הסרטון הנוכחי מנקז את רגעי השיא שלי בדייג מתוקים בחו'ל. דייג במקומות מרהיבים וקסומים, וסימון וי על סוגי דגים שרק ניתן לחלום עליהם בארצנו. כאמור, דייג מתוקים הינו הדייג המועדף עלינו בארץ וגם בעולם. השילוב של הנחלים והאגמים וכל הירוק שמסביב תמיד משך אותי (עוד לפני שהתחלתי לדוג). האהבה שלי לדייג ולצילום משתלבת יחד מצויין והתוצאה לפניכם. https://www.youtube.com/embed/LidKugN_saU
סרטון יפיפה. גם אני דג בעיקר במתוקים בכל מיני מקומות בעולם בדיוק מאותן סיבות. לגבי הפורל, זה דג מאוד עדין. אם הכוונה היא לשחרר ושהדג גם ישאר בחיים אחר כך, חייבים להקפיד על כמה דברים. דבר ראשון, להרטיב ידיים כדי ששכבת ההגנה של הדג לא תרד. דבר שני, להשתמש ברשת (רצוי גומי) בתוך המים או במשטח נקי מחוץ למים. אני גם משתמש בקרסי barbless (אין לי מושג מה השם בעברית). חוץ מזה, נראה שממש נהנת. תמשיך לטייל ולהכיר עוד מקומות. אם ייצא לך להגיע לדרום אמריקה, אני יכול להמליץ לך על כמה אזורים מדהימים.
תענוג, ליאור, אין ספק שאתה נהנה מהתחביב המדליק שבחרת. המבחר אצלנו בארץ מצומצם, במתוק ובמלוח, והאפשרות לצאת למקומות אחרים, לאו דווקא רחוקים בהכרח, פותחת אפשרויות של דיג מינים מעניינים וגם אקשן שלא מוצאים אצלנו... יופי של סירטון, תודה על השיתוף!