תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
3/11/2018 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:15 | דמוי דג בינוני - Molix 15G | פלמידה | 1 | 1.700 |
הדו"ח:
זו הייתה ירידה מתוכננת עם חברים כמו תמיד לבדוק את השטח פני עונת החורף שבאה עלינו בשלום ..
מארגן ציוד לילה לפני ...כמו תמיד מתעורר בארבע בבוקר ,מהר מאוד מתאפס על עצמי ..לוקח ציוד מעמיס על הרכב
ונוסע לכיוון הנקודה ,מגיע לנקודה חושך מוחלט שעון חורף וידוע שהשמש עולה מוקדם מאוד ..
מכניס דמוי מחברת Molix 15G צבע לבן פנינה עם גב ורוד ומתחיל לעבוד עם הדמוי לאחר כמה הטלות וממש ברגע של פס האור הראשון מהשמש אני מקבל תקיפה ורואה את המקל שלי מכופף קצת למטה מהר מאוד ובהתלהבות יש לציין ..אני נותן סט הוק כמו שצריך ,ואז הפלמידה מבינה שפה היא צריכה לתת פייט כמו שרק היא יודעת לתת ..ומתחילה לקחת לי חוט אני לא מאבד את הריכוז ונותן לה לקחת חוט לאחר עצירה של הפלמידה אני מתחיל להביא אותה לכיווני ..ואז שוב לאחר כמה סיבובים של אסיפת חוט היא שוב ותחת מבערים צוללת ולוקחת חוט אבל הפעם הרגשתי שאני צריך לצמצם אותה ולאזן קוחות בינה לביני ..ובאותו רגע אני סוגר קצת את הקלאץ' ..לאחר כמה קליקים קלים על הקלאץ' אני מבין שהאיזון הושלם ואני שוב מתחיל לעבוד ולאסוף את החוט שוב וצמצם מרחקים ..
לאחר כמה דקות של שיכרון חושים אני רואה צבע והדג אצלי ביד ...סמנתי עוד V ברשימה שלי וביעדיים האישיים שלי לתפיסת דגים בים התיכון .

למי שרוצה להרשם לערוץ הדיג הרשמי שלי ועדיין לא נרשם יכול לפרגן ולהרשם בקישור שמופיע למטה
https://www.youtube.com/channel/UCGP66SE5Y38STjL-f1mLS9Q/videos?view_as=subscriber