פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   רולרים של חברת Daiwa במחירי חו"ל-לחברי הפורום הפעילים!מכירה או בארטר שווה ערך!!! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולרים של חברת Daiwa במחירי חו"ל-לחברי הפורום הפעילים!מכירה או בארטר שווה ערך!!! (נקרא 18649 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הדבר האמיתי ולא LT !!! מארט  בארטר חברים, בארטר - תנו בראש  מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות  אם אתה מעוניין לקנות, אני חושב שאפשר לעשות את המכירה בדואר גובינא. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/221אישית קניתי ככה מוצר ממישהו שגר בצפון ולא יכולתי להגיע אליו. אני לא אתן בדואר!!! מי שרוצה יבוא, יראה ויקח. ולא חתול בשק. מארט  בס"ד אני מעריך מאד את ההגינות שלך מארט. אני אישית לא הייתי חושש ממך בעניין הזה - סומך עליך ב- 100% בעיניינים הללו. הייתי קונה את זה ממך בעיניים עצומות. ואם ישבר בדרך? אני לא חנות . מגיע אליי מלא ציוד מחו"ל שמועבר ישר למטרות שיקום של נוער... אם אני מוכר, או עושה בארטר, הכסף או הציוד מגיע לאותו המקום... לכן גם מוכר במחיר עלות מינוס רק לחברי הפורום הפעילים על מנת להגביר את הפעילות והשיתוף בפורום!!! עזרה לחברי הפורום שיש כאן לא מעט שנהנו מן "ההטבות" בעבר ועל כך אני מאוד שמח. מארט  אם 20% מהאנשים במדינה היו כמוך מארט - היתה לנו מדינה נפלאה... יישר כוח...  נ.ב. מה מבחינתך ההגדרה של "חבר פורום פעיל"? מה עדיין נותר במלאי אם נותר?
|
|
|
|
|
 |
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות  אם אתה מעוניין לקנות, אני חושב שאפשר לעשות את המכירה בדואר גובינא. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/221אישית קניתי ככה מוצר ממישהו שגר בצפון ולא יכולתי להגיע אליו. אני לא אתן בדואר!!! מי שרוצה יבוא, יראה ויקח. ולא חתול בשק. מארט  בס"ד אני מעריך מאד את ההגינות שלך מארט. אני אישית לא הייתי חושש ממך בעניין הזה - סומך עליך ב- 100% בעיניינים הללו. הייתי קונה את זה ממך בעיניים עצומות. ואם ישבר בדרך? אני לא חנות . מגיע אליי מלא ציוד מחו"ל שמועבר ישר למטרות שיקום של נוער... אם אני מוכר, או עושה בארטר, הכסף או הציוד מגיע לאותו המקום... לכן גם מוכר במחיר עלות מינוס רק לחברי הפורום הפעילים על מנת להגביר את הפעילות והשיתוף בפורום!!! עזרה לחברי הפורום שיש כאן לא מעט שנהנו מן "ההטבות" בעבר ועל כך אני מאוד שמח. מארט  אם 20% מהאנשים במדינה היו כמוך מארט - היתה לנו מדינה נפלאה... יישר כוח...  נ.ב. מה מבחינתך ההגדרה של "חבר פורום פעיל"? מה עדיין נותר במלאי אם נותר? חבר פורום פעיל = חבר פורום משתף, ובשביל כאלה תמיד יהיה במלאי . מארט 
|
|
|
|
|
חברי פורום ואורחים יקרים, כ- 2500 כניסות והמון טלפונים... שוב פעם ברצוני להבהיר: א. תקף רק עבור חברי הפורום הפעילים! אורחים יקרים - והירשמו לפורום, הפכו לחברים פעילים ומשתפים. ב. הבארטר תקף לגבי הרולרים יחד או כל רולר בנפרד, כמובן בארטר שווה ערך... אז לא לחשוש, תנו בראש !!! מארט 
|
|
|
|
|
מארט תן דוגמא לבאטר ששווה לרולר 3500? מה אתה מחפש ? דמויים . מקל ? תן כיוון 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
מארט תן דוגמא לבאטר ששווה לרולר 3500? מה אתה מחפש ? דמויים . מקל ? תן כיוון  מקל...או Hard case 1.6m.... גם ככה הכל "עובר הלאה"... למה? אתה מעוניין? כבר עשית מ'ס בארטרים איתי... https://youtu.be/0WGVgfjnLqcמארט 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 12, 2019, 17:42:55 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
התבקשתי לתרום סט , עד 30 גרם+-... מחפש מקל בארטר על אחד הרולרים... יאללה באלגן  מארט 
|
|
|
|
|
התבקשתי לתרום סט , עד 30 גרם+-... מחפש מקל בארטר על אחד הרולרים... יאללה באלגן  מארט  גם מקל משומש, ברמה גבוהה במצב חדש, הולך- אבל רק עבור חברי הפורום המשתפים!!! חייב לבנות ולתרום סט!!!! כמו כן צריך להרכיב סט שיכסה טווח 1-20/30 גרם... מוכן לבארטר של שני הרולרים על מקל אחד! מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 30, 2019, 19:58:15 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
 התבקשתי לתרום סט , עד 30 גרם+-... מחפש מקל בארטר על אחד הרולרים או על 2 הרולרים.. בארטר עבור חברי הפורום הפעילים והמשתפים בלבד!!! מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 19, 2019, 17:42:28 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
אם מישהו מחברי הפורום המשתפים "נתקע" עם מקל, שיפנה אליי בפרטי, ונעשה(אולי) בארטר על אחד הרולרים, על הדבר האמיתי ולא LT!- המקל הולך לתרומה!!! מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 19, 2019, 17:44:27 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום