שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
פרו
« ב- : אוקטובר 30, 2018, 09:27:33 AM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 30/9/2018 | כללי: חו"ל | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:בחודש ספטמבר טיילתי כחודש בפרו , בשל הזמן הקצר התמקדתי בשלושה אזורים בשלושה אזורים : אזור קוסקו- בעבר בירת האינקה בעבר היום אחת הערים המרכזיות בפרו ומרכז עבור מטיילים בשל חיי הלילה מעולים וכן בסיס ליציאה למסלולי טיולים באזור לביקור במאצו' פיצו וכו' אני בחרתי טרק סובב האזנגטה, הטרק אורך חמישה ימים במהלכו מקיפים את רכס ההאזנגטה בגבהים שבין 4000 ל 5200 מ' . יש מספר אגמים אשר עוברים במהלך הטרק אשר הוכנסו לשם דגים –טרוטת עין הקשת) (rainbow trout דג זה אינו זן מקומי והוכנס למקווי מים בפרו בשנות ה40 של המאה שעברה ומשגשג בפרו, באחד מימי הטרק ישנו ליד אחד כזה ובבוקר הצלחתי "לגנוב " שעת דייג .
|
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין: פרו
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 30, 2018, 09:34:39 AM » |
|
האזור השני - איקיטוס- איקיטוס היא בעיר הגדולה באזור האמזונס בפרו והיא גם העיר הגדולה בעולם שאין כביש שמגיע אליה ,ניתן להגיע בטיסה או שיט. היא משמשת גם כאחד הבסיסים ליציאה לטיולים באזור האמזונס ויובליו, אני יצרתי קשר עם מדריך מהארץ ותיאמתי את בואנו, סה"כ שהינו באזור חמישה ימים. למדריך יש מעיין "לודג'" במעלה נהר היאנאיוקו שהיווה בסיס לסיורים רגליים ושיט בקאנו שערכנו באזור , המדריך היה מאוד מקצועי ובעל חושים חדים בצורה מעוררת השתאות. ציוד הדייג תמיד היה איתנו וניצלתי כל הזדמנות להשתמש בציוד . נתפסו שלושה סוגי דגים: 1. דג זאב- בסביבות ה 15 2. אוסקר- נתפסו 5-6 פריטים 3. פיראניה אדומת בטן- לא צולמו (גשם)
|
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
« הגיב #2 ב- : אוקטובר 30, 2018, 09:41:45 AM » |
|
עשינו טיול רגלי בג'ונגל לאגם , חשבנו שנוכל לדוג שם אך הוא היה מכוסה בצמחייה .המדריך שילשל את החוט ליד גזע עץ שבלט מהמים והיה מעט רווח בין לבין הצמחים ותפס את הצלופח החשמלי ששוחר לאחר הצילום.
|
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
« הגיב #3 ב- : אוקטובר 30, 2018, 10:23:33 AM » |
|
האזור השלישי הוא אזור העיר הוארז שהיא "בירת הטרקים" – לא יצא לי לדוג באזור ומה שאכתוב הוא בגדר המלצה למי שמתכוון להגיע לאזור. אני יצאתי לטרק שנקרא וואי-וואש (HUAYHUASH) טרק מדהים ביופיו, לא הצלחתי לדוג בטרק בגלל לוח הזמנים הצפוף( כמו כן נאלצתי לקצר את הטרק בשל החזרה לארץ). אבל ראיתי בנחלים ובלגונות דגים, המדריך שגם הוא דג אמר לי שהדייג באזור טוב. צירפתי כמה תמונות של המדריך וצורת הדייג באזור. וכן תמונה שלי באחד המקומות היפים בטרק.
|
|
|
|
|
טרחונסקי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
« הגיב #5 ב- : אוקטובר 30, 2018, 14:03:08 PM » |
|
פשש חזק ביותר 
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
 |
« הגיב #6 ב- : אוקטובר 30, 2018, 14:06:32 PM » |
|
איזה כיף לדוג את הפורלים ככה בטבע ולא באיזו בריכה
|
-------------------------------
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
« הגיב #7 ב- : אוקטובר 30, 2018, 16:16:43 PM » |
|
צור, הצלופח שוחרר בעזרת ענפים. לאוסקר טעם של מושט.
|
|
|
|
|
 |
« הגיב #8 ב- : אוקטובר 30, 2018, 18:42:09 PM » |
|
אחלה דוח מאוד מעניין
הגב האוסקר הוא ממשפחת האמנונים כך שכנראה טעמו כמו מושט
מדינה יפה הזכרת לי נשכחות נראה שמאוד נהנתם תודה על השיתוף
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 |
« הגיב #9 ב- : אוקטובר 30, 2018, 19:57:13 PM » |
|
שגיא, תודה על השיתוף של החוויה היפיפיה שעברת  כיף לשלב טיול עם דיג (טוב מאוד שהציוד היה תמיד איתך  )
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
 |
« הגיב #10 ב- : אוקטובר 30, 2018, 22:47:23 PM » |
|
איזו חויה....כשאני נוסע לגושרים אני מתלבט אם להביא חכה....אני מבין שאתה קצת פחות עצלן ממני 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
« הגיב #11 ב- : אוקטובר 31, 2018, 07:32:43 AM » |
|
איזה יופי של טיול עשיתם, וניצול הזמן גם לתחביב האהוב את הצלופח שחררתם אחרי שהטעין לכם את הניידים או לפני? 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
 |
« הגיב #12 ב- : אוקטובר 31, 2018, 12:30:41 PM » |
|
עולם אחר לגמרי מדהים ,תודה על השיתוף 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
« הגיב #13 ב- : נובמבר 04, 2018, 21:40:00 PM » |
|
דו"ח דיג מרתק שגיא.... דו"ח מרתק על מסע מרתק, עם הגשה נהדרת..... ללא ספק טיול מיוחד שהוא חוויה בפני עצמה - ומסתבר ששילבת את התחביב בכל הזדמנות.. מה שאומר "מורעל דיג"  דיג שונה ודגים אחרים זה תמיד מיוחד... למראה הצלופח המחשמל - טוב שיוצאים לדוג עם מדריך וכל מילה בנושא ידועה ומיותרת... היה מעניין לראות את האוסקר - דגים מהסוג שגידלתי באקוואריום.... מי שיהיה בכיוון של פרו - זכה לקבל כאן חומר רקע מעניין ומועיל... 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
« הגיב #14 ב- : נובמבר 05, 2018, 16:50:12 PM » |
|
דווח דייג מאוד יפה עים אחלה תמונות  מה שרואים שפרו ארץ מהממת והיה לך טיול סוף הדרך 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|