פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   רולרים של חברת Daiwa במחירי חו"ל-לחברי הפורום הפעילים!מכירה או בארטר שווה ערך!!! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולרים של חברת Daiwa במחירי חו"ל-לחברי הפורום הפעילים!מכירה או בארטר שווה ערך!!! (נקרא 18677 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אנשים יקרים, בראש ובראשונה תכבדו את עצמכם ואת המקום בו אתם נמצאים: 1.כמו שציינתי, המכירה תקפה עבור חברי הפורום הפעילים בלבד. 2. אל תתמקחו: מטרת המכירה היא לא למטרת רווח והמחירים יותר זולים ממחירי חו"ל, ואני מדבר על עלות מוצר ולא מכניס עלות משלוח ו/או מיסים. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 13, 2018, 14:54:25 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות 
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות 
|
|
|
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות  הפסיקו לייצר! גם את הרולרים, לצערי!!! החברים שלי ב- Daiwa France דואגים לי! ניתן להשיג פה ושם את המקל אבל עם טסט של 3-9 גרם...לא לגעת!!! זה כבר לא אולטרה ויש בעיה ההטלה עם הטסטים הנמוכים. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 13, 2018, 12:07:26 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות  אם אתה מעוניין לקנות, אני חושב שאפשר לעשות את המכירה בדואר גובינא. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/221אישית קניתי ככה מוצר ממישהו שגר בצפון ולא יכולתי להגיע אליו.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות  אם אתה מעוניין לקנות, אני חושב שאפשר לעשות את המכירה בדואר גובינא. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/221אישית קניתי ככה מוצר ממישהו שגר בצפון ולא יכולתי להגיע אליו. אני לא אתן בדואר!!! מי שרוצה יבוא, יראה ויקח. ולא חתול בשק. מארט 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות  אם אתה מעוניין לקנות, אני חושב שאפשר לעשות את המכירה בדואר גובינא. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/221אישית קניתי ככה מוצר ממישהו שגר בצפון ולא יכולתי להגיע אליו. אני לא אתן בדואר!!! מי שרוצה יבוא, יראה ויקח. ולא חתול בשק. מארט  בס"ד אני מעריך מאד את ההגינות שלך מארט. אני אישית לא הייתי חושש ממך בעניין הזה - סומך עליך ב- 100% בעיניינים הללו. הייתי קונה את זה ממך בעיניים עצומות.
|
|
|
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות  אם אתה מעוניין לקנות, אני חושב שאפשר לעשות את המכירה בדואר גובינא. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/221אישית קניתי ככה מוצר ממישהו שגר בצפון ולא יכולתי להגיע אליו. אני לא אתן בדואר!!! מי שרוצה יבוא, יראה ויקח. ולא חתול בשק. מארט  בס"ד אני מעריך מאד את ההגינות שלך מארט. אני אישית לא הייתי חושש ממך בעניין הזה - סומך עליך ב- 100% בעיניינים הללו. הייתי קונה את זה ממך בעיניים עצומות. ואם ישבר בדרך? אני לא חנות . מגיע אליי מלא ציוד מחו"ל שמועבר ישר למטרות שיקום של נוער... אם אני מוכר, או עושה בארטר, הכסף או הציוד מגיע לאותו המקום... לכן גם מוכר במחיר עלות מינוס רק לחברי הפורום הפעילים על מנת להגביר את הפעילות והשיתוף בפורום!!! עזרה לחברי הפורום שיש כאן לא מעט שנהנו מן "ההטבות" בעבר ועל כך אני מאוד שמח. מארט 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה מארט זה... ישר כח, חבר יקר, תמשיך בדרך שלך!
|
|
|
|
|
זו היא קריאה אחרונה לחברי הפורום הפעילים!!! רחובות 0542-143064 מארט 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 09, 2018, 19:07:44 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מאיזה אזור אתה?
רחובות מארט  רחוק לי. דווקא מחש את המקל הזה ספציפית ולא מוצא בחנויות  אם אתה מעוניין לקנות, אני חושב שאפשר לעשות את המכירה בדואר גובינא. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/221אישית קניתי ככה מוצר ממישהו שגר בצפון ולא יכולתי להגיע אליו. אני לא אתן בדואר!!! מי שרוצה יבוא, יראה ויקח. ולא חתול בשק. מארט  בס"ד אני מעריך מאד את ההגינות שלך מארט. אני אישית לא הייתי חושש ממך בעניין הזה - סומך עליך ב- 100% בעיניינים הללו. הייתי קונה את זה ממך בעיניים עצומות. ואם ישבר בדרך? אני לא חנות . מגיע אליי מלא ציוד מחו"ל שמועבר ישר למטרות שיקום של נוער... אם אני מוכר, או עושה בארטר, הכסף או הציוד מגיע לאותו המקום... לכן גם מוכר במחיר עלות מינוס רק לחברי הפורום הפעילים על מנת להגביר את הפעילות והשיתוף בפורום!!! עזרה לחברי הפורום שיש כאן לא מעט שנהנו מן "ההטבות" בעבר ועל כך אני מאוד שמח. מארט  בס"ד ה' יברך אותך מארט, ויתן לך הצלחה בכל!
|
|
|
|
|
אחד החברים פנה אליי בקשר למקל . המקל הוא בעל טסט של 1-10 גרם! יש מקל עם שם זהה בעל טסט של 3-9 גרם, זה לא אותו המקל!!! מארט 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
מארט איזו דרך יצירתית והוגנת לעודד פעילות, ביג לייק 
|
|
|
|
|
המקל נמכר, בע"פ, כתנאי לשיתוף בפורום! תתחדש ותהנה, ואם תרצה "לחשוף" את עצמך כחלק מהשיתוף, יותר מאשמח!!! חברים, תמהרו עם הרולרים למי שעדיין מתלבט!!! מארט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|