אתה יכול לקרות לזה תופעה כי שנים לא הייתה פתיחת עונה מהחוף כמו השנה אני רואה ברגליים לוקוסים לבנים עצומים, ושאר טורפים שפשוט צובאים על החופים ,זה לא דגים של קילו שתיים שנפוצים בחוף,אלא דגי עומק מלומדי ים והולך להיות מעניין. אני מאמין שהתופעה מחזורית,כמו הסירוגיות בעץ הזית ובכלל בעצי הפרי שנותנים שנה חלשה שנה טובה ושנה מצויינת לסירוגין כך גם בים מחכים לדוח על הלוקוס הענק
שלום לכולם, השבוע תפסנו לוקוס לבן של 8.5 קילו (דו"ח ופרטים יעולו ע"י אסף נגר בקרוב מאד)
העניין הוא - שהשבוע נתפסו מעל 10 פרטים כאלו בחופנו, לדעתי תופעה שמעידה על פעילותו של הדג. האם מישהו יכול לשפוך אור על צירוף המקרים הזה?
(דג יחסית נדיר...)
אם חופינו כוונת לצפון - ההסבר פשוט: שמו של הלוקוס הלבן - דקר המכמורת, ולא בכדי... דג זה נמצא לעיתים על הריפים אך נמצא הרבה גם בחול ולא הרחק מהריפים - ונגרף ע"י המכמורתנים.. שנתיים ללא מכמורתנים בצפון - מאושששת את הלוקוס הלבן בגלל פחות דילול.
ללא קשר, לוקוסים לבנים נתפסים מעת לעת, לא כל כך נדיר...
שלום לכולם, השבוע תפסנו לוקוס לבן של 8.5 קילו (דו"ח ופרטים יעולו ע"י אסף נגר בקרוב מאד)
העניין הוא - שהשבוע נתפסו מעל 10 פרטים כאלו בחופנו, לדעתי תופעה שמעידה על פעילותו של הדג. האם מישהו יכול לשפוך אור על צירוף המקרים הזה?
(דג יחסית נדיר...)
אם חופינו כוונת לצפון - ההסבר פשוט: שמו של הלוקוס הלבן - דקר המכמורת, ולא בכדי... דג זה נמצא לעיתים על הריפים אך נמצא הרבה גם בחול ולא הרחק מהריפים - ונגרף ע"י המכמורתנים.. שנתיים ללא מכמורתנים בצפון - מאושששת את הלוקוס הלבן בגלל פחות דילול.
ללא קשר, לוקוסים לבנים נתפסים מעת לעת, לא כל כך נדיר...
העניין שהוא נתפס בכל הארץ באותו יום בצורה מפתיעה, זה שהוא נתפס מידי פעם - אני יודע