוו והרגשת את הבהמה סוף סוף דוח מאוד מעניין ונהנתי מאוד חוויה אדירה שמריצה אדרנלין ונעילת בירכיים ,אני בטוח שתראה לו את היבשה פעם הבאה כי בזה אתה עקשן כמו שהיה לך עם הפלמידות הראשונות לעונה  נ.ב בסוף השארת את הסט הכבד ששמת למכירה לא ממזמן אני מבין ,שתסריח מדגים  אסלן... סט כבד ,מיעוט תקיפות ועונה קצרה של גדולים הופכים את הנישה של הזרזור הכבד נחלתם של מעטים,אני אישית מעדיף ריבוי תקיפות של קטנים מאשר דג גדול אחד בעונה או אפילו 5. לדעתי אתה צריך מקל 10-50 עם רולר 5000 ואתה מסודר לעונת החורף. ותקוה שיפול דג לא גדול מידי  בהצלחה רבה איש אחאח שרון זה מה שעשיתי עברתי לסט של 10-50 עם רולר 4000 וברוך השם מרוצה עד מאוד ורגוע  המון תודה איש 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 09, 2018, 19:25:36 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דו"ח וחוויה ,עוד יגיע אחד עד החוף אני בטוח. איך הרגיש לך והתנהג הבלאק הול 1062 עם דג כזה בקצה ? בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
 |
|
|
אני זוכר בזמנו אז התייעצתי איתך בקשר לסט כבד שאני רוצה לעבור אליו ואתה אמרת למה לך ?זה כבד ומעייף  ובכל זאת קניתי ועבדתי עם סט כבד כל העונה עם גיגים מ50 ועד 80 פלוס ובובות גדולות ולא התעייפתי מזה אבל זאת חוייה שלא תשכח אצלי,בסוף מכרתי את הסט עקב שבזבזתי זמן על הדג הזה ואני יודע שלוקח זמן לטרגט אותו גם אם לא בשנה הראשונה אז בשנייה או בשלישית כל ים רגוע עם הסט וכלום לא הלך לי ועבדתי כמו שצריך ובסוף ירדתי מזה כי עם היציאות כמו שלנו והמרחק נסיעה מהים לא היה לי שווה לבזבז זמן יקר ועברתי לסט קל יותר שהניב יותר תוצאות  שרון אתה מזרזר אלוף אין ספק ושמח בשבילך שחווית נעילה של משאית וולוו והרגשת את הבהמה סוף סוף דוח מאוד מעניין ונהנתי מאוד חוויה אדירה שמריצה אדרנלין ונעילת בירכיים ,אני בטוח שתראה לו את היבשה פעם הבאה כי בזה אתה עקשן כמו שהיה לך עם הפלמידות הראשונות לעונה  נ.ב בסוף השארת את הסט הכבד ששמת למכירה לא ממזמן אני מבין ,שתסריח מדגים  אסלן... סט כבד ,מיעוט תקיפות ועונה קצרה של גדולים הופכים את הנישה של הזרזור הכבד נחלתם של מעטים,אני אישית מעדיף ריבוי תקיפות של קטנים מאשר דג גדול אחד בעונה או אפילו 5. לדעתי אתה צריך מקל 10-50 עם רולר 5000 ואתה מסודר לעונת החורף. ותקוה שיפול דג לא גדול מידי  בהצלחה רבה איש אחאח שרון זה מה שעשיתי עברתי לסט של 10-50 עם רולר 4000 וברוך השם מרוצה עד מאוד ורגוע  המון תודה איש  תורה לאל אסלן עם איזה חכה אתה עובד? אחלה דו"ח וחוויה ,עוד יגיע אחד עד החוף אני בטוח. איך הרגיש לך והתנהג הבלאק הול 1062 עם דג כזה בקצה ? בהצלחה בבאות
תודה דוב המקל הרגיש פנטסטי כיף גדול, הייתי מחליף את החוט באותה סיטואציה ל3 pe,היה שלב ששמתי את היד על השפויה ומשכתי והרגשתי את המתיחה של החוט שעוד קצת אני קורע, עוד כמה ליב׳ בעובי היה נותן לי יתרון משמעותי בעצירה של הדג שרץ לתקלה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ללא ספק שרון, חוויה מטורפת..... נתת דו"ח מרתק על החוויה.... חוויה שלא תשכח למרות הבריחה.... תשתדל לעשות את ההתאמות המתבקשות מבחינת הציוד... נקווה שבפעם הבאה הדג לא ירוץ אל התקלה.. מאחל לך לפעם הבאה שנראה אותך עם הדג בחוץ
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
 |
|
|
אני זוכר בזמנו אז התייעצתי איתך בקשר לסט כבד שאני רוצה לעבור אליו ואתה אמרת למה לך ?זה כבד ומעייף  ובכל זאת קניתי ועבדתי עם סט כבד כל העונה עם גיגים מ50 ועד 80 פלוס ובובות גדולות ולא התעייפתי מזה אבל זאת חוייה שלא תשכח אצלי,בסוף מכרתי את הסט עקב שבזבזתי זמן על הדג הזה ואני יודע שלוקח זמן לטרגט אותו גם אם לא בשנה הראשונה אז בשנייה או בשלישית כל ים רגוע עם הסט וכלום לא הלך לי ועבדתי כמו שצריך ובסוף ירדתי מזה כי עם היציאות כמו שלנו והמרחק נסיעה מהים לא היה לי שווה לבזבז זמן יקר ועברתי לסט קל יותר שהניב יותר תוצאות  שרון אתה מזרזר אלוף אין ספק ושמח בשבילך שחווית נעילה של משאית וולוו והרגשת את הבהמה סוף סוף דוח מאוד מעניין ונהנתי מאוד חוויה אדירה שמריצה אדרנלין ונעילת בירכיים ,אני בטוח שתראה לו את היבשה פעם הבאה כי בזה אתה עקשן כמו שהיה לך עם הפלמידות הראשונות לעונה  נ.ב בסוף השארת את הסט הכבד ששמת למכירה לא ממזמן אני מבין ,שתסריח מדגים  אסלן... סט כבד ,מיעוט תקיפות ועונה קצרה של גדולים הופכים את הנישה של הזרזור הכבד נחלתם של מעטים,אני אישית מעדיף ריבוי תקיפות של קטנים מאשר דג גדול אחד בעונה או אפילו 5. לדעתי אתה צריך מקל 10-50 עם רולר 5000 ואתה מסודר לעונת החורף. ותקוה שיפול דג לא גדול מידי  בהצלחה רבה איש אחאח שרון זה מה שעשיתי עברתי לסט של 10-50 עם רולר 4000 וברוך השם מרוצה עד מאוד ורגוע  המון תודה איש  תורה לאל אסלן עם איזה חכה אתה עובד? אחלה דו"ח וחוויה ,עוד יגיע אחד עד החוף אני בטוח. איך הרגיש לך והתנהג הבלאק הול 1062 עם דג כזה בקצה ? בהצלחה בבאות
תודה דוב המקל הרגיש פנטסטי כיף גדול, הייתי מחליף את החוט באותה סיטואציה ל3 pe,היה שלב ששמתי את היד על השפויה ומשכתי והרגשתי את המתיחה של החוט שעוד קצת אני קורע, עוד כמה ליב׳ בעובי היה נותן לי יתרון משמעותי בעצירה של הדג שרץ לתקלה  מקל של זינאק 10-50 jaw breaker ושרון בסט הכבד אל תחשוב פעמיים תעבור לחוט 3 pe אתה תרגיש את העוצמה והביטחון
|
|
|
|
|
וווואאאאאווווו!!! איזה דוח מדהיםםם פשוט חלם!!!! נהנתי מאוד לקרוא... העלת לי ת'אנדרנלין תוך כדי קריאה...
שרון יא אלוף.. ההתמדה שלך בים מביאה אותך גם לימים המיוחדים האלה. חוייה מדהימה ,באמת חלום. מקווה שפעם הבאה תתמקד בהם יותאר ותביא אותו אליך!! כ
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|