כמו שידידי רפי אמר, ותודה רפי על הפרגון כל הדוחות והמאמרים בפורום הם אך ורק למטרת הקוראים ואלו שרוצים ללמוד את התחום, ואכן אם אתה מעוניין להיכנס לתחום המאמרים והדוחות הן דרך מעולה הם מסכמים כמעט 13 שנים של דייג קרפיונים.
בכל מקרה אם תרצה תוכל להצטרף אלינו וללמוד.
המאמר האחרון שלי דווקא יתאים לך מאוד כי הוא מקיף גם את אלו שלא בעלי יכולת או עם ציוד וזמן מספיק.
בכל מקרה לסיום תדע שיש כמה פרמטרים בדייג קרפיונים שמשפיעים לחלוטין על התוצאות שאתה תשיג והם
זמן,מיקום,ויכולת.
גם אני מגיע מירושלים לדייג אבל אני משקיע סופש במינימום ולא מצפה ממך גם כן לעשות זאת, גם אם אתה מגיע ליום זה טוב.
מציע לך להגיע בשעות הלילה המאוחרות 03:00 משהו כזה על מנת להתארגן ולזרוק מקלות כבר ב 04:00 או קצת יותר מאוחר.
מיקום כמו שאמרתי ממה שאני יודע צינברי ימין עד הסוף אתה מגיע לסוף החוף וממשיך על קו החוף עוד 300-400 מטרים ומתמקם.
העומק הוא לא מה שמעניין אותך כי אנחנו לא מחפשים עומק, קודם כל המים עלו מאוד והטמפרטורה שלהם סביב ה 17 מעלות כך שאין צורך לחפש עומקים אלא להפך, 1.5-4 מטר זה לגמרי מספיק.
והדבר האחרון הוא השקעה וזה לדעתי הכי חשוב, אין מה לעשות זה דייג טובעני מאוד, אז כנס למים עם הסרבל כמה שאתה יכול ותזרוק כמה שניתן.
אם אתה מפדר אל תתחכם, תירס טייגר נאטס וזהו.
קרא את המאמרים הם ימלאו לך הרבה חורים בסיפור, ובהצלחה.
בקרוב יעלה עוד דוח רק שאמצא זמן לכתוב אותו