הדו"ח: שלום לכולם, הרבה זמן לא העלתי דו"ח והרבה זמן חיכיתי לצלם סירטון של פלמידה.. לצערי הדגים אצלנו בים לא באים בקלות ודרושות הרבה יציאות לים בשביל דג פה ושם (לפחות אצלי..) תמיד אחרי שאני תופס דג אני מנסה להיזכר איך עבדתי כשהוא נתפס וברוב המוחלט של הפעמים אני לא מצליח להיזכר (בגלל עשרות הזריקות בכל יציאה..) והפעם יש תיעוד! נתתי לבובה לשקוע קצת לפני שגילגלתי וטוב לדעת שיש גם אופציה כזאת (כמובן רק עם עובדים עם בובה שוקעת, וזאת ספציפית שוקעת כמו אבן ) מקווה שתהנו מהסירטון, אני מודע לכך שהמיקום של המצלמה פוגע בחוויה אך זהו המקום הכי נוח.. אולי אני אנסה לשים אותה על הכתף כמו תוכי
יפה מאוד, אלון. ההארדקור הוא שוחט פלמידות ידוע עם רקורד מרשים, בהחלט כלי חשוב בקופסת הדמויים לעונה הרלוונטית. הסירטון אמנם קצת לא נוח מבחינת הזוית, אבל עד לתחילת העבודה מול הדג הוא הראה את כל מה שצריך, הזריקה, הטכניקה, הנעילה וההוקסט- פגז. דרך אגב, אני גם עובד עם אותו החוט כמו שלך בסט השור ג'יג שלי, אבל בטסט 27 ק"ג. מה ההתרשמות שלך ממנו? מרוצה? נדמה לי שהטסט 'קצת' גדול על הסט שלך, אבל אני מניח שאתה מבין את המשמעות, ובתור ילד גדול אתה לוקח את הסיכונים בחשבון... יופי של דוח ויופי של סרטון, תודה על השיתוף!
יפה מאוד, אלון. ההארדקור הוא שוחט פלמידות ידוע עם רקורד מרשים, בהחלט כלי חשוב בקופסת הדמויים לעונה הרלוונטית. הסירטון אמנם קצת לא נוח מבחינת הזוית, אבל עד לתחילת העבודה מול הדג הוא הראה את כל מה שצריך, הזריקה, הטכניקה, הנעילה וההוקסט- פגז. דרך אגב, אני גם עובד עם אותו החוט כמו שלך בסט השור ג'יג שלי, אבל בטסט 27 ק"ג. מה ההתרשמות שלך ממנו? מרוצה? נדמה לי שהטסט 'קצת' גדול על הסט שלך, אבל אני מניח שאתה מבין את המשמעות, ובתור ילד גדול אתה לוקח את הסיכונים בחשבון... יופי של דוח ויופי של סרטון, תודה על השיתוף!
תודה על התגובה! אכן דמוי מנצח. בסידרה שאני קניתי אם אני לא טועה אין 27 ק"ג... יש 10, 15, 22, 32, 39, 51, 67... אני מרוצה מהחוט ויודע שהוא "גדול על הסט" אבל הוא נותן ים של ביטחון מול סלעים ודגים וזה מה שחיפשתי.. אין ספק שהמרחק זריקה מתקצר משמעותית אבל לי זה שווה.. אולי פעם הבאה אני אקנה את ה-22 ק"ג.
שיחקת אותה ובגדול אחלה פלמידה ומסכים מאוד עם קובי אלון חוט מאוד חזק יחסית למקל תיקח את זה בחשבון כי בים יש הפתעות sml31;ויכולים לבוא לך על דמויים קטנים גם מפלצות אז חוט חזק ביחס למקל זה מתכון לאסון המשך להצליח ותודה על השיתוף
עריכה אחרונה: נובמבר 14, 2018, 17:17:38 PM על ידי אסלן
אחלה דו"ח, סרטון ודג תמיד מעניין אותי לראות את השליפה עצמה של הדג מהמים, והרבה פעמים דווקא את זה חותכים בעריכה... תודה על השיתוף
היי ניר תודה על התגובה ובקשר לשליפה של הדג, בסירטון הזה ספציפית היא לא נראתה בכלל לצערי וחתכתי התעכבות מיותרת.. אני גם אוהב לראות הכל עד הרגע האחרון אבל לצערי כאן לא צולם הכל.
תודה לכולם על התגובות ועוד משהו קטן לגבי החוט, אני יותר מאשמח לפגוש מפלצת שתשבור לי את המקל אבל לא נראה לי שזה יקרה משתי סיבות.. 1. אני עם קלאץ' פתוח אז לא נראה לי שזה יכול לקרות. 2. לצערי גיליתי בטסטים שעשיתי בבית שהחוט לא קרוב בכלל לטסט שהיצרן פירסם.. החוט התפוצץ ב10, 11 קילו (!) אבל חשוב לציין שהבדיקות נערכו ע"י 2 צדדים שמושכים את החוט ולא כמו שצריך (להרים עם החוט משקלים מהריצפה..)
עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2018, 00:35:15 AM על ידי -אלון-
תודה על התגובה! אכן דמוי מנצח. בסידרה שאני קניתי אם אני לא טועה אין 27 ק"ג... יש 10, 15, 22, 32, 39, 51, 67... אני מרוצה מהחוט ויודע שהוא "גדול על הסט" אבל הוא נותן ים של ביטחון מול סלעים ודגים וזה מה שחיפשתי.. אין ספק שהמרחק זריקה מתקצר משמעותית אבל לי זה שווה.. אולי פעם הבאה אני אקנה את ה-22 ק"ג.
תודה TookTook
אתה צודק, כרגע בדקתי. החוט שלי 22 ק"ג שהם 49 ליברה, עובי 0.18. לי הוא דווקא הגדיל את מרחק הזריקה, כי על אותו סט עבדתי לפני כן עם חוט 45 ליברה של ygk, שהיה בעובי 0.25.... החוט ללא ספק חזק יותר מהקודם, זה מהרבה ניסיון על אותו הסט אפ עם שניהם. חזק בקריעה וגם חזק בחיכוך!