פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   אכרזת המינים המוגנים - נקבעה ישיבה בהשתתפות השר ובהשתתפותנו |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אכרזת המינים המוגנים - נקבעה ישיבה בהשתתפות השר ובהשתתפותנו (נקרא 7426 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים יקרים, מעדכנים אתכם כי הוקדם הדיון שנקבע להמשך בנושא אכרזת המינים המוגנים! הדיון יתקיים ביום שלישי ה- 6/11/2018 בשעה 13:30 במשרד להגנת הסביבה ובהשתתפות השר אלקין, וכמובן בהשתתפות של של נציגינו מטעם י.ע.ד ופורום הדיג הספורטיבי (יהיו גם נציגי ארגונים נוספים). אנחנו עשינו כמובן את כל ההכנות, מקצועית ומשפטית, על מנת להבהיר ולהראות לשר, כי הטעו אותו לחתום על צו מעוות, חסר הגיון וחסר כל יסוד. נקווה כי הנושא יסתיים בפגישה הזו באופן מוצלח וסופי, כך שתבוטל ההכרזה המעוות על דיג המאכל והקלמרי כמינים מוגנים. במידה ולא, אנחנו נערכים גם במקביל למאבק חסר פשרות ובכל החזיתות. בעזרת כל הציבור שלנו, ביחד נעשה ונצליח 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2018, 19:58:20 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
ברוכה והצלוחה  ...ואל תשכחו: הכח בידינו וכבוד השר עדיין לא נבחר לראשות עיריית ירושלים ותאמינו לי, שכבוד השר יודע היטב ש: Нахуя попу гармонь если поп не хулиган מארט 
|
|
|
|
KONAJOKO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
רפי שיהיה לכם המון בהצלחה בפגישה. אם אתה אומר שאתם מוכנים לפגישה, אז אין לי ספק, אפילו הקל שבקלים, שאצלכם החומר מסודר ומתוקתק. שנתבשר בשורות טובות בע"ה.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
רק אל תשכחו להזכיר לשר שאם הוא מאשר את האכרזה שישים לב טוב טוב מה הוא קונה לשישי בערב כדי שבטעות לא יקנה דג שהוא מוגן ובטעות מישהוא יצלם את זה ובטעות הוא יקבל דוח על מה שהוא חתם
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
המון בהצלחה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עדכונים נרחבים יובאו בתחילת השבוע.. Нахуя попу гармонь если поп не хулиган
תרגום מארט? 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
רפאל כמה שלא נודה לך ולכל חברי י.ע.ד וכן אלה שתורמים למאבק בדרכם הם לא יהיה בכך די, תודה על הזמן והאנרגיה שכולכם משקיעים. לא יודע לקראת מה אתם צועדים ואיזה שר תפגשו ...את השר שיהיה קשוב וענייני או השר שסוגר חשבונות על כשלונו בבחירות...מאחל לכולנו הצלחה דרככם ביום חמישי
|
|
|
|
|
עדכונים נרחבים יובאו בתחילת השבוע.. Нахуя попу гармонь если поп не хулиган
תרגום מארט?  לא התרגום, אלא המשמעות! אלקין יודע... מארט 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2018, 17:37:13 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
Нахуя попу гармонь если поп не хулиган
בתרגום של גוגל זה נותן לי מילים שאני לא יכול להכניס לפה 
|
|
|
|
|
בתרגום של גוגל זה נותן לי מילים שאני לא יכול להכניס לפה  עזוב, מה שחשוב זה לא התרגום, אלא המשמעות מאחורי המשפט. "בשביל מה הכומר צריך אקורדיון אם הוא לא פושע"?! בעברית זה לא נשמע משהו... המשמעות: "לא להתעסק במה שאתה לא מבין" ! מארט 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בתרגום של גוגל זה נותן לי מילים שאני לא יכול להכניס לפה  עזוב, מה שחשוב זה לא התרגום, אלא המשמעות מאחורי המשפט. "בשביל מה הכומר צריך אקורדיון אם הוא לא פושע"?! בעברית זה לא נשמע משהו... המשמעות: "לא להתעסק במה שאתה לא מבין" ! מארט  אתייחס למשמעות שציינת מארט היקר... מזכיר כי כל שר הוא בעקרון מינוי פוליטי - מינוי על תחום... שרים שמתמנים לרוב לא מכירים מראש את תחום המשרד עליו הופקדו ואותו עליהם לנהל, הם לומדים את התחום תוך כדי תנועה ובעזרת אנשי מקצוע - הן מהמשרד והן עוזרים מקצועיים חיצוניים. למשל, בכלל לא בטוח אם יאיר לפיד או כחלון היו מומחים לענייני כלכלה טרם מונו לתפקיד שר האוצר.. לכן, שר חייב להתעסק בענייני המשרד והשר אלקין יהיה חייב מתוקף תפקידו להתעסק בנושא... במקרה הנוכחי, יתכן מאוד שהוטעה בידי אנשי המשרד להגנת הסביבה... מתפקידנו להראות לשר את הטעויות הקשות - בתקווה שיבין ויאמץ את הדברים
|
|
|
|
|
בתרגום של גוגל זה נותן לי מילים שאני לא יכול להכניס לפה  עזוב, מה שחשוב זה לא התרגום, אלא המשמעות מאחורי המשפט. "בשביל מה הכומר צריך אקורדיון אם הוא לא פושע"?! בעברית זה לא נשמע משהו... המשמעות: "לא להתעסק במה שאתה לא מבין" ! מארט  אתייחס למשמעות שציינת מארט היקר... מזכיר כי כל שר הוא בעקרון מינוי פוליטי - מינוי על תחום... שרים שמתמנים לרוב לא מכירים מראש את תחום המשרד עליו הופקדו ואותו עליהם לנהל, הם לומדים את התחום תוך כדי תנועה ובעזרת אנשי מקצוע - הן מהמשרד והן עוזרים מקצועיים חיצוניים. למשל, בכלל לא בטוח אם יאיר לפיד או כחלון היו מומחים לענייני כלכלה טרם מונו לתפקיד שר האוצר.. לכן, שר חייב להתעסק בענייני המשרד והשר אלקין יהיה חייב מתוקף תפקידו להתעסק בנושא... במקרה הנוכחי, יתכן מאוד שהוטעה בידי אנשי המשרד להגנת הסביבה... מתפקידנו להראות לשר את הטעויות הקשות - בתקווה שיבין ויאמץ את הדברים רפי, מה שכתבת זו בדיוק המשמעות של התרגום הלא משמעותי מרוסית . ולא סתם כתבתי שכבוד השר אלקין יודע את המשמעות ...  מארט 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
עלה עדכון על הפגישה שהתקיימה, בקישור הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=33036.0
בתרגום של גוגל זה נותן לי מילים שאני לא יכול להכניס לפה  עזוב, מה שחשוב זה לא התרגום, אלא המשמעות מאחורי המשפט. "בשביל מה הכומר צריך אקורדיון אם הוא לא פושע"?! בעברית זה לא נשמע משהו... המשמעות: "לא להתעסק במה שאתה לא מבין" ! מארט  אתייחס למשמעות שציינת מארט היקר... מזכיר כי כל שר הוא בעקרון מינוי פוליטי - מינוי על תחום... שרים שמתמנים לרוב לא מכירים מראש את תחום המשרד עליו הופקדו ואותו עליהם לנהל, הם לומדים את התחום תוך כדי תנועה ובעזרת אנשי מקצוע - הן מהמשרד והן עוזרים מקצועיים חיצוניים. למשל, בכלל לא בטוח אם יאיר לפיד או כחלון היו מומחים לענייני כלכלה טרם מונו לתפקיד שר האוצר.. לכן, שר חייב להתעסק בענייני המשרד והשר אלקין יהיה חייב מתוקף תפקידו להתעסק בנושא... במקרה הנוכחי, יתכן מאוד שהוטעה בידי אנשי המשרד להגנת הסביבה... מתפקידנו להראות לשר את הטעויות הקשות - בתקווה שיבין ויאמץ את הדברים רפי, מה שכתבת זו בדיוק המשמעות של התרגום הלא משמעותי מרוסית . ולא סתם כתבתי שכבוד השר אלקין יודע את המשמעות ...  מארט  
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2